המלצה בשלבים

Rוני

New member
לא באזורים קרים. היא לא שורדת חורף

אצלי בחורף היא גרה בבית

טסונמי1

New member
חמישית--כשאני חותכת עלים מיותרים

בציפור גן העדן אני חותכת על למטה הגיבעולים הארוכים ללא העלים מיותרים. אחלה עבודה עשית ואני יודעת כמה קשה לדלל ציפור גן עדן אתמול חתכתי 3 ענקיות החיתוך קל מאוד אבל הפינוי הוא סיוט אין לכם מושג כמה צמח כזה שוקל- הוא מלא במים הגזע הגלוי מאוד דקורטיבי-ובהחלט רצוי ניקוי שכזה מיפעם לפעם-אצלי בציפורי גן העדן תוהו ובוהו

nony11

New member
המלצה לצילום

שתי התמונות האחרונות הן פנורמה. יש לי במצלמה (canon), פונקציה של stitch photos, אני מצלם תמונות פנורמה בחפיפה והמחשב מסדר לי אותן בול אחת על השנייה. נכון שלא רואים תפר? אני ממליץ בחום על הפונקצייה הזו.

crazyflower

New member
נוני שאלה לי

גם לי יש את הA95 אני לא מצליחה לשלוט על הפוקוס שלה אם אני מצלמת תמונה ובקדמת הפריים יש פרח היא זו שמחליטה על מה יהיה הפוקוס על הפרח או על הגינה שמאחוריו ואני רוצה תמונה אחת שהגינה באאוט והפרח בפוקוס ואחת הפוך שהפרח באאוט והגינה בפוקוס איך עושים זאת? תודה

nony11

New member
זאת בעיה

אני מומחה קטן לצילום דיגיטלי, אבל, אם זה מנחם אותך, אני נתקל באותה בעיה. צריך פשוט להזיז את הפריים ולצלם כמה תמונות עד שהמצלמה מבינה את הרמז ומתפקסת נכון. מעבר לכך, יש פונקצייה של פוקוס ידני. חיפשתי ולא מצאתי את חוברת ההוראות כך שאני לא ממש יכול להפנות אותך. בכל אופן, הפוקוס הידני זה לא איזה משהו נורא מוצלח, זה לא כל כך נח. במילים אחרות - תנסי ותנסי עד שזה יוצא טוב. ן.

r66

New member
יש לי כזאת ענקית בכניסה לבית

אני יותר מאשמח לקבל ממך טיפים איך לנקות אותה

למעלה