המכללה למנהל - שנה א'

Tom Kapinos

New member
המכללה למנהל - שנה א'

אני מתחיל ללמוד השנה אז הנה כמה שאלות. תודה לעוזרים: 1. מערכת שעות - נשלח לי מסר שמערכת השעות מובנית, אז למה בדיוק אני צריך להרשם? האם מדובר על שיבוץ קורס האנגלית וקורס הבחירה הבודד? 2. אני בחו"ל בתקופה הקרובה וחוזר ממש יום לפני תאריך ההרשמה הנקוב לי במכתב. האם יהיה אפשר להעזר טלפונית במזכירות ביום הרישום עצמו? ושאלה כללית: 3. האם זה קצת פאדיחה לבוא ליום הראשון של הלימודים עם לפ-טופ? אני לא רוצה שכולם יוציאו מחברות ואני יהיה היחיד עם מחשב נייד. שאלה קצת הזויה אבל בכל זאת...

PIonit

New member
לא מהמכללה למנהל אבל..

לגבי שאלה (3)- סה"כ גם בשנה א' לא מעט ואפילו די הרבה אנשים מסכמים בנייד. חלק מהסטודנטים מביאים אותו החל מהשיעור הראשון (שתכל'ס? בעיניי זה הכי הגיוני ויעיל- אם יודעים שהולכים לסכם איתו, עדיף להתרגל ולהתחיל ככה ישר..) וחלק עם הזמן נשברים וקונים, וכך בהדרגה רואים יותר ויותר כאלה.. סה"כ החל מסמסטר ב' כמות די נכבדה מהכיתה מסכמת בנייד. אתה יכול להביא איתך דפדפת אם תרגיש שאתה עוד לא רגיל לסכם במחשב או שאתה היחיד, אבל אני לא חושבת שזה הכרחי.. אני חושבת שאם כבר קנית מחשב, אין לך מה להתבייש, ואין סיבה שלא תביא אותו! (להפך, אם כבר לי היה נראה לפעמים, שמי שמסכם במחברת/דפדפת יותר מתבייש/מקנא כשלכולם יש מחשב שהם יכולים לשחק, לגלוש, להעביר קבצים וכו' איתו
)

הטRולית

New member
וול וול...

1. מדובר על הקורסי-כאילו-בחירה. לבחור או זה או זה. לזה אתה צריך להשתבץ. לא צריך את המזכירות בשביל זה. צריך רק לדעת למה אתה רוצה להרשם מבין מגוון האופציות שיש לך... 2.אהה, רגע, עניתי על זה באחד. והמזכירות? אם הן לא עונות, תמיד אפשר לשלוח להן מייל, הן עונות ממש מהר. 3. לפטופ... אתה לא תהיה היחיד, אתה תהיה בין מיעוטים :) אבל תוך שבועיים-חודש חצי מהמסלול יהיו עם לפטופ. וכן, כן המכללה למנהל.

למעלה