המועמדים לפרס "הניקי"

shiray

New member
בי"ס ניסויי???

זה לא טיפה מפחיד? זה ישר מזכיר לי את הניתוחים של הלב של החזיר שעשו אצלנו בביולוגיה... יעני מה נותנים לאנשים לעשות על אחרים ניסויים?!? טוב אניווי כן, היא עשתה לזה קאבר ממש מעניין וטוב! ואין לי מלא דיסקים שלה כי הכרתי אותה לא יותר מדי מזמן ואז זה הגיע למצב שרציתי את כל הדיסקים שלה וזה קצת לא יעיל ואז יצא האוסף אז כבר ישר קניתי אותו... ואז גיליתי שאין שם את sort of fairytale שאני ממש אוהבת!!! ואל תדאג- לשון זה אחלה! מסיק להבין עקרונות, להפעיל קצת את הראש ומסתדרים... כל עוד יש לך מורה טובה בעצם. לי הייתה מורה מעולה ויש לי סופי 99.

ערן1987

New member
פששש,תותחית! וזה לא כמו שזה נשמע

זה לא בי"ס שכולו מב"ר או משהו כזה,חח.. עלינו,יחד עם עוד כמה בי"סים בארץ,מנסים כל מיני ספרי לימוד שונים ושיטת למידה שונה(וכמו שאת רואה גם סדר בגרויות שונה.. לרוב התלמידים אצלנו יש בגרות אחת בלבד ב-י') אבל עובדה שזה עוזר-הבי"ס שלנו דורג במקום השני כבי"ס הכי טוב ע"פ מעריב(למרות שלדעתי העיתון הזה משוחד כי לדעתי זה ממש לא נכון)

shiray

New member
איזה בי"ס זה?

אני רק זוכרת שתיכון חדש זכה במקום ה-1 השנה והאמת שלפי מה שאני שומעת מבן דוד שלי, שלומד שם, אני ממש בספק אם מגיע לו (הבנאדם חרשן וכל השנה קיבל 95-100 בהיסטוריה, הגישו אותו על מגן 100, הוא חרש איזה שבועיים עם הסיכומים של המורה ותאום קיבל בבגרות 70 בגלל שמה שהמורה לימדה זה לא מה שהיה במחוון של משרד החינוך...). וזה היה האמת דירוג לא מי יודע כמה- הם שכחו מלא תיכונים שלדעתי הגיע להם כמו למשל אלון ברמת השרון שממה שאני שומעת ורואה הוא ממש תיכון מעולה ומתחשב...

ערן1987

New member
"אלון" חרא תיכון,סמכי עליי

יש לי שם כמה חברים שלומדים שם ואומרים שזה תיכון שוק.. אני לומד ב"גולדה".. בכלל,אני בטוח שהעיתון בטח בחר כמה בי"סים באקראי או משהו כזה

shiray

New member
לא יודעת...

יש שם כמה בעיות אבל גם הרבה ברים טובים, לפחות ממה שאני רואה ושומעת... חברה של ההורים שלי היא מורה שם ומספיק לי לראות כמה זמן היא מקדימה לתלמידים שלה שאני ממש מקנאה שאני לא לומדת שם.. פעם היא באה אלינו יום לפני המתכונת בכימיה (היא מורה לכימיה) ופתאום היא מבקשת ללכת למחשב כדי לבדוק אם לתלמידים יש שאלות בפורום!!! איזה שעה היא הייתה שםורק ענתה לשאלות וחיפשה להם בגרויות קודמות וזה... מצד שני אבל הבנתי שזה תיכון קשה, שרק תלמידים ממש טובים מסתדרים בו בלי בעיות והשאר או שמוותרים על מקצוע מורחב אחד מהשניים (ד"א אצלנו בתיכון ישר עושים בעיות בלבחור 2 מקצועות) או שנעזרים במלא מורים פרטיים, אבל מי שמסתדר שם מסתדר מעולה... אבל זו באמת הבעיה בבתי ספר- או שמלמדים את כולם ברמה בינונית וכולם עומדים על ה-70-80 או שנוצרים פערים גדולים בין התלמידים, קשה למצוא משהו באמצע...

