המאה ה-22 חיזוי

Sefy

New member
מזה זה קשור אחד לשני ? ../images/Emo4.gif

להעביר אטום שלם מחדר לחדר, ואני מדבר על הסוג של Beam Me Up Scottie לא קשור ליריה של קרן לייזר! זה מזמן לא מיוחד! והעברה זה אומר ממקום אחד למקום אחר וזה יהיה אותו אטום.

Sefy

New member
זה עדיין לא העברה ממקום למקום!

שמשהו יעלם מפה ויופיע במקום אחר! קרן לייזר זה קרן, מתחילה ולא מפסיקה!

itstzar

New member
אני מדבר איתך על זה שכן, העבירו

אותה, מנקודה A לנקודה B ע"י העלמה והופעה מחדש עם המידע המקודד שהיה עליה כדי שלא יהיו כמוך שיגידו שסתם התחילו אחת חדשה

tivol man

New member
הקרן מקודדת בתוכה מידע מסוים..

ואיך העבירו את החומר, הקרן הזאת מקודדת לחומר מסוים?.

ליזידי

New member
קראתי את הכתבה

ומדברים שם רק על שימוש בקרני לייזר לחיתוך עדין של רקמות ו"דחיפה" של תאים אל משטחי בדיקה. לא ראיתי מילה על לייזר שמעביר מידע מקודד (???) או העברה של קרני לייזר ממקום אחד למקום אחר (???). למיטב ידיעתי לייזר לא יכול לקודד כלום, מדובר בקרניים ישרות, עם דגש על ה"ישרות" כך שאי אפשר "להרכיב" עליהן תת-תדירויות, כמו גלי רדיו למשל. אבל אולי אני טועה. לייזרים משמשים כמובן להעברת מידע כל הזמן, אבל בצורה שונה, בערך כמו ש-POP אמר, על ידי שליטה באינטראקציה של הלייזר עם משטח בדיקה, בצורה כזו שהחזרת הלייזר נעשית באופן ספציפי לפי תכונות המשטח (0 או 1, הולוגרמות, וכו'). אגב הולוגרמות - תחום מרתק, יש שם התפתחויות מ-ה-מ-מ-ו-ת בשנים האחרונות. הידעתם שכמעט לכל אחד יש הולוגרמה ניידת בארנק?

itstzar

New member
תמשיכי לקרא ותראי

היה עוד מאמר שקראתי בנושא רק שמשום מה אני לא מצליח למצא אותו, מין חוק מרפי שכזה. ובקשר להולגרמה, כבר שנים שכל בעל כרטיס אשראי מצוי מחזיק בכיס הולוגרמה קטנה, או בכלל כל מדבקות האנטי זיוף שיש

ליזידי

New member
לא מוצאת ../images/Emo10.gif

יש שם חלק עם הכותרת "בים מי אפ סקוטי" אבל מדברים שם על דחיפה של רקמות ע"י אלומת פוטונים אל תוך שפופרת. יש שם אפילו ציטוט: Leica's capture technique is less akin to Star Trek than it is to Newtonian physics: It relies on gravity to land the specimen in the collecting cap. לגבי ההולוגרמות - אכן התכוונתי לכרטיסי האשראי. למרות שהרבה אנשים חושבים שה"הולוגרמה" זה רק הקטע שאתה יכול לסובב את הכרטיס ולראות את התמונה זהה - אבל למעשה אם מקרינים קרן לייזר בתדירות מתאימה אפשר ממש לראות תמונה תלת מימדית (של יונה עפה המקרה שלי) מול הפרצוף, בגודל טבעי! בכל מקרה, ההתקדמויות הן לא בשטח הזה אלא דווקא בשימוש באור לבן (אור שמש) ולא בקרני לייזר כדי להציג הולוגרמות. וככה אפשר לסמלץ סביבה דמיונית לחלוטין בצורה מושלמת - אין שום סיבה תיאורטית שתחבין בהבדל. רק מה - ההולוגרמות עדיין סטטיות בלבד. :(

תראו לא איכפת לי מהמאמר הזה

לא קראתי אותו מה שכןקראתי בידיעות אחרונות שלפני שנה עשו ניסוי באוסטרליה ו"העבירו" קרן לייזר ממקום אחד לשני מתברר שלא היהת שום העברה אלא יצירה מחדש של אותה קרן לייזר ומה שדיבר המאמר שיכול להיות מצב בו בעזרת "משגר " כמו בST אפשר יהיה ליצור אדם זהה לאדם שסרקו אותו אין פה לפי דעתי שום קשר למשגר של ST , אלא פשוט יצירה מחודשת של חומר אורגני דומה.

