המלצה לבגד ערב....

מזל טוב!

את לא מחפשת משהו קצת "פנסי" לבר מצווה של הבן?
אין לי אמנם ילדים ואני קטנה מדי לילד בגיל בר מצווה, אבל אם היה... הייתי מחפשת משהו קצת יותר מפואר ממכנסיים וחולצה. כמובן שזו רק דעתי בלבד. בד"כ שיש לי ארוע כל כך חשוב וקרוב כמו החתונה של אחי שהייתה לא מזמן אני פשוט תופרת משהו או משכירה... תלוי מה באמת הקרבה. אז הנה תמונה של מחוך וחצאית שהשכרתי לחתונה של אחי...

כמובן...

שתלוי איך חוגגים ומה הסגנון שמחפשים... זה מאוד אינדיוידואלי. לבת מצווה של בת דודה שלי למשל הרכבתי הופעה מחצאית מקסימה שקניתי בג'אמפ וגופיה וחולצת רשת בML אבל אני חייבת להגיד שהמחיר לא היה רחוק מאוד מהמחיר של השכרה............... מצטערת על איכות התמונה אבל זו היחידה שהייתה לי כשרואים גם את החצאית...

a n a t i 3 3

New member
מצדיעה לך על האומץ והטעם../images/Emo45.gif

לצערי אני שמרנית בטעמי... מפחדת מצבעים שאינם שחור או עם שילוב של שחור... אולי פעם שאהייה גדולה זה יעבור לי
בכל מקרה השימלה שלך יפה מאוד... תודה על העיצות והשיתוף

גם לי פעם לא היה אומץ...

אבל גיליתי שזה פשוט כייף! תתפלאי כמה צבעים יכולים להראות עלייך טוב... אי אפשר להגיד שויתרתי על השחור, זה עדיין הצבע השולט בארון שלע אבל אפשר תמיד לגוון וזה כייף ונחמד. אגב... גם מקבלים יותר מחמאות עם צבעים
זה נותן צבע יותר מואר לפנים. כשתלכי ותממדי אולי תקבלי אומץ... אבל מסכימה איתך בזה שזה ללא ספק לוקח זמן להתרגל. עד היום יש דברים שקשה לי ללבוש למרות שאומרים לי שזה יפה ומתאים. בכל מקרה הרבה מזל טוב ומקווה שתמצאי משהו שימצא חן בעינייך... אני בטוחה שבכל מקרה תראי מדהים רק מההילה שתהיה לך בערב המיוחד

אתן מרשות לי להתלהב עוד קצת? ../images/Emo3.gif

רציתי להראות איך הבגד נראה בתחילת הערב ובלא בסופו שכבר הלכתי יחפתי והחזקתי את השמלה ביד. מצטערת על הפנים המחוקות התמונה הזו שמורה לי ככה. והחצאית מקומטת כי זה איך שירדתי מהאוטו אחרי שעה נסיעה
אז הנה שומנים לא חסר ויש גם קצת בטן אבל עדיין קיבלתי כמות כזאתתתתתתת של מחמאות אפילו שזה בכלל לא שחור

° זואי °

New member
אם את מגיעה לירושלים

בזמנים שהחנויות פתוחות. בתלפיות יש חנות של עודפים של מעצבים. בגדים ממש יפים, חלק בליין צעיר וחלק לא במחירים ממש טובים יחסית למחירים המקוריים בכל מיני מידות, מקטנות ועד גדולות אם תחליטי להגיע לשם, דברי איתי (את כבר תמצאי אותי איכשהו
) ואני אסביר לך בדיוק איך להגיע לשם.

° זואי °

New member
הנה דוגמא לשמלה שקניתי שם שנה שעברה

את הנודניקית שבצד הייתי חייבת להצניע מטעמים מובנים

a n a t i 3 3

New member
אם הייתי במידות שלך...

הייתי קונה ב"שילב"
בהחלט שמלה יפה
תודה ממוש

° זואי °

New member
אבל מותק

זה בדיוק הענין, יש שם מכל המידות גם קטנות מאוד וגם גדולות מאוד. סביר להניח שיש שם מידות שיהיו גדולות עליך.

ruth0561

New member
זואי- היכן בתלפיות

אפשר בבקשה, שם וכתובת מדוייקים ?

° זואי °

New member
קניון יד חרוצים (נדמה לי שזה השם)

הקניון הכי ישן בירושלים בקומה השלישית עודפי מעצבים.

עקשנית25

New member
קניון האחים ישראל - אחלה חנות :)

גם שמלות, גם יומיומי... לפעמים גם מחירים יקרים...

קודם כל ענת...

המון מזל טוב.... לא להאמין שאת אמא לילד שחוגג בר מצווה... שנית... לא יודעת אם זה ממש הטעם שלך אבל... לכבוד החתונה שלנו ובהמלצתי אמא שלי הגיעה אל אטי יעקובסון בראשון לציון ותפרה אצלה לפי מידותיה הופעה מקסימה ממש.. דיי צעירה (לפי דעתי לפחות) ובמחיר ממש לא מרקיע שחקים... מצרפת לך את התמונה שלה... ושוב.. מזל טוב והמון חיבוקים ונשיקות ואם תרצי עוד פרטים... אשמח לתת לך במסר או אפילו בטלפון...

למעלה