Kidmaniac Liron

New member
אהההה אז אנחנו מבקרות באותו אתר ../images/Emo13.gif

איזה ראיון מהמם, אני מתה ממנה כל פעם מחדש! היא כ"כ שונה מסלבז אחרים שזה פשוט מרענן וכיפי לראות אותה! בדיוק בראיון הזה הן (היכנה של THE VIEW) מדברות על הצניעות שלה, ויש קטע קורע שהן מזכירות את סצנות העירום והיא עוד דקה מתעלפת. היא נשמעת כ"כ אינטליגנטית בראיונות, ממש כיף לשמוע אותה (ולא, זה לא רק בגלל המבטא!
) ותקשיבי בסוף למה שברברה וולטרס אומרת, כל מילה נכונה! (ניסיתי להעלות את הקובץ, לא יודעת אם זה יעבוד, צריך לשנות מ DOC ל WAV) לא נורא, פייסי וג'ואי יחכו לפעם אחרת

shiray

New member
www.teamnicolemedia.com שולט!!!!

איך אני שמחה שהוא מצא מקום להעלות יותר מקובץ אחד כל פעם!!!! רק שעכשיו קצת קשה לי לראות את הראיון רציף כי אני מורידה את 2 הראיונות האחרים שהם גם שני קבצים ענקיים (מאה ומשהו מגה כל אחד... מודה לאבא על האינטרנט המהיר). והיא באמת שונה לגמרי מכל סלב אחר!!! זה פשוט מטורף- היא השחקנית הכי מבוקשת עכשיו בהוליווד, כולם מתים עליה והיא עדיין ביישנית, חמודה, אינטליגנטית, מצחיקה ועם הרגליים על הקרקע!!! כל ראיון שלה יש קטע כזה חמוד שפשוט מראה לי כל פעם מחדש למה עשיתי בשכל כשהתחלתי לאהוב אותה!!! ובאיזה ראיון מהאחרונים היא אמרה פתאום "אוי אוי אוי" או משהו חמוד שכזה??? זה היה כזה מצחיק!!! והיה לי התקף נוסטלגיה!! הייתי אצל חברה שגם הקליטה דוסון קריק ואז חשבנו איזה פרק לראות ונזכרתי בפרק שפייסי קונה לג'ואי קיר (זה לא מטומטם כמו שזה נשמע) ואיך שבאנו לראות את זה אבא שלי הגיע לאסוף אותי! אז הייתי חייבת לראות היום איזה פרק חמוד שלהם מההתחלה!

Kidmaniac Liron

New member
../images/Emo91.gif תורידי תוכנת הורדה כמו

FLASHGET או GETRIGHT (הראשונה עדיפה), שגם מאיצה את מהירות ההורדה, גם מורידה את הקובץ בצורה חכמה וגם את יכולה להפסיק את ההורדה באמצע ולהמשיך בשלב מאוחר יותר. בכל אופן, מסכימה עם כל מילה!! אוף, עכשיו אני שומעת בראש את ה "אוי אוי אוי" הזה ואני לא זוכרת מאיפה!!!!! שירה, חבל"ז חכי שתראי את הראיון של 20/20 עם השחקנים של CM, לא יכולתי להפסיק לצחוק מרנה!!!!! היא קורעת אותי!!! היא מדברת בצורה כ"כ מוזרה!! חכי שתראי, את תמותי!

shiray

New member
חחח אוקיי

והיו לי פעם את שתי התוכנות ואיכשהו הן רק סיבכו אותי עם זה שהן לא היו מוכנות להוריד חלק מהקבצים וכל זה... חוץ מזה גם חיכיתי איזה שנה לראיונות האלה, אני אצליח להתאפק עוד קצת. ואח"כ אני אראה איפה בדיוק היא אמרה את ה"אוי אוי אוי" הזה... זה היה כזה מצחיק! בואנה ואיך בכל הראיונות היא הייתה עם אותה שמלה מרוב שהיא רצה מראיון לראיון... ורנה קרעה אותך? אבל את לא סובלת את רנה... הכיצד?!

