המלצה: הסינרול של קרין גורן מ"ששת"

פנינה ט

New member
יאמי מאמי, אמרתי לך כבר שאת מלכה?

נראה מדהים, ממש כמו אצל ארז, תגידי איך הטעם? הלחם כבד?

טלאית321

New member
תודה רבה, הלחם לא כבד,.מאוד אוורירי

וטעים מאוד הכנתי לפי העין,לא מצאתי את המתכון ברשת. מלכה יש רק באגדות

סימונה 5

New member
ג'ינג'ית, לא מסכימה איתך, סינרולים

אידיאלים בכל שעה של היום או הלילה איך התמכרתי לסינרול: מי שהיה בארה"ב מכיר את הרשת סינבון, עם עוגות השמרים-קינמון המופלאות עתירות החמאה וציפוי גבינת שמנת, בנסיעות של הרבה מיילים תמיד חיפשנו אני ובתי את השלט של איזור המנוחה שבו מופיעה המילה: CINNABON, שוחרת הבריאות שהתארחנו אצלה הזדעזעה ששמעה : יש בכל עוגה כזאת 1,000 קלוריות
הרגענו אותה: זה בסדר אכלנו רק שישיה של מיני סינרול

מה את עושה בכוונה../images/Emo8.gifאותך למנהלת

מזה הסינבון הזה מה הבאת איתך?
יאמיייייייייייייייייייי ד"א פעם הייתי קונה סינבון של פילצברי כיום לא רואה אותם ואת ממש רעה עכשיו עשית לי סרט תורכי יאמייייייייייייי

סימונה 5

New member
../images/Emo6.gif והנה המיני סינבון , שהייתי קונה

בכל עצירה, נכון שהם מתוקים?

../images/Emo45.gif חחחחח אנחנו בארץ או שאנחנו

באמריקה בגדולה מזמן לא הייתי שם ניסית של פילצברי הקפואים וזה תמיד טוב שיש כאלה במקפיא רק לחמם יאמייייייייי הנה הגיעו האורחים לג'חנון אחזור אחרכך ומה בנוגע לכמות בחלב?

princess gina2

New member
סימונה את ככ צודקת הCINNABON

מעולים וככ טעימים גם אם אני מסתובבת בקניון אני מריחה את הסינרולים האלו מקילומטר וישר מגששת את דרכי לשם... עכשיו שאמרת לי שזה 1000 קלוריות לאחד הבהלת אותי

סליחה על הנדנוד, אבל זה קצת דחוף

מישהו יכול לעדכן לגבי הכמות של החלב? זה נשמע לי מעט מידי

ואני חושבת שזה 1 כוס +3/4 כוס

כי אין נוזלים כלל במתכון ובטח 1 כף לא מספיק ל3 כוסות קמח נמתין לתשובה של הג'ינג'ית

רק עכשיו ראיתי אני מקווה שיצא טוב

רק עם 1 כוס חלב את ה 3/4 חלב לא הוספתי במקום 1 כף חלב שמתי 1 כף תמצית וניל לשיפור הטעם וגם הבנתי תוך כדי שהחמאה המומסת החלב וה2 בייצים כנוזלים זה דיי מספיק חחחחחחחחחחחחוהכי קטע את הסוכר שכחתי להוסיף לבסוף ניזכרתי גם במלח חחחחחח בצק בשלבים נראה מה יהייה וזה כל זה כי יש חברים בבית לא נותנים מנוחה הילדים האלה תודה לגינגית מההר

את צודקת! הכנתי עכשיו את הבצק

ואכן לא היו מספיק נוזלים. הוספתי עוד כוס חלב ויצא פיקס. זיוי, תודה רבה!

pumiki11

New member
אבל נורא בא לי ../images/Emo3.gif

ובחרתי לגור במושב שכוח אל ששום דבר ברדיוס של 20 דקות נסיעה פתוח עכשיו...

רננות

New member
ג'ינג'ית על ההר נוף הבירה מקסים !

הסינרול נראה כזה כזה - שרוצים ישר לחטוף מהמסך . אבל ניסתפק ב

זרזרה

New member
הרוטב של סינבון?

מישבו יודע איך מכינים אותו???? הריח של סינבון מדהים נישא למחקים אדירים. כשאני נמצא בטווח של סינבון, אני מרגיש כמו בסרט מצוייר, נישא באוויר לכוון מקור הריח.. עוד שאלה, מה כמות הסינרול שמתקבלת מהמתכון??

למעלה