המועמדים לפרס "הניקי"

shiray

New member
חחח האמת אבל שזה מה שגם אני ישר

הבנתי!!! כאילו למה שהבנאדם יתייחס בהתחלה למצב של ניקול (בת נחמדה) ואז פתאום מנקודת המבט של איזבלה (סבתא נחמדה)??? ואיזבלה נשמעת כזאת מתוקה!!!! והקטע עם הבושם היה קורע כי באמת הוא אמר את זה בראיון קודם!!! יוו וזה שהוא אמר שאם ניקול תיתן לו את הטלפון שלה הוא בחיים לא יתקשר והיא הייתה בהלם! האא וה"ששששש" הזה שהיא עשתה כשלטרמן אמר שהנשים בנשות סטפפורד הן רובוטיות!

Kidmaniac Liron

New member
אז גם את סתומה קטנה!!! ../images/Emo3.gif

חחח סתם!! אבל למה שהוא ידבר על סבתא שלה???? הוא פשוט רצה להגיד שלושה דורות אז הוא אמר סבתא בת ונכדה. מה רצית שהוא יגיד, אמא, בת ובת של בת?
כן, גם אני אהבתי את ה שששששששששש
מה שמצחיק אצל ניקול שמרב ראיונות היא מספרת את אותם סיפורים בכל מקום וזה משעשע אותי כל פעם מחדש
ד"א נזכרתי שכתבת מקודם על זה שהיא היתה בכל ארבעת הראיונות עם אותה שמלה - גם זה הרס אותי!!!!! לפעמים באותו אירוע היא מחליפה בגדים ארבע פעמים! נו טוב, כנראה שהיא התלהבה מהשמלה
בקיצור, אני הולכת לישון!! נדבר בקרוב, ותגידי לי בקשר ל PORTRAIT OF A LADY! לילה טוב

shiray

New member
לילה טוב!

יווו שעה ניסיתי ללשוח את ההודעה ותפוז אמר שיש תקלה... אז ככה- טוב נו אם יש לי את הדפיקות הקלה של ניקול אני מוכנה לגמרי להשלים עם זה... חחחח והיה יכול להגיד שיש 3 דורות של בננות מקסימות, או שיגיד- את, אמא שלך, הבת שלך או משהו בסגנון!!!! הבחורה עייפה אחרי איזה מליון ראיונות וצילומי סרט!!! חחח ואיך הוא ניסה לרמוז לזה שהיא כבר 3 שנים יכלה לבוא להתראיין אצלו... הראיונות איתה כאלה חמודים ומצחיקים!! לא נראה לי היה אחד שלא צחקתי!!! יווו בעיקר בראיון לפני כמה זמן אצל ג'יי לנו כשגם דיים עדנה הייתה!!! זה היה כזה מצחיק!!! אני כמעט בכיתי מרוב צחוק כשהיא אמרה ש"עדיין היה לה את ההרגל המגונה...." ואז גם שהיא אמנית לכל המשפחה, כמו ניקול, חוץ מב"עיניים עצומות לרווחה" וניקול הלכה למות שם!!! ואיך ראו שהיא כל הראיון מתה לשים את הידיים בין הברכיים ובשניה האחרונה נזכרת ומזיזה אותן!!! וראסמי היא חוזרת על אותם דברים- שהיא עוד לא יודעת להזיז את האף כמו שצריך (ובכל ראיון איך ששואלים אותה היא מנסה אוטומטית ואיכשהו המראיינים לא שמים לב!), על פיג'י ועל האוסקר שכל תושבי אוסטרליה באים ונוגעים בו.... ולדעתי זה היה מן יום כזה שהיא רצה מראיון לראיון והכל היה איטנסיבי נורא, אין לי מושג כמה זמן להחליף בגדים היה לה... גם הראיונות צולמו באותו יום- גם נגיד מה ששודר בעשרה בחודש ולא בתשעה הוקלט יום לפני...

shiray

New member
The Early Show!!!!!

