המובחרים לכנסת

יוליקה

Member
מנהל
מה זה חשוב איך כותבים בעברית

יסינוב בלאו הכי חותם את שמו בלועזית........

יפה שקידמת את דליה ואדיר. חומר על

אדיר בנימיני: הבלוג של אדיר. את דליה אני מכיר מסניף ירושלים. היא אישה משכמה ומעלה. יגאל ודליה הם אנשים שהיה לי הרבה מזל להכיר. אני נוהג להתיעץ איתם בנושאים אישיים ויש הרבה טעם להקשיב להם. את אדיר הכרתי בתא הסטודנטים של שינוי. אדם משכמו ומעלה, מלא חן ובעל הרבה פוטנציל לקידום המפלגה והמדינה.

הנה לכם רעיון -

אני לא חבר שינוי. אף שאם אודה על האמת, מתוך הזעם על מה שמתרחש במדינה הזאת בנושא דת ומדינה, שקלתי (ברגע קצר אחד של חולשה...) את האפשרות להצביע שינוי. בנתיים מתברר, ששינוי לא הצליחה להעביר דבר מעקרונותיה, לא בפן המעשי ולא בפן הציבורי. אז הנה הרעיון - היפטרו מטומי לפיד! לבן אדם אין שום דבר להגיד. והדמגוגיה שגרר איתו לחיים הפוליטיים מתכניות הטלוויזיה, כבר מזמן לא מרשימה איש. הגזענות שלו כלפי מזרחיים, הדורסנות שלו כלפי החלשים, כל אלה הופכים אותו לנטל לכל מפלגה. עבר זמנו! שימו בראשכם מישהו בעל שיעור קומה ותראו את ההבדל!

ומה דעתך על ביטול משרד הדתות ועל

שנתיים של ייבוש תקציבים לחרדים? אולי זה לא מספיק אבל האם זה שום דבר?

נתפסת לקטנות, מה בקשר לרעיון

העיקרי? האם גם אתה חושב ש טומי לפיד הוא נטל על מפלגתו?!

את רוב המועמדים אני לא מכיר

אבל בכל אופן : אם הרשימה נבחרה לפי יכולת אישית בלבד - מבחינתי נושא שוויון נשים-גברים הוא לא רלוונטי לעניין והרשימה מקובלת לחלוטין
אם הרשימה נקבעה רק על סמך הנסיון למספר זהה של נשים וגברים - אז זה לא לפי היכולת של כל מועמד\מועמדת , ואז זה כבר פחות מקובל.

פוליטיקאלי חורק

ניכר בה ברשימתך שעיקרון ה50% נשים גובר על כל השאר. והוא גובר גם על מידת היות המועמד/ת ראויה או לא. רשימה כזו לא רק שלא תעבור את אחוז החסימה אבל אין מה לחשוש היא גם לא תעבור את המועצה. חסרים בה כמה וכמה מועמדים טובים וראויים עם פוטנציאל אלקטורלי ומצד שני יש בה גם שמות שלא הייתי בוחרת אפילו לועד כיתה בבית ספר יסודי

אשרת

New member
ומי לדעתך הם המועמדים האידיאלים

על מנת ששינוי תעבור את אחוז החסימה?

למעלה