אודו

New member
יכול להיות שאני חוזר על מישהו

אבל כל הדיבור כרגע הוא על בעצם שיכפול של עצם במקום אחר והרס העצם המקורי

ואני ממש אסכים

או כל מישהו אחר לצורך העניין שיהרסו את המקור?? כן בבקשה תשמידו אותי רססו אותיייי לייזריםםם

P0P

New member
הקרן לא מעבירה שום מידע!@

היא בסה"כ מורכבת מאטומים והלייזר מעביר את האוטמים מנקודה אחת לנקודה אחרת במהירות האור היא לא מעבירה שום מידע? איך עובד הסידירום שלנו בדיוק? ואיך הלייזר קורא את המידע שיש לנו על הדיסק? פשוט, על הדיסק יש משטחים נמוכים וגבוהים כשהקרן פוגעת במשטח הנמוך הזמן שלוקח לקרן לחזור מושוה לסוג המידע למשל אם הוא חוזר אחרי 4 שניות אז מדובר ב-1 ואם הוא חוזר אחרי 2 שניות אז זה 0 ואז יש קבוצה של אפסים ואחדים שבסופו של דבר מרכיבים תוכנה לא ?

deathcaster

New member
אפשר לכוון קרן לייזר

שתהבהב בתדירות כזו שניתן לקודד אותה טכניקת העברת מידע דרך קרן אינפרא אדום היא למעשה מקבילה של קרן לייזר " מקודדת " אך כאשר מקרינים קרן לייזר במהירות קבועה ובתדירות קבועה היא לא תעביר שום דבר מלבד את הפוטונים שממנה היא מורכבת ( ואני לא מתכוון לטורפדות פוטון
)

Sefy

New member
../images/Emo12.gif

על מה אתה מדבר ? אני כמעט הפסקתי לכתוב מהבית בכלל, אני פה רק בשעות הבוקר.

Bufreak

New member
גם אתה יכול לראות את העתיד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לאחר התייעצות נוספת עם עולם האופל גליתי שטעית בקשר לדבר אחד: כל ניסיון ליישב את מאדים יעלה בתוהו. לא בגלל שזה לא יהיה אפשרי מבחינה טכנולוגית אלא בגלל חילוקי דיעות בין מדינות,תככים ושקרים של פוליטיקאים אשר יובילו תוך חמש שנים למלחמת עולם רביעית. אבל במאה ה-26,האימפריה הרומית החדשה,שתשלוט בכדור הארץ,תטפל בעניין מאדים ותיישב אותו בהצלחה מרובה. כמובן שתוך כמה שנים הכל יקרוס כתוצאה מוירוס קטלני שמקורו במאדים. כשהאימפריה החייתה את השממה היא לא ידעה על מה שמתחולל עמוק באדמה. כשהכל צמח,גם הוירוס צמח. כל אוכלוסיית מאדים ויותר מחצי אוכלוסיית כדור הארץ מתו מוות אכזרי. לאחר המוות הגדול,האנושות למדה את לקחה ולא ניסתה לחזור למאדים בשנית. עד שעוד מטומטם לקח את הפיקוד.... אני לא אספר מה קרה אחרי זה כי אני לא רוצה לעבור על הצו העליון יותר מידי.

tivol man

New member
טכנולוגיית משגרים

...משגרים נוסו והצליחו להעביר חומר באמת ממקום למקום, רק שאני לא זוכר על מידת החומר במחקר שקראתי..ולפיו, הבעיה כרגע הינה הגודל, וכן העלמת חומר המקור, שהוא הרי מועתק בתבניתו למקום אחר, ולא "נגזר" ומודבק. היום ידוע שאנרגיה יכולה להפוך לחומר ולהפך. אל תהיה פסימיסט, אתה אחרי הכול צופה במסע בין כוכבים לא?

למעלה