המחשב שלי נידפק

shanibe

New member
למה שזה לא יעניין ?

עובדה, עונים לך לא ? אז מה את שואלת ? FDISK + FORMAT תחלקי PARTITIONS שימי דיקס של XP זה ירוץ לבד... בהצלחה ופעם הבאה, על תשכחי ANTI VIRUS AND FIREWALL תורידי את NORTON מ-EMULE AT WWWW.SHAREREACTOR.COM

חחח קארינוש

ה"למה? למה זה יעניין מישהו?" זאת החתימה הקבועה שלי בכרטיס חחח...

חחחחח זה חתימה מטעטעת....

וקארין לידיעתך (את כנראה לא מעודכנת) שייר-ריאקטור נסגר לפני חודש ע"י רשויות החוק השוויצריות.. לכן אין יותר שייר-ריאקטור.. יש הרבה אתרים שהם לא פחות טובים ממנו... צרפתי לך קישור(אם את רוצה לקרוא) לכתבה ב-Slyck כששייר-ריאקטור נסגר.. Slyck זה מגזין של אתרי שיתוף קבצים, וחדשות בתחום שיתוף הקבצים...

FAREWELL TO YOUR COMPUTER.

קארין.... לי היתה בעיה דומה..... רציתי להתקין חומת אש או מה שנקרא באנגלית firewall כדי לתת הגנה למחשב שלי.... נכנסתי לערוץ החיפושים....הקלדתי את מה שאת קארין רשמת למעלה....אלא שטעיתי בכיתוב.....באיות..... במקום לכתוב באנגלית firewall כתבתי באנגלית farewell ומה שקרה בפועל.....נתתי אישור לפעולה.............וחיכיתי וחיכיתי..... ואז אחרי זמן מה הופיעה הודעה באנגלית : FAREWELL TO YOUR COMPUTER שפירושו בשפה עברית פשוטה ...."תגיד שלום למחשב שלך...."..... וכל הדיסק הקשיח hard disk נהרס לגמריי.....והמחשב שלי "הלך" לגמריי... ואז נותק הקשר במחשב שלי עם דנדוש הבלונדינית שאני כל כך אוהב..... ולקח לי זמן לחדש את המחשב מחדש.....ולהתקין דיסק חדש.... אז צריך להגיד לכולם שהמילה היא firewall ולא המילה farewell קשקשני.... 22.4.2004 שעה 2200

eYaL

New member
מעולה..

עכשיו למטה יש לך כפתור Fix all problems תקליקי.

עזרה שניה ../images/Emo70.gif

אוקי יש אתרים שכשאת נכנסת אליהם הם שומרים לך קוקיז (תעשי כאילו את יודעת מה זה) של ריגול שדופק את המחשב לכן יש תוכנה שנקראת Ad-aware שאני מצרפת לך קישור עם הסבר עליה+קישור להורדת התוכנה. פשוטה וקלה להבנה וחינמית לחלוטין
מלבד זאת, אני מציעה לך למחוק כל מיני דברים שאת לא צריכה מהמחשב אם יש לך קאזה זה כנראה אחת הסיבות להידפקות מחשבך
תיכנסי ל'המחשב שלי' תסמני את כונן C שיצבע בכחול תעשי כפתור ימני ומאפיינים ותוצג לך 'עוגה' שמראה כמה זיכרון בשימוש. אם זה מתקרב לכך שהעיגול אפור תתחילי במלאכת המחיקה. עוד הצעה, כנסי לחלון האינטרנט תעשי כלים בלשונים למעלה--> אפשרויות אינטרנט -->מחיקת קבצים אם לא עוזר טכנאי יעזור
או שתפני למישל הטכנאית

aceboy

New member
נורטון אנטי וירוס

הורדת גירסת חינם ל15 יום פיתרון זמני (עדיף על לא כלום כרגע) מומלץ גם לטלפן לבזק ולהזמין טכנאי שיבדוק את חיבור המודם במידה וזה מודם חיצוני נורוטון

shanibe

New member
אנטי וירוס לא יעזור עם ההודעות שהיא

מקבלת... לפרמט להתקין אנטי וירוס

למעלה