המחשב שלי נידפק

המחשב שלי נידפק../images/Emo7.gif

כל הזמן מתנתק לי האינטרנט וכל התוכנות הפתוחות ניתקעות לי..יכול להיות שיש לי וירוס??? מישהו יכול לעזור לי פה?

eYaL

New member
../images/Emo101.gifעזרה ראשונה../images/Emo101.gif

לפני הכל, כבי כל תוכנה מסוג קאזה, איימש, איסיקיו,מסנג'ר וכו'. אם אפשר, השאירי רק את האקספלורר פתוח. כעת גשי לאתר הבא ובצעי סריקת אנטיוירוס (חינם) למחשב שלך. (יש לבחור ברשימה שם את ישראל, ולהמשיך לסריקה. לאחר מכן לאשר את החלון שיפתח, ואז יופיע המחשב שלך. סמני את כל הכוננים ובצעי סריקה עם הכפתור בצד) לאחר שהסתיימה הסריקה (ובתקווה שהוירוסים, אם היו, הוסרו כולם, גשי לקישור הזה, הורידי והתקיני את התוכנה. בצעי סריקה עם התוכנה לכל המחשב, לפי ההוראות בעמוד. בהצלחה!

MaTaN BALBOA

New member
אם..

אם מה שאייל אמר לך לעשות לא יפעל תנסי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס מחדש .

זה מה שקורה לי כבר בערך חודשיים ..

אני יודעת מה קורה לך... המחשבים הירוקים למטה מימין- הבתים שנשלחו לא זזים בהם הם נהיים שניהם ירוקים כהים ואז יש עליהם איקס אדום והכל תקוע ואת חייבת לעשות ריסטרט נכון? אני חשבתי שמדובר בבעיה ברשמת והטכנאי מחשבים שלי בדק ואמר שלא... אני לא יודעת מה עובר על המחשב הזה אבל נשבר לי כבר מזה. כשזה מגיע למספר מסויים של בתים שנשלחו יש את האיקס האדום הזה על המחשבים וזהו.. נתקע המחשב.. מזדהה איתך אודליוש...

נשמה..

אם הייתי יודעת אז בשימחה הייתי אומרת אבל בינתים אני יכולה להגיד שאני מקווה שהכל יסתדר לך בקרוב.....

התקנתי את מה שאייל נתן לי..

ועלתה לי כזאת רשימה ארוכה...זה אמור להלחיץ אותי כאילו??. בכל אופן עשיתי הכל לפי ההוראות ואני ממש מקווה שהכל יסתדר שם...נטלי תנסי גם את אולי זה יעזור לך..

ניסיתי ו....

ניסיתי עכשיו וברגע שסימנתי את כל המחשב שלי ולחצתי על סקאן (סריקה כאילו) זה עשה לי מלא שגיאות של לסגור את היישן ("ביצע פעולה לא חוקית") והייתי צריכה שוב לעשות ריסטרט בעעעעעע אין מנוס צריכים לפרמט אני אומרת לך....

אייל להצלה!!!!!!!! ../images/Emo7.gif

הצילוווווווו אני לא מצליחה לסרוק באתר של הוירוסים!!!!! אני מסמנת את המחשב שלי עושה סריקה ואז הכל נסגר לי ויש לי הודעות שגיאה על משהו כמו 2n2 net... (לא זוכרת את ההמשך) ועל אקספלורר!!!! ואז הכל נסגר!!!! למההה????? :(((((((( עזרה דחוף אייל תודההה!!! נטלי והמחשב הגוסס..

חחחחחח אודליה..

כמה טוב לדעת שיש אנשים שאוהבים אותנו כמו שאנחנו גם בלי האנטי וירוס? :) רק חבל שהמחשב עומד לעזוב אותי... הוא כבר 3 חודשים על שולחן הניתוחים והטכנאים חוששים שהוא לא ייצא מזה... אז בזאת אני מודיעה על פטירתו של שבי המחשבי .. ההלוויה תתקיים בבית העלמין לאקטרוניקה. האוטובוס יאסוף את המתאבלים בעוד כמה ימים מהבלוג שלי (כשנחליט לנתק אותו ממכשירי ההנשמה ולהעניק לו את המתת החסד הקדושה ולפרמט אותו) . עידכונים בהמשך.. אודליה משתתפת בצערך. ואוהבת אותך (כן כן למרות שאין לך אנטי וירוס..) תודה, נטלי המתאבלת.

חחח נטלי...משתתפת בצערך מאמי..

בקרוב המחשב שלי גם ילך לו לדרכו נראה לי שאני אקנה לו חלקה ליד המחשב שלך.. אני אוהבת אותך גם בלי האנטי וירוס ותתעודדי נשמתי

אודליה מאמי נקים חלקה שמיועדת ל-

כל נפגעי הוירוס הזה... יש לך רעיון לכתובית למצבות?

למעלה