המאה ה-22 חיזוי

המאה ה-22 חיזוי

אני מאמין שנגיע למאה ה-22 לא נמצא שום חיזרים אבל תעשיית החלליות תפרח אני בטוח שיעשו מאמצים מצד האמריקנים להגיע למקומות שעוד לא הגיעו אליהם ואני לא מדבר על ניסיון לבניית מנוע עיוות זה רק בדימיון שלכם מתוקים מנועי גרעין שיהיו מבוססים מאורניום מועשר הטכנולוגיה הרפואית תשתפר במידה שלא ניתן לתאר מחלות מין סרטן או כל מחלה שעד כה לא נמצא לה פתרון תימצא עזבו את הדימיון אני מדבר על גלאים ואלקטרודות שיכלו לתקן כל דבר. מטוסים- לא יצטרכו לטוס בשמיים אלא לחלל החיצון ומשם ליעד המבוקש טיסה מארה"ב לישראל תהיה בדיוק ב6 דקות, עזבו את הבולשיט של חדרי שיגור וכל הבולשיט הזה זה רק בדימיון אף פעם לא יהיה דבר כזה. מאדים- ניסיון ליישב את הכוכב האדום על ידי השתלת עצים בחממות מוזרמות חמצן כשיראו זאת חייזרים אם בכלל קיימים אני מאמין שיהיה ניסיון ליצירת קשר. המצב על פני כדור הארץ ישתפר האיחוד הארופאי יתרחב חוץ מארה"ב שתירצה להישאר עצמאית כל הארצות יתאחדו לאיחוד העולמי ולא לאיחוד האירופאי הכלכלה תשתפר שממות יופרחו ואזורים נידחים בעולמם עמים ללא מדינה יתישבו ולבינתיים נסיון מאדים ימשיך עד שיצליחו לגרום לחמצן באופן רגיל. טוב עד כאן אם מישהו חושב שיהיו עוד דברים במאה הבאה מוזמן להגיב.

Sefy

New member
אולי במאה ה 23 אבל לא נראה לי ב 22

ודרך אגב לגבי משגר, כבר היה ניסוי להעביר אטום מחדר אחד לחדר אחר וזה הצליח, כמובן שזה היה רק אטום אחד, אבל העובדה שהצליחו וזה נעשה לפני שנתיים או שלוש, וזה בתנאי שכל בני האדם לא ישמידו אחד את השני

לצערי האנושות זה הדבר הכי מסריח

במקום לנסות להתאחד ולבנות עולם משוכלל וטוב יותר אחד מנסה לאכול את השני אם יפן ארה"ב רוסיה ואנגליה ואולי גם ישראל ומדינות ערב היו משתפים פרויקטים ביחד אני בטוח שהיו מוצאים פתרון לכל דבר שמעבר לדימיון אבל תחרות תחרות תחרות ובגלל זה אנחנו נראים איך שאנחנו נראים.

Sefy

New member
ובגלל זה לא נראה לי עתיד מזהיר ../images/Emo4.gif

אנחנו חיים על תחרות דפוקה, זה מזכיר לי פרק מ"רמינגטון סטיל" שבו איזה אדם גונב טכנולוגיות מארה"ב, אבל לא בשביל למכור, אלה כדי לתת אותם חינם למדינות אחרות, וזה כי לדעתו, כאשר לכולם יש את אותו הידע, אז יש פחות פחד וזה יביא ליותר שיתוף מידע.

אודו

New member
לא תמיד רע...

תחרות היא לא תמיד רעה! תסתכל מה המציאו בזמן ניסיון כיבוש הירח למשל (מיקרוגל, טפלון ועוד)

tivol man

New member
לא רק

כל מקצוע הרפואה בוסס על תחרות. החיסונים שפותחו, כתחרות עם מדענים אחרים מי יגן מפני המחלה, ומי יזכה במכרז, ומי יציל את האוכלוסייה. אינסטיקנקט שמגולם בתחרות! ועוד הרבה מכשירים ותגליות מלחמה היא כמו תחרות-במידה מסוימת. צריך להגיד מה המלחמות נתנו לנו? בלי לציין מסלולי המראה למטוסים אחרי מלחמת העולם האחרונה, ברחבי אירופה, שפתיחו את כל ענף התעופה, אגב מירוץ החלל. (שש שנים של מלחמה+חצי מאה של מלחמה קרה=חללית שהתחילה כנייר בכיס של האחים רייט)

Sefy

New member
ואני דווקא חושב ...

כמה היו מתקדמים הרבה יותר אם לא היו רוצחים אחד את השני ובמקום זה היו חולקים רעיונות ומתפתחים ביחד... אולי היום היה יכול להיות לכל אחד כבר איזו מכונית מעופפת...

Lu Tze

New member
אבל אז לא היה שום מניע להתקדמות

טכנולוגית. היסטוריון כלשהו אמר פעם "יש תיאוריה אחת הטוענת שפיתוחים בטכנולוגיה גורמות לגידול באוכלוסייה. יש תיאוריה אחרת הטוענת שגידול באוכלוסייה מביא אחריו פיתוחים טכנולוגיים". במילים אחרות - צורך מביא יכולת.

