המלצה: Infected Mushroom -Bombat

JD Wannabe

New member
עוד המלצה פצצתית

Cosmosis & Mumbo Jumbo - Just Say No (The Melodic Mumble) איזה טראק קרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע יש משהו יותר קרוע מזה????? אשמח להמלצות, עמכם התודה

JD Wannabe

New member
המלצה אחרונה בינתיים

Infected Mushroom - Cities of the Future אני מקשיב עכשיו ופתאום הבנתי כמה המילים שם גאוניות!!!!!!!!!!!!!!! טרק חובה!!!

GallaxY

New member
מילים גאוניות!!

הייתה לנו בדיחה כזאת.. בפורום.. כמה ישראלי מצידם

orberman

New member
...

עכשיו!!!!!!!! ואם לא אז תזכרי שקבענו..... נצל"ש (אין לי שמצצ של מושג למה את כותבים את זה עוד לא הנתי בכל זאת נוו לא יודע) GMS ft Duvdev - Arbian Nights On Mescaline

GallaxY

New member
חמוד חמוד..

מהדיסק החדש Ratio shmatio ו Muse breaks לוקח... אבל בכלליות infected Mushroom - Shakawkaw Infected Mushroom- None of this is real im- deeply disturbed שליטה

RN2

New member
../images/Emo5.gif

3 האחרונים שרשמת הכי אהובים עלייך מכל הטראקים של הפטריות??

GallaxY

New member
לא הכי

בהחלט טובים
פשוט אותם שמעתי היום
כמה פעמים

RN2

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

RN2

New member
ואני מוסיף להם את

meduzz - הסוף אדיר frog machine - שמחחחחחחחחחח stretched - רוצח

JD Wannabe

New member
אוף

עדיין לא הנחתי את ידיי על אלה, איזה חורים בהשכלה יש לי

RN2

New member
תגובה

לא לשכוח לשמוע אם עדיין לא עשית זאת - את 2 האלבומים הראשונים שלהם The Gathering Classical Mushroom, תבלה

JD Wannabe

New member
את אלה דווקא יש לי

good stuff, אם כי הרבה זמן לא יצא לי לשמוע. אני באמת צריך ללכת על זה, אולי עכשיו אני אגלה דברים חדשיםםםםםםםםם

למעלה