את הקורסייר שלי קניתי באופנועית וקיבלתי עליה את כל המידע שרק יכולתי לבקש ויותר ובמחיר מאוד מאוד אטרקטיבי. בכל אופן לא ממליץ לרכוש קסדה באינטרנט בגלל מה שכבר ציינו פה לגבי תאימות המידה שהדבר הזה מאוד מאוד קריטי וזה מה שיעשה הבדל עצום ברגע האמת. אגב מדובר פה בבטיחות ובבריאות שלך ולא נראה לי שיש מקום לפשרה בנושא הזה. דרך אגב הקסדות בארץ מיוצרות תחת תו תקן אירופאי שהוא הרבה יותר מחמיר מתו תקן אמריקאי ולכן הקורסייר או כל קסדה שתוזמן דרך האינטרנט היא הרבה פחות איכותית מבחינת מיגון לעומת הקסדות שנמכרות בארץ שהן בעלות תו תקן אירופאי. לכן אני אומר גש לאופנועית תפזול לכיוון אראי ציי'סר שהיא קסדה מעולה אחרי הכל זאת אראי נכון שהיא עולה קצת יותר מהתקציב שלך אבל אולי יעשו לך קצת את המחיר יותר נוח זה כבר תלוי בך ואיך אומרים על אראי או שאתה חולם על אחת או שיש לך.
להזמין מאירופה ויש מלא חנויות. מחירי המשלוחים טיפה גבוה יותר אבל עדיין אתה לא משלם סכומים אסטרונומיים על קסדה. מעבר לכך ששוה לקחת סיכון שהקסדה לא מתאימה פיקס, למכור אותה ולהזמין שוב- עדיין יוצא יותר זול מלרכוש בארץ ובטח מרכישה באופנועית
בקצת פחות מ1900 באופנועית... קסדה מעולה מאוד אמנם טיפה יותר מהתקציב שלך, אבל שווה את ההשקעה. על בטיחות לא חוסכים. ואני ממש לא ממליץ לקנות באינטרנט. גם שים לב שבאראי למשל המידות באמריקה ואירופה שונות, ומידה שתשב עליך פה בול תהיה גדולה עלייך בכמה במידה אמריקאית ותראה את יד2 מפוצצת באנשים שמוכרים בגלל מידה לא נכונה... הם עשו לי מדידה מקיפה, החליפו לי רפידות פנימיות כדי להתאים גודל בדיוק... בקיצור לקנות רק בחנות. ועדיף אראי לדעתי.
אז נכון שלא הכי זול, אבל היחס מדהים ויש אחלה של מוצרים. מבחינתי, בעיקר בגלל שמדובר בציוד ראשון, העדפתי לא "להסתכן" ולקנות בחו"ל, אלא להכיר יותר טוב את הטעם האישי שלי, ואולי בפעם הבאה אקנה בחו"ל אם יסתדר לי. אגב, את הצ'ייסר מדדתי ולא ישבה לי טוב על הראש, ודווקא הקונדור, שהיא יותר זולה ועם פחות פיצ'רים, הרגישה לי יותר טוב ונוח.
שיש לו חנות בארה"ב, שמוכרת דרך איביי מגינים כאלה. אני בודק איתו עכשיו עלויות. ובינתיים: איזה מיסים אני צפוי לשלום כשהמגינים מגיעים לארץ? במה עדיף לשלוח UPS / USPS ? למרות שיש לי הנחת עובד דרך יופיאס, אין אפשרות לשלם F/C אז אין לי שום הטבה. תודה.