אבל לא מכינים במחבת אלא בסיר שמן.בברלין - דווקא קוראים להן Pfannkuchen
מילולית - פנקייק - כי אלו "עוגות" שמכינים במחבת
שמן זית בסופגניות? איכס!!לא חייבים סיר. מספיק מחבת עמוקה
צפה בקובץ המצורף 140020
צפה בקובץ המצורף 140021
בדיקה בוויקיפדיה מעלה - שהברלינאים לא משתמשים בשמן זית - אלא בשמאלץ: שומן עוף או אווז
אסור שמן זית בטיגון עמוק, הוא לא בנוי לזה.דאס שמקט סר גוט
סופגניות אפויות מקמח מלא ושמן זית – בריאלי
barieli.com
לרסס מעל שמן זית לפני ואחרי האפיהאסור שמן זית בטיגון עמוק, הוא לא בנוי לזה.
אם עושים במחבת יותר קשה להפוך את הסופגניה והתחתית והפיסגה יותר שטוחות מהמחבת.לא חייבים סיר. מספיק מחבת עמוקה
צפה בקובץ המצורף 140020
צפה בקובץ המצורף 140021
בדיקה בוויקיפדיה מעלה - שהברלינאים לא משתמשים בשמן זית - אלא בשמאלץ: שומן עוף או אווז
טעמת פעם ברלינר בטעם שמאלץ?אם עושים במחבת יותר קשה להפוך את הסופגניה והתחתית והפיסגה יותר שטוחות מהמחבת.
הבעיה בשמן זית שיש לו טעם דומיננטי,רק למי שאוהב.
שוב גם כאן, זה לא אותו מוצר/מאכל. Phannkuchen אלו אכן סוג של פנקייקים, אבל גדולים ודקים יותר. לא דומה לסופגניות שאנחנו מכירים בישראל.בברלין - דווקא קוראים להן Pfannkuchen
מילולית - פנקייק
כי אלו "עוגות" שמכינים במחבת
גיסי בברליןשוב גם כאן, זה לא אותו מוצר/מאכל. Phannkuchen אלו אכן סוג של פנקייקים, אבל גדולים ודקים יותר. לא דומה לסופגניות שאנחנו מכירים בישראל.
אשרי גיסך ואשרי ויקיפדיה. כאמור אמש, אני נוטל אחריות רק על דברי שליגיסי בברלין
והוא אימת את טענת וויקיפדיה
ספק מקור, מר מיציתיכאמור אמש, אני נוטל אחריות רק על דברי שלי.
ילידי ברלין - משתמשים בעגה המקומית.המצב הוא כפי שתיארתי אותו. תנחה את גיסך להתעמק מעבר למה ש'עמך גרמניה' מדבר בשפת הרחוב וגם הוא יגלה את הנ"ל.
אין לי מה להוסיף על מה שכבר כתבתי בעניין.ספק מקור, מר מיציתי
בגלל שאין מקור לטענות שלךאין לי מה להוסיף על מה שכבר כתבתי בעניין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.