אמממממ מה דעתך על... כ.ק.מ.ל.א.ו. שזה אומר "כאן קבורים מחשבים ללא אנטי וירוס"
ה השחף שלך New member 23/4/04 #36 אמממממ מה דעתך על... כ.ק.מ.ל.א.ו. שזה אומר "כאן קבורים מחשבים ללא אנטי וירוס"
נ נטלי לב 18 New member 23/4/04 #37 חחחחחחחחח את מלכה! איזה שם!!! קיבלתי!!! מחר אנחנו אצל חברת קדיש"א!
ה השחף שלך New member 23/4/04 #40 ../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח... את הרב אנטי קוק וירוס חחחחחחחחחחחחחחחח רק שמכל מה שאנחנו כותבות פה לא יפול לנו באמת המחשב בלי עין הרע טפו טפו טפו חחחחחחחח
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח... את הרב אנטי קוק וירוס חחחחחחחחחחחחחחחח רק שמכל מה שאנחנו כותבות פה לא יפול לנו באמת המחשב בלי עין הרע טפו טפו טפו חחחחחחחח
נ נטלי לב 18 New member 23/4/04 #41 מלח מים שום בצל חמסה חמסה.. מתנצלת רשמית בפני הרב קוק.. אנא- רחם על מחשבי!!!!! הוא רק בן שנה!!!! לקחת פעוט כזה מהעולם??? במה חטאתי?? רחם נא!!!!!
מלח מים שום בצל חמסה חמסה.. מתנצלת רשמית בפני הרב קוק.. אנא- רחם על מחשבי!!!!! הוא רק בן שנה!!!! לקחת פעוט כזה מהעולם??? במה חטאתי?? רחם נא!!!!!
ה השחף שלך New member 23/4/04 #42 חחחחחחחחח נטלי את שרוטה אני בטוחה שהוא יסלח לך תמורת אמממ כמה ג'ובות $$$$$$
נ נטלי לב 18 New member 23/4/04 #43 אני בשוק ממש אודליה! לשחק את הרב קוק??? טוב בעתם ככה זה אצל רב הדוסים... כסף לא בא והולך.... כסף בא ובא.. (ובא ובא ובא ובא ובא.. וכסף שחור יש לציין..) אבל בכל זאת אם התחנופים האלה לרב קוק הם מה שיעזרו למחשב שלי? אז כך יהיה!!!
אני בשוק ממש אודליה! לשחק את הרב קוק??? טוב בעתם ככה זה אצל רב הדוסים... כסף לא בא והולך.... כסף בא ובא.. (ובא ובא ובא ובא ובא.. וכסף שחור יש לציין..) אבל בכל זאת אם התחנופים האלה לרב קוק הם מה שיעזרו למחשב שלי? אז כך יהיה!!!
נ נטלי לב 18 New member 23/4/04 #50 איזה בסדר ואיזה נעליים... הוא בשלב הגסיסה הקשה.... מקווה להמתת החסד השבוע..... (העבודה השחורה בידיי הטכנאי). מה עם המחשב שלך חסרת אנטי וירוס אהובה שלי?
איזה בסדר ואיזה נעליים... הוא בשלב הגסיסה הקשה.... מקווה להמתת החסד השבוע..... (העבודה השחורה בידיי הטכנאי). מה עם המחשב שלך חסרת אנטי וירוס אהובה שלי?
ש ש ח ף המקורית New member 23/4/04 #51 לא יודעת אני מקווה שהוא מתעורר לחיים...בינתיים הוא נטול אנטי וירוס מקווה שיהיה טוב
נ נטלי לב 18 New member 23/4/04 #52 אני מקווה שהוא ייצא מהקומה.. בינתיים תלכי לאיזה רב גדול שיברך אותו... מחזיקה לך ולו אצבעות!!
נ נרקיסטית New member 22/4/04 #14 אז תשיגי לך ומהר!!! המחשב שלך חולה והוא צריך טיפול! תבדקי אולי אפשר להוריד את התוכנה.
E eYaL New member 24/4/04 #53 לא טוב.. היום לא מדליקים מחשב בלי אנטיוירוס תשיגי לך אחד מהר.. אם את צריכה אחד בחינם אז יש כאן. ולדאוג תמיד שהוא ישאר מעודכן, אחרת הוא לא ממש יעיל.
לא טוב.. היום לא מדליקים מחשב בלי אנטיוירוס תשיגי לך אחד מהר.. אם את צריכה אחד בחינם אז יש כאן. ולדאוג תמיד שהוא ישאר מעודכן, אחרת הוא לא ממש יעיל.
S shanibe New member 22/4/04 #25 לפרמט ולהתקין מחדש הודעות כאלה נשמעות רעות ביותר, זהו הפתרון היחיד, ממש לא סיפור אם המחשב שלך עומד בזה,תתקיני את XP ממש לא סיפור להתקין לבד.
לפרמט ולהתקין מחדש הודעות כאלה נשמעות רעות ביותר, זהו הפתרון היחיד, ממש לא סיפור אם המחשב שלך עומד בזה,תתקיני את XP ממש לא סיפור להתקין לבד.
נ נטלי לב 18 New member 22/4/04 #24 קארינוש.. כן גם אני הגעתי למסקנה הזאת.. מה שאומר שהמחשב שלי כבר עם רגל אחת בקבר....