ה"איי איי איי" היה שם!!! עכשיו עברתי על הכל למצוא איפה זה היה וזה שם! כשהוא שואל אותה אם היא ראתה את הסרט ואז היא אומרת שהיא תראה אותו הלילה עם אחותה שבאה מאוסטרליה ואז היא אמרה שגם הו אמוזמן ואז הוא אמר שהוא שמע שבאמת אין לה אהבה עכשיו ואז היא אמרה "איי איי איי" ואז שיש לה את הילדים שלה והכל!!! סוף סוף מצאתי את זה!!!

Kidmaniac Liron

New member
אוווו סוף כל סוף!!!

וואלה
איך היא התעצבנה שהוא שאל אותה את זה... "I don't understand what's going on.. why does everything has to go back to me and dating?" "This is the worst conversation I can possibly have right now, PLEASE change the subject!!!" והוא כזה "אופס... על מה נדבר עכשיו???" חחח

shiray

New member
חחח גם את יכולת לראות ראיונות

במשך שעה לפחות ולנסות למצוא את זה... יוווו מהראיונות שלה כבר אפשר לעשות סרט מלא..... ד"א ראית שבטים ניקול מדיה נוספה התכנית it's good to be ? אני עכשיו די בסיום של ההורדה.

shiray

New member
חחח עצלנית!

זה ממש ניצול קטינים (עזבי זה שחגגתי כבר 17), כמעט כמו ב"לידה"... סתם סתם. יאללה זזתי לישון כמה שעות לפני הבגרות.

shiray

New member
איזה מטורף זה!!!

קלטת איזה מטוס ואיזה יאכטה?!?!?!? הפרסומות של מפעל הפיס קטנות ליד זה!!!!!! בואנה את יודעת כמה פעמים אפשר לקנות את הדירה שלי במחיר של היאכטה המדהימה הזאת??!?! ופתאום המסך פלאזמה עולה לה שם כאילו זה ג'יי לנו או משהו!!! איזה מטורף זה!!!!!!! חחח ואני חשבתי שביאכטה צפוף ומגעיל חחחח. טוב גם היה איזה סרט, לא סגורה איזה, שהיא הזמינה את כל הצוות למסיבה אצלה ביאכטה ובאמת אני זוכרת שלא הבנתי איך יש לכולם מקום... עכשיו הכל מובן! ואיך הראו איזה מליון בתים שיש לה... שתהיה בריאה... טוב נו עם 45 מליון דולר בשנה כולם היו מתפרעים!!!

shiray

New member
כן..

אבל זה הכי פחות צריך להטריד אותך כי הרי זו תכנית של אי שתגיע אלינו מתישהו...

תודה חמודה!../images/Emo140.gif

האמתי שלדעתי פשוט תכנאי מחשבים צריך להתקין לנו תוכנת מדיה ומוסיקה , ואז אני יוכל ליראות...

shiray

New member
ניסית להוריד את הפלייר של divx?

כי לי פעם גם הקבצים האלה לא עבדו עד שהורדתי את הפלייר... ניסית?? ובסדר אם ל אפשוט תזמיני מישהו שמבין והוא יסדר לך, קשה לי להאמין שזה משהו מורכב במיוחד...

shiray

New member
זאת התוכנה שאת פותחת ודרך זה

רואה את הקבצים... נגיד windows media player לדוגמה...

שירה...

כנראה שאז לא הורדתי את מה שצריך... אז עכשיו , במקביל, אני בעמוד הבית של דיואקס , לאן בדיוק להיכנס כדי להוריד את מה שאמרת לי?

אוקיי , הגעתי לזה ו...

עכשיו לפני שאני נותנת אישור להורדה , המחשב שואל אותי אם להפעיל את התוכנית מהמיקום הנוכחי שלה או לישמור את התוכנית הזאת בדיסק , מה ליבחור? תודה!!!

טוב בחרתי

באפשרות לישמור את זה בדיסק , וזה נשמר במסמכים שלי , עכשיו לנסות דרך הטיים ניקול מדיה להפעיל ראיון?

למעלה