המלצה: הסינרול של קרין גורן מ"ששת"

חחחחח לא רק אתה נישא באוויר לכיוון

אני חושבת שאמריקה ללא סינבון היא לא אמריקה. ואם הייתי יודעת איך מכינים את הרוטב ההלבן נראה לך הייתי יושבת כאן חחחחחחחחח אולי סימונה יודעת סינרול נראה לפי התמונה ורק 3 ו1/2 כוסות קמח לא ייצא הרבה בנתיים אצלי הבצק תפח כיפליים שבת שלום

זרזרה

New member
תודה, ושבת שלום.

אנ עכשיו בארה"ב, מכל התמונות האלה עשיתם לי חשק, אני אקפוץ לאכול סינבון!

זרזרה

New member
אנ אביא ארגז!

מי קונה? אבל אין על סינבון כשהוא טרי וחם ויוצא מהתנור, ושמים את הרוטב עליו.......

מה שנכון נכון,אני חייבת לאמר שהריח

בבית מהקינמון בדיוק כמו בקניוני U.S.A רק מה שאצלי אין את הרוטב ההההההלבן וההטעים וההיפה וההמגרה והה והה וההההנמס הזה כמו שם די די דייייי מזל שאני לא בהריון

סימונה 5

New member
זיווש, מזל שאנחנו גרות בישראל ולא

ב-U.S.A , תשמעי איזה חצופים האמריקאים , לא מספיק שבסינרול אחד יש אלף קלוריות והציפוי הלבן נוזל מכל הכיוונים ומתוך הקופסה , הם שואלים אם את רוצה אקסטרה ציפוי
באותו הרגע שקונים את הסינרול עם האקסטרה צריך לקבוע תור לצינטור
איפה כל הדוקטוריות
של הפורום היום? צריך

נכון נכוןןןן כאילו אין מחר את צודקת

מה לעשות אין להם הרבה שכל בשביל זה הם נראים כאלה סינבוניים

סימונה 5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי זיוי, סינבומבות

וסינבומבים יותר נכון

סימונה 5

New member
ציפוי שמנת לסינרול ../images/Emo3.gif

תורגם על ידי יעל8 מ-YNET ציפוי: - 113גר' גבינת שמנת - 1/2 כוס מרגרינה (113גר') - 3/4 + 1 כוסות אבקת סוכר (227גר' - עדיף לפי משקל) - 1 כפית תמצית וניל ללא אלכוהול - 1/8 כפית תמצית לימון (אני השתמשתי בגרד קליפת לימון במקום) המתכון המקורי מכיל תיאור מטורף של איך להכין את הציפוי במעבד מזון במשך 50 דקות - בדיוק איזה רכיב להוסיף מתי, באיזה להב להשתמש, וכמה סל"ד. אפשר להסתכל בקישור. אני ערבבתי טוב עם כף - יצא אחלה

זרזרה

New member
תודה, חבל שקראתי../images/Emo10.gif

כל מה שקראתי היה 'כולסטרול כולסטרול כולסטרול'.... עדיף היה לא לדעת, ולאכול בלי ייסורי מצפון

סימונה 5

New member
שובלל, ותבנית אחת כבר בתנור

הצצתי עכשיו נראה מצויין והריח אח הריח בבית

סימונה 5

New member
../images/Emo51.gif לג'ינג'ית מההר, על המתכון

המצויין, וגם על החשק שהחדירה בנו להכין, בתמונתה המגרה הערות: את הבצק חילקתי לשניים כדי לקבל שבלולים קטנים יותר טיפ למניעת נזילה של המלית לתבנית לטבול את החלק התחתון של השבלול בקמח ואז להניח בתבנית הכנתי סירופ משליש כוס סוכר שליש כוס מים ומעט וניל , הברשתי את השבלולים בעודם חמים, למעט ברק את ציפוי השמנת לא הכנתי, כמו שג'ינג'ית אמרה , זה כבר יותר מדי

למעלה