המועמדים לפרס "הניקי"

Kidmaniac Liron

New member
לא, עכשיו את צריכה להתקין את זה

כיוון ששמרת את זה על הדיסק, תמצאי איפה שמרת את זה ותלחצי פעמיים על הקובץ. אח"כ תורידי מטים ניקול באותו אופן (שמירה על הדיסק) ותפתחי את הקובץ בעזרת הפלייר שהתקנת.

טוב...

אני פשוט לא ממש מבינה בזה , אז פתחתי את הדיואקס פלייר , עכשיו איך אני מורידה מטיים ניקול - כלומר שומרת על דיסק?

הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה לירון! תודה שירה!
מה ההבדל אם זה 16MB או 30NB?

shiray

New member
נשמר לתמיד

כל עוד את לא מוחקת בטעות או המחשב שלך מתפגר... רק באמת תמיד תשימי לב שאת בוחרת לשמור ולא לפתוח, כי אם את פותחת אז באמת זה מוריד ואז מראה לך את זה אבל לא תוכלי לראות שוב בלי להוריד מחדש... וההבדל בין ה-16 ל-30 זה האורך של הקטע... כשאת רואה שיש לך כותרת גדולה ואז כמה קבצים זה לא אותו קובץ אלא חלקיםפ שונים של הראיון שבדר"כ מפסיקים בפרסומות (יש גם 3 קבצים ענקיים של למעלה ממאה מגה ואז זה הראיון בשלמותו... ). ועכשיו רק צריך שהמחשב שלך יהיה בסדר ותתחילי להוריד!!!! הראיונות חמודים ברמה מטורפת!!!! חחח בעיקר הראיון אצל לטרמן וזה אצל רג'י וקלי או איך שקוראים להם כי קלי הזאת גרה מעל ניקול אז הן מחליפות חוויות.

אז זהו

שהמחשב שלי התחרפן! התחרפן זה לא מילה! הצבעים נהרסו לי במחשב... בעסה!!! ואני לא מצליחה לסדר את זה אז כנראה מחר אני אקח אותו לתיקון...

shiray

New member
חחח האמת שאני דווקא אהבתי

אבל בעיקר בגלל העובדה שלמדתי את זה רק בכיתה ט' כי אח"כ התחלתי עם מגמת קולנוע ולמדנו רק כימיה בגלל אילוצי מערכת.. ובט' לומדים רק את הצבעים, מראות, ליקויי חמה וירח וכל מיני דברים קלילים כאלה (וגם כל הזמן הייתי מדברת בשיעור ואז המורה ההומו הזה היה קולט שאף אחד לא עונה לו ושואל אם אני יודעת והייתי מסתכלת על הלוח בזמן שהוא רב עם חצי כיתה ואז מבינה על מה הוא מדבר ועונה לו על השאלה...).

ערן1987

New member
חחחחחחחחחח

אהבתי!! יא קרועה,חחח.. אני שנאתי את זה,גם אצלי זה היה ככה.. רק שאף אחד לא הקשיב והוא שאל תמיד את ה"חכמים"

shiray

New member
חחח זהו, שאני הייתי בכיתה של סתומים

אז רק אני ועוד אחד היינו החכמים... ונראה לי אני הבנאדם היחיד שהתלבט "אוקיי מה אני אעשה בתיכון- אלמד פיזיקה או קולנוע?" חחחחח

Kidmaniac Liron

New member
לילה טוב גם לך ערן!

מסכנה שירה, ב 3 בלילה כל אחד מאיתנו מעסיק אותה בדיון אחר

shiray

New member
חחח אני שורדת...

זה המצחיק בפורום הזה- אני יכולה ימים לבוא לפה ולהתייאש לגמרי מזה שאין שום הודעות חדשות ואז בשלוש בלילה אני כל שניה כותבת פה ואין זמן לנשום...

ערן1987

New member
ההצבעות שקיבלתי עד עכשיו הן של

ג'ון א סמית'(ברח לי השם
),לירון,שלך(בר)ושירה חסר עוד 2-3 קולות לא?(לא כולל אני)

shiray

New member
חסרים יותר:

עדי, נועה, נעמה, ילנה, דורית, אופיר וגליה... אתה סתם מזלזל בנו חחח

ערן1987

New member
אני לא זוכר את השמות בעעע

תגידי לפי כינויים.. חשבתי שיש פחות בעע.. בכל מקרה,יש סיכוי שתוכלי להגיד להם שייכנסו במיוחד להצביע? איכשהו?

shiray

New member
אני עכשיו שלחתי הודעות פרטיות לכולם

לכל מי שלא הצביע לי בכל אופן... ואין לי כוח לשלוח שוב פעם האמת, זה די לוקח זמן... תעבור על העמוד של הפורום ותראה מי לא שלח לך... חוץ מגליה כולם כתבו פה הודעות שעדיין בעמוד הזה של הפורום...

ערן1987

New member
אני לא זוכר את השמות בעעע

תגידי לפי כינויים.. חשבתי שיש פחות בעע.. בכל מקרה,יש סיכוי שתוכלי להגיד להם שייכנסו במיוחד להצביע? איכשהו?

למעלה