Sefy

New member
I Think there will be more growth

Cause people will concentrate on innovating new things, combining new ideas, and that way humanity will prosper much faster as well.​

Lu Tze

New member
אתה יוצא מתוך הנחת מוצא מוטעית

שקידמה היא ערך לאנשים בפני עצמה. אם אין צורך במשהו, לא ימציאו אותו. כדי לפתח משהו, יש צורך בתקציב ומאוד קשה לשכנע ממשלה להשקיע במשהו שאין לו יתרון ברור ו-ודאי. התקופה שבה חקר החלל תפס הכי הרבה תאוצה היה בזמן המלחמה הקרה. והתקופה שבה החלה התאוצה בפיתוח טכנולוגי (שנמשכת עד היום) הייתה במלחמת העולם השנייה.

Sefy

New member
!I Don't Think I am

I'm coming from the perspective that if there is no war and everyone is co-operating, you will get more development going, and because of the no war situation since everyone IS co-operating, there will be a hell of a lot more money free! Things will ALWAYS get invented, just because there is no war, does not mean there will not be any progress, on the other hand, competing will be more world wide and not just few high end countries involved, and there will be competitions from all over the planet! And there will be an incentive, it will be Pure Progress and that is because people ALWAYS want better and newer!​

itstzar

New member
זה שפיתוחים והמצאות חדשות תמיד יהיו

בזמני שלום והזמני מלחמה זה בטוח, אבל אין כמו מלחמה טובה לזרז תהליכים, ומה לעשות החברה האנושית כן צריכה את האויב מבחוץ כדי לאחד אותה, זה עובד כאן, וזה למרבה הצער עובד בכל מקום (ורק תשים לב במה הישראלים טובים ומפורסמים בעולם :) )

Sefy

New member
...Since we never will have peace

I Don't think you can fairly say how the situation will be in times of peace, all you have now is wars, so you are basing your logic on the fact everything evolves in wars. Take for Example Greece and Rome, both prosperous for centuries with out wars and yet all the first developments for anything started! or take Egypt as well, greatest mathmaticians came from there and they didn't have a lot of wars. Take the Inka's for example, they never had wars as far as was found, and yet they had THE most advanced civilization known to man even by today's standards.​

Lu Tze

New member
לא בדיוק.

האימפריה הרומית כמעט תמיד הייתה בתהליך של כיבוש עמים אחרים. ואני גם די בטוח שהיוונים היו בד"כ בתהליך כיבוש של ארץ כלשהי. זו אמת מצערת שמלחמה (או כל סוג של איום אחר, או תחרות) היא דרך טובה מאוד לזרז את הפיתוח הטכנולוגי. ידעת, למשל, ששעון היד הומצא בגלל שבמלחמת העולם ה-2 היה צורך בשעון שיהיה ניתן להסתכל בו יותר מהר?

Bajoran Preist

New member
היוונים....

ליוונים היו הרבה מלחמות- אם אלו סכסוכים בין ערי המדינה,וכולנו מכירים את ספרטה ואורך החיים הצבאי שהיה נהוג בה, אם זאת מלחמת טרויה, ויותר מאוחר, כמובן, איחודן של ערי המדינה בדרך צבאית לממלכה של אלכסנדר הגדול(שהיה בכלל מקדוני) וכיבוש המזרח הקידום תוך כדי מחיקת האימפריה הפרסית ותרבותה. וכל זאת מבלי להזכיר את "מלחמות האזרחים" שבאו לאחר אלכסנדר הגדול, כאשר ממלכתו התפגה למספר ממלכות קטנות יותר שנלחמו אחת עם השנייה על שטח שוב ושוב, בין היתר חלקת האדמה הקטנה שאנחנו קוראים לה "הארץ". נו, היה גם איזה בחורצ'יק לא נחמד ששלט עלינו תקופה ועשה צרות. אנטיוכוס קראו לו.

Sefy

New member
היון מלחמות, אבל תקופות השלום...

היום ארוכות באופן משמעותי, זה שמספרים יותר על המלחמות, זה בגלל שאין הרבה מה לספר בתקופות של שלום, אין אקשן שימשוך תשומת לב, אבל אם תקרא יותר מאשר מספרים לך בביה"ס אתה תלמד על תקופות שלום מאד ארוכות ובהן הם שיגשגו הרבה יותר.

Lu Tze

New member
אבל הטענה היא שהפיתוחים הטכנולוגיים

התרחשו בזמן המלחמות.

Sefy

New member
זו טענה לא נכונה!

היום המצאות שנעשו בתקופת מלחמה (כמו כל כלי המלחמה) והיו המצאות שנעשו בתקופת השלום (כמו לדוגמא צנרת שירותים בבית!)

אודו

New member
זה לא סותר

התפתחות יכולה לבוא משניהם צידי המטבע (שלום ומלחמה). הטבע האנושי לעומת זאת מפנה אותנו לכיוון מלחמה בדר"כ

למעלה