shiray

New member
חחח אוקיי

אני רואה שאת סומכת על האינטיליגנציה שלי... יווו מה שמזכיר ליש ודיעין שלחו לי עכשיו איזה סקר שהם רוצים שאני אענה להם מה אני חושבת על איזו תכנית שהם חושבים לעשות... אני היחידה שלא מבינה את ההגיון בללמוד 3 שנים על חשבון הצבא (אחלה של דבר) כשאחרי זה צריך לחתום קבע ל-6 שנים וגם בהפסקות בין הסמסטרים יש הכשרות צבאיות?!?!? אוףף ויש לי גם שאלון למלא דרך האתר שלהם וחוץ מזה שאני עושה 5 יחידות במתמטיקה, אנגלית וקולנוע אין לי מה לכתוב שם!! אני לא תורמת לקהילה, לא עושה עבודת גמר, לא מבינה בתוכנות מסובכות... מאיפה הם הגיעו אליי בכלל?!?!?

Kidmaniac Liron

New member
חחחח לא נורא, תמלאי מה שיש והם כבר

יעשו את החשבון! הם לא יכריחו אותך לחתום קבע, דונט וורי. אל תשכחי להגיד לי מה חשבת על הקטע של רנה, אני בטוחה שתאהבי אותו מאוד

shiray

New member
אני מחכה לתעודות...

במתמטיקה הציון שלי בטוח עולה, באנגלית נראה לי שגם (והכי גרוע כותבים את הציון מהמחצית...). וברור שהם לא יכריחו אותי אבל זה ממש מבאס- הם עושים מבחנים, אני מאמינה שלפי זה הם שלחו לי את כל הקטעים שלהם ממודיעין, ויש שם תפקידים שנשמעים דווקא ממש מעניינים אבל השאלון הזה גורם לי להרגיש שבחיים לא יקבלו אותי!!! המקסימום שתרמתי לקהילה היה לעזור לחברים ללמוד לאיזה מבחן... אני לא איזו צופיפניקית!!!! ואבא שלי אומר שהם לא מתייחסים לזה כי גם ככה הם לוקחים בחשבון שהמון משקרים ובתכלס מה שקובע אצלם זה המבחנים הממוחשבים האלה שעושים אצלם, אז אין לי מה לדאוג, אבל עדיין!!! ושואלים שם איזה מסלולים שלא קשורים למודיעים אני רוצה ואני לא מבינה בכלל מה אלה המסלולים האלה!!! הדבר היחיד שאני מכירה שם זה שנת שירות שאני עוד שוקלת!!! ורק ממודיעין שלחו לי דברים אז מאיפה אני אמורה לדעת על כל המסלולים האחרים?!?!

Kidmaniac Liron

New member
נו בדיוק בגלל זה!!!!!!!!!

חכי שתראי, אני יודעת שתביני על מה אני מדברת!!! היא דיברה בכזה טון שקט ונמוך וההבעות פנים שלה כרגיל הוקרצו מאלוהים יודע איפה, ופשוט לא קלטתי מה לעזעזאל הולך איתה שם! והכי מצחיק זה שהם עוברים בין הקטעים של רנה (היא הייתה בנפרד כי היא הייתה עסוקה בצילומי BJ שניקול, ג'וד ואנתוני הקליטו את הקטע שלהם) לקטעים של ניקול ובהשוואה, היא בכלל נשמעת יללנית... עזבי, זה פשוט מצחיק, קשה לתאר את זה

shiray

New member
בתיכון היא אהבה פיזיקה!

זה כבר שם אותה אי שם באלפיון.... חחחח רק חבל שהיא לא סיימה אותו... והיא גם יודעת איזה 5 שפות- בקיצור בחורה אינטיליגנטית! האא ולירון נזכרתי בעוד קטע מצחיק מהראיונות האחרונים שלה- איך שהיא אמרה ללטרמן I'm a very mature woman. איך נקרעתי מאיך שהיא אמרה את זה!

