המלצה קטנה

Michal Plath

New member
המלצה קטנה

אחרי שכנועים גורפים מאמא שלא שעתה לטענת 'יש עוד 3 חודשים פלוס שביתה' נאותתי להקדים להיום את קניות "שלום שנה א" ורציתי להמליץ לעמיתיי ללכת גם כי למרות שלא האמנתי לאמא היא צדקה ובאמת בשבוע האחרון לפני תחילת שנה"ל יש מלא מלא מבצעים בחנויות של ציוד משרדי ואני לא יודעת איך יהיה לפני נובמבר אבל בכל אופן - אני יצאתי בזול (יחסית לתאוות מכשירי הכתיבה הבלתי מרוסנת בעליל שלי) ומרוצה! ולא לשכוח מרקרים!

flutter girl

New member
תגידי לי את רצינית?

איך את מסוגלת לחשוב על עטים ומרקרים כשבכל חנות יש בין 50 ל- 1,000,000 אחוזי הנחה על בגדים?!!?!

Michal Plath

New member
חח בדרך חזרה מדרום אמריקה עברתי בניו יורק..

האמיני לי שהצטיידתי שם למכביר

sacrament

New member
אתמול הלכתי ולא ראיתי שום דבר מעניין

המרקרים של לומינייטור לא היו במבצע העטים של ה-0.4 לא היו במבצע וזהו...חוץ מזה אני לא משתמשת בשום ציוד משרדי- יש לפ טופ!!! התפתיתי לקנות טיפקס ומחקים וסלוטייפ ב-1 ש"ח, כי זה ממש זול, ואז נזכרתי שזה מה שעשיתי לפני שנה ושנתיים ושלוש- ויש לי מגירה מלאה בהם ואף פעם לא השתמשתי. מה שכן- דיו HP היה במבצע של 2+1...קניתי 3 /-: ו-2 חבילות דפים למדפסת...ויש סיכוי לא רע שהם ייגמרו עד סוף החופש ואצטרך שוב לקנות לקראת תחילת השנה. עכשיו אין לי כסף

rmedzini

New member
לעניין מדפסת

לדעתי האישית מדפסת דיו היא לא פתרון טוב לסטודנט למשפטים. מדובר על בזבוז כסף נוראי ועל כמויות דפים גדולות. אם כבר קונים משהו אז עדיף לקנות מדפסת לייזר. לפחות במדפסת לייזר ניתן בראש דיו להגיע ל4000 דפים ולפעמים יותר, בזמן שדיו מגיעים לרוב להרבה פחות (לאחרונה חברות המדפסות הקטינו את ראשי הדיו). אפשרות אחרת היא באמת להדפיס בחנויות במבצעים - אני יודע שקניתי כרטיס הדפסות ל1000 ציונים וכל צילום עולה 11.5 אגורות.

rmedzini

New member
לעניין מדפסת

לדעתי האישית מדפסת דיו היא לא פתרון טוב לסטודנט למשפטים. מדובר על בזבוז כסף נוראי ועל כמויות דפים גדולות. אם כבר קונים משהו אז עדיף לקנות מדפסת לייזר. לפחות במדפסת לייזר ניתן בראש דיו להגיע ל4000 דפים ולפעמים יותר, בזמן שדיו מגיעים לרוב להרבה פחות (לאחרונה חברות המדפסות הקטינו את ראשי הדיו). אפשרות אחרת היא באמת להדפיס בחנויות במבצעים - אני יודע שקניתי כרטיס הדפסות ל1000 צילומים וכל צילום עולה 11.5 אגורות.

sacrament

New member
זה דיו כי אני צריכה צבעוני...

רוב הדברים שהם לא צבעוני אני עושה במרכז הצילומים באוניברסיטה- 10 אג' לצילום מדף/ספר, 12 אג' להדפסה מדיסק און קי.

rmedzini

New member
ראשי דיו שאינם מקורים

א. לא כל ראש דיו לא מקורי הוא טוב או מומלץ למדפסת. ב. לא תמיד ראשי הדיו הממולאים מלאים עד הסוף. ג. לא כדאי לקנות ראש דיו בחנויות מפוקפקות או באינטנט - עדיף לקנות ממקום שידוע ומוכר (אם הם עושים מילוי עצמי). אם קונים ראש דיו של חברה ממלאת (כמו אפיק או DMO) אז המחיר כבר יותר גבוהה. ד. דיו ממולא לא תמיד באיכות טובה. מה שאני מנסה להגיד הוא שההשוואה לא תמיד נכונה. יש פה משתנים נוספים ולא רק המחיר.

תראה

בשנים האחרונות מחירי המדפסות צנחו פלאים. ומה היה טריק של החברות? לייקר את המחסניות. להכפיל את כמותן. זה מעצבן. היום הם עושים שיש מדפסות שדורשות 4 מחסניות שונות, והחלפה שלהן כעבור פעם-פעמיים כבר כמעט יכולה לעלות כמו מדפסת חדשה!!! אז אני בעד לא להרחיב להם את הכיס עוד יותר! אנחנו כן קונים ראשי דיו מאחד הסוגים הטובים יותר שציינת (כבר כמה שנים טובות) ואנחנו מרוצים
אם זה יהיה מעט ריק יותר- לא נורא (מי אמר שהמקוריים מלאים עד הסוף?
), איכות ההדפסה יוצאת בסדר גמור (המדפסת השלימה עם גורלה) ואני חושבת שאם זה בית שהרבה אנשים מדפיסים בו שממש כל חודשים ספורים מחליפים מחסנית אז מחיר הוא בהחלט שיקול שיש לעשות...

BlackUnicorn

New member
4 מחסניות שונות דווקא חוסכות לך כסף ולא להפך

כי במקום שכשנגמר לך נגיד רק הצבע הכחול את צריכה להחליף את כל הראש הצבעוני, את למעשה צריכה להחליף רק את הכחול.

rmedzini

New member
לשתי הערות למעלה

ההמלצה בשוק היא שאם 90 אחוז מהדפסות הם שחורות - עדיף רק שחור לבן ואפילו לייזר מכמה סיבות: א. כאשר יש ראשי דיו צבעוניים - בדר"כ ראש הדיו השחור הוא קטן יותר. ב. נכון שבשנים האחרונות ייקרו את המחסניות והפכו אותן לקטנות יותר, ולכן כדאי לקנות לייזר - החסכון הוא לתווך הארוך בעוד שבדיו אתה מצטער על כל טעות וכל הדפסה המונית. יותר מזה - הדפסה בלייזר בבית יוצאת בסופו של יום גם יותר זולה מהדפסה בחנויות - כי הרי הם גובים על הדיו, הדף והשירות. על הדיו הם גובים בלי יחס למה שאתה מדפיס. על הדף הם גובים לא במחיר שהם קונים - הם הרי קונים סיטונאית. על השירות - כי ממה הם חיים?

Ariel aka Rel

New member
בתור אחד שמתעסק בנושא

לא ממליץ בכלל לקנות ראשי דיו תואמים\ ממוחזרים\תחליפיים עדיף לעסות סקר שוק ולקנות ראש דיו מקורי במקום הזול ביותר, או לחכות למבצעים מסוימים לדוגמה - החודש היה מבצע על ראשי דיו של HP 20 אחוז הנחה על כל הראשים של HP ויצא שהממוחזרים עלו יותר מהמקוריים..

למעלה