כן, היו לי אחרות באמת את הדגם הפושטי יותר. אין לי תמונה
פ פ ר פ ר י ם בבטן New member 21/5/08 #15 לא ממליצה על קסדה נפתחת... לא מנסיון אישי, אלא ממה ששמעתי מרוכבים אחרים, קסדה נפתחת בעת תאונה רגישה יותר והיא עשויה להיפתח ברגע שתיפגש עם הכביש... אל תסמוך על זה, תברר אם אחרים יודעים על התופעה
לא ממליצה על קסדה נפתחת... לא מנסיון אישי, אלא ממה ששמעתי מרוכבים אחרים, קסדה נפתחת בעת תאונה רגישה יותר והיא עשויה להיפתח ברגע שתיפגש עם הכביש... אל תסמוך על זה, תברר אם אחרים יודעים על התופעה
פ פ ר פ ר י ם בבטן New member 21/5/08 #16 לגבי קסדה מחו"ל, תמדוד במידה ויש בארץ דגם זהה, ורק אז תזמין. כל חברה יושבת אחרת על הראש... וקסדה גדולה תסתובב כשתביט לאחור, ותתרומם כשתרכב במהירות גבוהה.
לגבי קסדה מחו"ל, תמדוד במידה ויש בארץ דגם זהה, ורק אז תזמין. כל חברה יושבת אחרת על הראש... וקסדה גדולה תסתובב כשתביט לאחור, ותתרומם כשתרכב במהירות גבוהה.
Z zelig0n New member 21/5/08 #39 ../images/Emo12.gif אתה מזמין את הדוכס לחדר שלך? ../images/Emo34.gif
מ מיצו New member 21/5/08 #41 אמרתי "את", לא "אתה". תרגיע. (לא שיש משהו רע בזה, כמו שחברנו היקר MM מגלה בימים אלה, הכל עניין של שחרור שרירי הישבן ופי הטבעת. ככה שמעתי. לא בדקתי בעצמי)
אמרתי "את", לא "אתה". תרגיע. (לא שיש משהו רע בזה, כמו שחברנו היקר MM מגלה בימים אלה, הכל עניין של שחרור שרירי הישבן ופי הטבעת. ככה שמעתי. לא בדקתי בעצמי)
פ פ ר פ ר י ם בבטן New member 22/5/08 #50 שוב מועדון גייז? רוצה BUT PLUG IRIDIUM?? (יואו איזה בדיחת 8 ישנה!!!!) מיצו מיצו... מתי רוכבים?
מ מיצו New member 22/5/08 #54 לא. אני רק יושב על זה וזה זז לבד. בכל מקרה, עכשיו שגם אתה רוכב אפשר לבדוק את זה.