Kidmaniac Liron

New member
חחחחחחח גם אני!!!

ואז היא אמרה "NOT" חחחחחח
5 שפות??? ברצינות?????? אני זוכרת שקראתי שהיא למדה לנגן על פסנתר בשביל CM (לא שזאת היא בפסקול, אבל כדי שזה ייראה טוב, מינגלה הוא פרפקציוניסט) וד"א, ב THE VIEW היא אומרת שהיא רוצה להשלים תואר בפילוסופיה בזמן הקרוב! ואצל ג'יי לנו היא אמרה שאם היא לא הייתה שחקנית, היא הייתה רופאה. חחח אחלה שאיפות יש לה!

shiray

New member
עכשיו נזכרתי!!!!

זכרתי שאיכשהו אני יודעת מה יש בראיון עם ג'יי לנו שאני מורידה עכשיו כי זכרתי שהוא אמר שהוא ידע שהיא תזכה באוסקר, וכשאמרת את הקטע עם הרופאה נזכרתי בכל הקטע הענק של "אבל מה תעשי, אין לך שום כישורים" ואז קלטתי שפשוט היה לי רק את הסאונד איפשהו מהאינטרנט!!! ולא זוכרת, 4 או 5 שפות... היא אמרה את זה מתישהו כשדיברו איתה על "משחקים מפתים" ועל זה שהיא התחברה עם מישהי מהשגרירות הרוסית באוסטרליה או משהו כזה כדי ללמוד ממנה... וסליחה- זה לא שמיגנלה פרפקציוניסט וניקול חפיפניקית או משהו... אף אחד לא הכריח אותה ללמוד לכתוב כמו וירג'יניה וולף ועוד ביד ימין!!! היא החליטוה... אני מניחה שגם לא ממש היו לה התנגדויות ללמוד לנגן בפסנתר... דווקא משחק זה אחלה דרך ללמוד מלא דברים- שפות, פסנתר... והאמת שמזה הסתבכתי עם הקטע שהיא אמרה שהיא רוצה לעשות תואר בפילוסופיה כי כמה ימים לפני זה איכשהו עלה הנושא של פילוסופיה באוניברסיטה ואז אמרתי לאמא שלי שכל הדוגמניות הטיפשות האלה שטסות סביב העולם אומרות שהן לומדות פילוסופיה... מזל שאמא שלי לא ראתה את הראיון עם ניקול...

Kidmaniac Liron

New member
נזכרת ולא אמרת לי?!?!?!?!?!?

נו, איפה זה???? שיגעת אותי עכשיו! דונט קיל מי!!! צודקת, גם ניקול פרפקציוניסטית, אבל גם אנתוני
(באמת אבל
) חחחחחחחחחחחחחחחחחח @ הקטע עם התואר בפילוסופיה!!! דווקא נשמע מעניין. בחיים לא שמעתי על הקטע הזה עם דוגמניות ד"א.

shiray

New member
אוףף לא הבנת

נזכרתי למה חשבתי שכבר ראיתי את הראיון אצל ג'יי לנו... לא נזכרתי איפה ניקול אמרה אוי אוי אוי... אני רק זוכרת שזה לא היה אצל לטרמן כי את הראיון הזה חרשתי (כי הורדתי אותו בחלקים אז ראיתי כל חלק ואז את הכל ברצף וזה...). ובחיים לא שמעת על הדוגמניות שעושות תואר בפילוסופיה?? תנסי לשים לב- אם יש ראיון עם איזו דוגמנית שהיא טיפה יותר מיעל בר זוהר או אחת ממש סתומה אז היא אומרת שהיא רוצה או עושה תואר בפילוסופיה... האא וכנ"ל דוגמנים.

Kidmaniac Liron

New member
אההה אוקיי, אם תזכרי תגידי לי...

הראיון הזה של לטרמן היה הורס... "How do you know I have a nice grandmother?" חחחח... סתומה

למעלה