המאה ה-22 חיזוי

לפי מה שלימדו אותי

לא היו שום כוכבים בזמן המפצ הגדול אפשר להגיד שלא היה כלום או בעצם היה הרבה כלום

Sefy

New member
מעניין מי ספר עד כדי דיוק כזה...

לא זכור לי שהיו קיימים בני אדם באותה תקופה, או שמישהו באמת יכול לומר בדיוק מה קרה ואם זה בכלל קרה. זה הכל ניחושים והימורים ואף אחד לא ידע באמת.

אודו

New member
בדיוק

זה באמת בעיה שהכל ספקולציה אבל ה"ניחושים" היותר טובים מצביעים על גדילות פונקצית הזמן ככל שהוא עובר... נשמע מסובך, קבל פישוט: נגיד שהמפץ קרה באפס באחד הפתחו אטומים, מתי הם יתחברו? בשתיים? לא. הם יתחברו בשלוש והתהליך הבא כבר יקרה בשבע וזה שאחריו יהיה ב20 וזה שאחריו יהיה ב500 וזה שאחריו יהיה ב9000... מובן? (הודעה זאת כתובה בלשון ידידותית, ולא בלשון לוחמנית או אגרסיבית. הוכחה: היא מתחילה בסימן של פרצוץ מחייך!)

Bajoran Preist

New member
כלכם שוכחים פרט קטן.

בשנת 2123 העולם יכבש ע"י "תנועת הטוסטרים העצמאיים" שיהפכו את כל בני האדם לצנימים-עבדים בשירות הטוסטר העליון. זה כמובן יעכב את כל תהליך הפיתוח הטכנולוגי, אבל בעוד אלף שנה מעכשיו הכל ישתלם כשהטוסטר העליון ישתעמם ויעזוב את כדוה"א יחד עם שאר הטוסטרים לרייסה, ואילו בני האדם ישתחררו מהעבדות ויוכלו להשתמש בכוח העל של הצנימים to better humanity בדרכים שאף אחד לא חשב לאפשריים.

דווקא אני מוכן בלי שום דאגות

רק טיולים בכל החלל בלי לחשוב על חשבון הבנק חיים טובים יותר אולי הבני נינים שלי יוכלו.

Sefy

New member
לא יודע מה כל כך מסקרן בחלל ריק...

אין טלויזיה, קולנוע, בורגר קינג... לא... אני נשאר

ליזידי

New member
The Flying Toasters!! ../images/Emo24.gif

הו! טוסטרים! זה מזכיר לי את "שיר הטוסטרים המעופפים" שהיה על המק של ההורים שלי - איזה זיכרון ילדות מתוק!

Flying out of the sun The smell of toast is in the air When there's a job to be done The flying toasters will be there And its a Flap! Flap! Flap! Now help is on the way The victory song they sing We pop to save the day On the mighty toaster wings In the brightest days or after dark When times of the troubled at hard And hope is blazing across the land And its a Flap! Flap! Flap! Salvation from up above A precious gift they bring Gleaming at the gels of love On the mighty toaster wings!​

Sefy

New member
זה מזכיר נשכחות! ../images/Emo6.gif

יש לי את המוזיקה של זה ב MIDI ואפילו את ההתקנה של השומר מסך הזה!

למעלה