המלצה לקסדה.

yank200

New member
המלצה לקסדה.

המלצה לקסדה. אני רוצה לרכוש קסדה שלמה או שלמה נפתחת, איזה חברות אמינות ושוות את המחיר? (בתקציב של 1500) מה לגבי משקף כהה כדאי?

yank200

New member
איך מזמינים מחו"ל?

באיזה אתרים מדובר? המון תודה!!

tomergg

New member
הופה, פה כבר אופציית חיפוש תעזור

אני לא יכול פעמיים בשבוע לענות על השאלה הזאת. אתה מוזמן לחפש גם בפורום של פולגז שם אני חבר תחת TomerG. בהצלחה.

tomergg

New member
בתקציב הזה אתה יכול להזמין מחו"ל כמעט כל קסדה

אני ממליץ על (יש חשיבות לסדר): Shoei X11 Schuberth R1 HJC AC12 Carbon (if possible, get the Lordship ) Arai RX7. הקסדות הנ"ל אכותיות ביותר. אם אתה לא נעול על קסה ו/או צביעה ספציפית, קל למצוא מכירות חיסול באתרים השונים.

ed23

New member
Shark RSR2

חפש ב-youtube יש סקירות והשוואות על קסדות. בהצלחה.

tomergg

New member
../images/Emo31.gif למה סתם לזרוק שטויות באויר.

אני לא יודע מתי ביקרת באיביי לאחרונה, אבל RX7 עולה $300. אחרי משלוח לארץ ומע"מ (כאזרחים שומרי חוק) אנחנו מקבלים 1,449 ש"ח. אני תמיד נהנה לבקר באופנועית, אבל קסדה אני לא אקנה שם.

קורסייר לא עולה 300$

קורסייר עולה הרבה יותר אני זוכר שאני חיפשתי קורסייר עם צביעת רפליקה היא עלתה 650$ וצביעה חלקה עלתה קצת פחות.

מיצו

New member
יותר לכיוון 550-650$, אלא אם זה קומבינה באמת

רצחנית, וגם אז הייתי בודק באלף עיניים שלא ימכרו לך קסדה שישבה המון זמן על המדף או משהו כזה. ממה שאני ראיתי, אלה המחירים של קורסיירים בארה"ב.

tomergg

New member
תגובה מאוחדת... הכל תלוי בצביעה.

מחירי ה RX7 "קרוסאייר" דומים למחירי ה-X11. כמעט תמיד אפשר למצוא צביעות מסויימות ב CLOSEOUTS או SALE כלשהו. אתם צודקים שהמחיר האמיתי הוא קרוב יותר ל $550 אבל ממש לא בעיה למצוא ב $300, אם לא אכפת לך הצבע/צביעה/רפליקה. אני שילמתי על הקסדה שלי $530 למרות שיכולתי לקנות צביעה אחרת ב $380. בקיצור, מי קונה ב- MSRP ?!

Pink Roses

New member
מיצו וכדור של אש כבר אמרו מה שרציתי לומר

ARAI פשוט שומרת על טווח המחירים שלה בכל העולם.

tomergg

New member
כנראה לא קראת את מה שאני אמרתי.

גם הRX7 וגם ה- X11 עולות פחות או יותר $550. תמיד אפשר למצוא מבצעים על צביעות מסויימות שהן קצת פחות פופולריות. אם נעולים על צביעה ספציפית (כמוני למשל), זה מייקר משמעותית את מחיר הקסדה. כמובן שאם קונים בצביעה חלקה ופשוטה, חוסכים לפחות עוד $100. אני לא מנסה לעבוד עליך, או למרוח אותך. אם תרצי קסדה, אני אשמח לעזור.

tomergg

New member
נ.ב ישנם עוד מקומות לקנות באינטרנט מלבד איביי

בחנויות המקוונות הגדולות, יש מחירות חיסול שמגיעות למחיר נמוך משמעותית מהמחירים באיביי (אפילו 70%-80% פחות).

Pink Roses

New member
תראה, בגדול, אין ספק שיותר זול

לקנות דרך האינטרנט, אפילו אם ימכסו לך את המשלוח,כולל עלות המשלוח והמע"מ. אבל, אין מה לעשות, זה סיכון שלא כל אחד רוצה לקחת. מלבד העובדה שתמיד תמיד תמיד אפשר למצוא פריטי clearance בהוזלה משמעותית. זה שמצאת RX7 אחת ב300$, לא אומר שכל הקסדות האלה עולות 300$. כנראה זו שמצאת אולי יושבת על המדף הרבה זמן, או שהיא נמכרת כ- clearance עקב סיבות אחרות. אתה לא יכול להתווכח עם העובדה שאראי לא מוזילים משמעותית את מחירי הקסדות שלהם. אולי בפוקס יצא לך למצוא אחת באמת זולה, והייתי בודקת 10 פעמים לפני ביצוע רכישה שכזו, כי מה שכ"כ זול חייב לעורר חשד. ויש לי כבר צ'ייסר, תודה.

Jareth

New member
לא ממליץ להזמין קסדה באינטרנט

לפחות לא לפני שמדדת את אותו הדגם ווידאת שהוא מתאים לך. קסדה, כדי שתגן טוב, צריכה לשבת בדיוק על הראש שלך. אחרת, היא פשוט מאבדת מהיכולת שלה לספוג חבטה. ואם הפן הבטיחותי לא מפריע לך, תדע שאם הקסדה קצת קטנה מדי, או אפילו טיפה לוחצת באזור מסוים בראש, היא יכולה לגרום לכאב ראש כזה שלא תוכל לרכב יותר מ-10 דקות רצוף. אם היא טיפה גדולה מדי, אז היא תרעד ותזוז, ולא תוכל לרכב יותר מאיזה 50 קמ"ש בכלל הרוח. קח בחשבון שיש חברות עבורן לאותם הדגמים יש צורות שונות במדינות שונות. אני ממליץ לך לקפוץ לאופנועית (שלמה 61, ת"א). קצת יקר, אבל שרות סוף הדרך. יסבירו לך שם כל מה שרצית ולא רצית לדעת על קסדות. לדבר ולראות לא עולה כסף.

למעלה