המלצה: הסינרול של קרין גורן מ"ששת"

איזה יופי של בצק אצלי כבר מריחים

הכנתי שני שבלולים עם שוקולד השחר לבנים והחברות ולמשה שבלולונים כקטנים וחמודים עם קינמון ואין לי מצלמה אחת נגנבה בטירונות והשניה מי יודע לאן נעלמה אולי אצל החברות של הנים והרייייח אח איזה ריח אוי אוי שלא ישרף הולכת לבדוק אוהבת אתכם

ד"א סימונה ואו מי שמעוניין לדעת

אני הוספתי שתי כפות שמרים לא מלאות *במקום 1 ו 3/4 כפית 1 כף תמצית וניל לחלב *במקום 1 כף חלב וכמובן 1 חב' חמאה *במקום 75 גר' זהו עד כאן יוצא נהדר וטעים

טלאית321

New member
זיוי נראה לך שליכלכתי

גם כף וגם כפית?
, עוד כלים להכניס למדיח? שמתי שתי כפות לא גדושות שמרים

סימונה 5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זהו הרגתם אותי סופית

לא לשכוח "אבודים" היום בשעה 10 באקסטרה , הסידרה צולמה ב ה ו ו א י , נופים משגעים
ומים כחולים צלולים

סימונה 5

New member
בטח לווין פרטי../images/Emo6.gif הלווין עמוס משדר

ישירות לבית שלי
אני מרשה להוט להשתמש בו לפעמים

טלאית321

New member
גם עם עמוס תפסת קשרים?

כמה הוט משלמים לך?...מספיק לאיזו גיחה לאיזה אי?

זיגוג לסינרול - "ששת"

זיגוג לסינרול - 2 גרסאות מ"ששת" זיגוג וניל: מערבבים 2 שקיות (200 גר') אבקת סוכר עם 2 כפות חמאה מומסת, כפית תמצית וניל ו-3-4 כפות שמנת מתוקה או חלב שמוסיפים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה במרקם של ממרח. זיגוג גבינת שמנת: טורפים גביע (250 גר') גבינת שמנת עם 100 גר' חמאה רכה מאוד, כפית תמצית וניל ו-2 שקיות אבקת סוכר (200 גר') לתערובת אחידה.

תודההה רבה לך יקירתי תודה רבה

תרתי משמע חחחחחחחחחחחחחחחחחח חרת אותנו עעם סינבון האלה איזה ריח חבל"ז

והנה הדוגמנים שלי שבילו איתי את כל

השבת ועכשיו סוף-סוף יצאו נאים ושזופים מהתנור...
דרך אגב, הם יצאו ע נ ק י י ם (בערך 15 יחידות)

ועוד זוית

גם אני מרחתי אותם בסירופ סוכר בהצעתה של סימונה. ועוד מעט כשיתקררו, הם ימצאו את דרכם לתא המקפיא.

פיתה דה לצה

סימונה 5 עשיתי לשבת את המתכון שנתת לי זה כל כך פשוט וכל כך טעים ובעיקר מזכיר את אמי זכרונה לברכה שוב תודה בשם כל משפחתי שנזכרה בסבתא.

סימונהמונה מקסימה../images/Emo45.gifשבוע טוב סבתא

שמחה מאוד שנהנתם גם אצליינו ישנם מאכלים שתמיד אבל תמיד מזכירים את סבתא ואומרים זה האוכל של סבתא הסבתא הזו היתה האישה הכי יקרה בעולם שהיא היתה האמא שלי זכרה לברכה ולעולם לא נשכח אותה את הסבתא המיוחדת הזו כן גם אנו האחיות היינו קוראות לאמא שלנו סבתא סבתא רחל אינשאללה שתמיד תזכרו אותה לטוב בוקר טוב ושבוע טוב

MAGIG

New member
בנות, בנות, ככה משתוללות בשבת???

כל הכבוד, איזה תוצרים, עד זיכרון הגיע הריח של הלחם והסינרול. חרגתם אותי על הבוקר. מגי

אכן משתוללות עם מראה כמו סינרול לחם

איך לא ועוד על הבוקר מה צריך כבר הבנאדם העיקר שכולנו נהנה לי לא היתה מצלמה אחרת את יודעת גם אני הייתי מראה את התוצר היפייפה שהכתי סינרולים חמודיים שבוע טוב מגי ולכולם

MAGIG

New member
זיוי יקרה, גם בלי תמונה, בטוח

הסינרולים החמודים שלך היו (היו כבר????, נגמרו?) משגעים. את בשלנית בחסד. שבוע טוב, מגי

Y את זה לא ראיתי תודה יקרה שלי

תודה כייף לקרוא דברים כאלה מעודדים
תודה לך אבל אני לא בשלנית
בחסד זו לא אני זו הנשמה
שלי. וזה הרוחב לב
שלי. וזו אהבה שלי
הם הבשלניים האמיתיים
תודה לך נשמה כייף כייף לקורא
גם היום הם עמדו במבחן החיים הבשלניים שלי היום הכנתי המון דברים טובים לילדי הבר/בת מצווה מפנימיית ארזים שמחר עולים לירושלים לחגוג הילדים חוגגים בכותל את המעבר לבוגרים שהייה להם המון ברכה טובה וחיים טובים יותר והמון ימי אושר שמחה ואהבה
מזל טוב
לילה טוב

למעלה