המלצה לבגד ערב....

a n a t i 3 3

New member
המלצה לבגד ערב....

היי בנות, (יש פה גם בנים
) למי שמתפלא לראות אותי פה... אז רק שתדעו שזה אחד מהפורומים החביבים עלי ביותר (קוראת בעיקביות
) קבלי ח"ח דרים
מחפשת חנויות (עדיפות ללא יקרות במיוחד) לקניית בגד לבר מצווה של בני שתערך בסוף החודש, הבעייה היחידה היא שאין לי ממש שמץ של מושג מה אני רוצה... אשמח לקבל גם המלצות של דפי אינטרנט עם תצוגה שתיתן לי רעיונות. להזכירכן, מדובר על בגדים למלאות/שמנות... כדי שגם אוכל ללבוש אותם ולא רק להתרשם
תודה מראש ענת

DREAM111

New member
היי ענתי ברוכה המצטרפת ותודה על

המחמאה זה היכולת של הבנות כאן לעשות את המקום נעים וכייפי. לשאלתך. אני אישית מהכרותי איתך הייתי ממליצה על מכנס אלגנט מחויט נשפך וחולצה מחמיאה מעל. המלצות למקומות הם: אישה אישה. מתוקה בת"א. שרינה ורדה לילית. אשמח לראות אותך אחרי בתמונות.
לכולכם לרגל האירוע.

DREAM111 יקירתי חופשה נעימה

אני מבינה שחדלת להמליץ עלי כפי שהצהרת בעבר בפורום בגלל שאני יקרה ( 600 ש"ח לחולצה לאירוע *-) האם היצרנים שהמלצת עליהם זולים יותר ? מה דעתך שבפורום גולשות גם בנות "אמידות " אולי לא משתתפות בכתיבה אך נהנות מהאינפורמציה העשירה שזורמת כאן .תני להן בבקשה להחליט עד כמה הן מוכנות להשקיע בבגד בעיצוב אישי . שתהיה לך חופשה נכימה ואותך ענת אני מזמינה אלי ואשמח לעצב לך בגדים בכף

המלצה לחנות

לדעתי אטי היא מאוד אנטיפתית (וזאת מנסיון) ומוכנה לתפור רק לאנשים שבאים לתפור בגדי ערב. אני מאוד ממליצה על מתוקה שבנחלת בנימין תל אביב. אישה מקסימה מוכנה לתפור כל דבר ולא רק בגדי ערב אפילו גופיות היא תופרת. יש לה בחנות המון דגמים ובכל מיני צבעים וזאת להבדיל מהשחור ששולט אצל אטי

לא נמאס לך לדחוף את עצמך ואת הפרסום

בכל הזדמנות בכל פינה ישר הפרסומת שלך תלמדי קצת מנאוה שלא דוחפת את התמונות שלה בכל פינה. דיייייייייייי מי שרוצה כבר ידע איך להגיע אליך. לא מספיק שתשימי רק קישור? באמת דיייייייייי

כאחת שחושבת שמכירה את הסגנון שלך

הייתי נכנסת לג'אמפ ! צעיר ויפה.... גם בעונות ומתאים לי יש דברים נחמדים.... לדעתי לילית מבוגר מידי עבורך ואישה אישה יקר.... תעשי טיולים בקניונים ותתרשמי

a n a t i 3 3

New member
תודה לכן../images/Emo24.gif

ועוד שאלה... ראיתי ש"ניקול" מפרסמת פה... זו חברה בפני עצמה או אוסף של בגדים מחברות שונות? ואם אפשר את הכתובת שלה.. ?

ניקול מייצגת את חנות בורדו

זה מקבץ של כל מיני מעצבים ויצרני בגדים במידות גדולות בבורדו - מחמאות במידות גדולות כפר מלל - משק 33 בהמשך לכביש דרך רמתיים 800 מ' מצומת רעננה כ"ס 054-4882213 09-7601687 באתר את יכולה למצוא גם דרכי הגעה באוטובוס http://www.bordo-online.com/site/index.asp?depart_id=17710

s c a u t

New member
מעצבים

הי ענתי, אין לי מושג מה הסגנון שלך אבל מהניסיון שלי כשחיפשתי בגדים לאירועים מיוחדים: רובנס - יקר , יש מבחר ושירות טוב דורין פרנפורט - תלוי במידה. אלמביקה - תלוי בסגנון בורדו - מגוון גדול של בדי ערב אבל בעיקר שחור לחתונה של אחותי קניתי מכנס באלמביקה וחולצה בבורדו יצא "קצוות" אשה אשה והייתי בחנות ביפו שנקראת מנגו עיצובים וראיתי שם דברים מהממים בכל המידות שווה לקפוץ נאוה

מותק71

New member
חברות

המלצותי מנגו עיצובים - הכל מכל + הנחה של האתר שימו לב אלונה מירון - סדרת בגדי ערב חדשה בחנות המפעל (יפתחו ביום שישי על פי הזמנה) שניהם במחירים שפויים לחלוטין מזל טוב

שיהיה במזל../images/Emo77.gif

אני גם ממליצה לך על "בורדו" כיוון שיש שם הכל מהכל. ואם יש סגנון שאת אוהבת ולא תמצאי שם בדיוק מה שאת רוצה תוכלי ללכת לחנות המקורית.

a n a t i 3 3

New member
תודה../images/Emo24.gif

אשמח לגשת לשם בתחילת שבוע הבא... מקווה שאמצא שם משהו מתאים. תודה לכולכן על העיצות

a n a t i 3 3

New member
ואני בכלל בהלם שאני רואה אותך

פה ולא אצלי בבית! מתי רואים לך/לכם

צפרדעית

New member
צודקת צודקת

באמת צריך להיפגש... ענתי, את יודעת איך אני רואה אותך בבר מצווה? אני רואה אותך לובשת מכנס מתרחב עם חצאית אלכסונית מעל (שחורה אולי עם קצת זהב) ומעל חולצה שחורה גם במראההאלכסוני (עם כתף חשופה). ממש יש לי תמונה בראש של איך זה ניראה. למרות שלא המליצו לך ללכת לאישה אישה אני דווקא הייתי קופצת לחנות עודפים שלהם ומחפשת משהו כמו שתארתי (בחיי שראיתי משהו כזה שם לפני שנה) בכל מקרה, אני בטוחה שתיהי יפייפיה

למעלה