המלצה לטאבלט 10.1

danik56

New member
כתבתי להם כבר אתמול

גם באתר וגם בפייסבוק.
ללא מענה בנתיים.

Bongulim

New member
לי ישפאר אמרו בטלפון

אולי תנסה את זה, או לחילופין תחפש פה:
http://isfar.co.il/?pg=searchsony&CategoryID=647
תחפש ברשימה הזאת משווקים של ישפאר לפי אזור (לא ניתן למיין לפי עיר
) ותתקשר לברר אם אפשר לקנות אצלם את המוצר, אפילו תבקש שישמרו לך אם בא לך.

HelloweeN

New member
SONY EXPERIA Z TABLET סקירה מקצועית שלי

עליו אמורה לעלות בימים הקרובים ל-WISEBUY.

בגדול, הוא וה-TAB של סמסונג הם בעיני הטאבלטים הטובים ביותר היום בגודל 10.1, שזה מבחינתי הגודל הטוב ביותר לטאבלט לצרכים רציניים ולא משחקים.
היתרון העיקרי של סוני והשוס שלו מבחינתי זה שהוא נגד מים. התקלחתי איתו (כן, כן, אחרי אינספור ביקורים בשירותים עם טאבלט - אפשר גם לבקר במקלחת איתו), הטבעתי אותו בתבנית אפייה (יש לי וידיאוף מקווה שיעלה לתאר גם כן) ולקחתי אותו לים וקברתי אותו בחול - והוא עובד מעולה.
היתרון שלו על הסמסונג הוא כמו שציינת במסך, FHD לעומת HD (וכמובן ppi גבוה יותר) ושהוא הרבה יותר קל (פחות מ-500 גרם) ודק. עוד דבר שמאוד מאוד אהבתי בסוני זה ה-LANUCHER הגאוני שלו שעוקף את ה-TW של סמסונג בקלות, והוא פשוט כייפי ופונקציונלי בטירוף. כמו כן, המסך של הסוני הוא די כהה ביחס לסמסונג, דבר שבעיני משדרג את חוויית הצפייה ומקל על שימוש במקומות מוארים.

היתרונות של הסמסונג (TAB 10.1) הם סוללה חזקה יותר ובנייה מסיבית ואיכותית יותר, וכמובן הטאץ' וויז, שהוא שנוא-אהוב.

אם ההתלבטות הייתה מבין שניהם וכסף לא היה פקטור - הייתי הולך ללא ספק על הסוני ולא רק בגלל האופציה לקחת אותו לכל מקום, כולל מקלחת.

danik56

New member
האמת

שעבורי לפחות היכולות האמפיביות לא מהוות פקטור.
מסך FHD זה חובה אז הגלקסי נופל. המשקל הנמוך בהחלט תכונה חיובית. הסוני גם מאוד אלגנטי בטח שיחסית לנקסוס 10 שנראה כמו טאבלט
מהמאה הקודמת.

voguemaster

New member
לא דחוף בכלל

אבל בוא נגיד שזה שימושי מאוד. חסינות למים הכוונה.

הייתי רוצה לקחת איתי את הטלפון הסלולרי לים או לתוך הבריכה כשאני נמצא שם במקום להשאיר בתיק ולקוות שאף אחד לא יגנוב לי את הדברים משם. SAME GOES לארנק ומפתחות האוטו כמובן

HelloweeN

New member
למה כלב מלקק את הביצים שלו?

(וזה לא בגלל הדחיפות, או שאולי כן, בחיים לא היה לי כלב. החתולה שלה באמצע ריצת אמוק יכולה לעצור הכל - ולהתחיל להתלקק
)

gili667

Member
הלואין כתב שלדעתו הטאב והזד הם הטובים ביותר

לכן מצאתי לנכון לציין את הנוט

HelloweeN

New member
אני מצאתי שפאבלטים, כדוגמת הנוט,

הם מכשירי כלאיים שלא נוחים לא לזה ולא זה (בעוד שאלו שכן מחבבים פאבלטים יטענו שהם ייצור ביניים שמתאים להכל). לכיס הוא גדול מדי, לדבר איתו כמו בטלפון - לא נוח בטירוף כי הוא בקושי נכנס ליד, ובשביל עד אינץ' בתצוגה אני מאבד הרבה נוחות.
גודלו של הנוט הוא ממש לא מספק בשביל עבודה נוחה. אם אני רוצה לקרוע עד דק את העיניים, יש לי בשביל את זה הסמארטפון. אם אני רוצה להתפנק מעט יותר, אני אישית אמליץ להתקדם למסך גדול ונוח משמעותית מ-5". ניסיתי גם טאבלטים של 7" - מעפן בטירוף, אם כי יש כמה בפורום שטוענים שלמשחקים הגודל הזה מושלם. אין לי מושג, אני מתעב משחקים מכל סוג שהוא מאז ומעולם והשימוש שלי במכשירי מחשוב שונים הוא עבודה 'רצינית' ופונקציונלית גרידא.

gili667

Member
כמובן שהתיחסתי לטאבלט, אגב בישראל היום יש סקי

של 10 טאבלאטים

ה Z במקום הראשון ללא עוררין הגם שהמחיר בשמיים

מוזר שלא מוזכר הנוט

המרענן הוא שיש סקירה גם של חברות אחרות כגון דל

Bongulim

New member
יש לי

מכשיר קליל וכיפי מומלץ. מאוד טוב שהוא קל ודק יותר מכל המתחרים.

למעלה