המאה ה-22 חיזוי

Sefy

New member
בוא נשאל אותך את אותה השאלה...

כאשר לנו יעברו מאות שנים! כי בינתיים אנחנו פה רק איזה 55 שנה ואני לא רואה שום שיגשוג מדיני או כלכלי, רק מלחמות והרס ומוות, וכל הכלכלה למטה או במילים אחרות, הכלכלה מקולקלת יחד עם כל המדינה והתושבים שלה. אז איפה בדיוק אנחנו היום ? כשנשרוד 300 שנה בחור הזה נדבר...

itstzar

New member
את העתיד אני עדיין לא יודע לקרא

אבל אם נוריד את העניין התיאולוגי בוא נסכים שה"יהדות" קיימת כבר לפחות 2000 שנה ורוב הזמן בלי מדינה וכעם נרדף, מה זה מראה לך??

Sefy

New member
שלא התקדמנו מילימטר במשך 2000 שנה?

ואם נדבר על הדתיים ה"חולניים" במדינתנו, אז גם הלכנו אחורה

itstzar

New member
ידעתי שזה יגיע

אתה חייב להוציא וויכוח מכל דבר מה? אני אפילו לא רוצה להתחיל לדבר על המצב והדת במדינה שלנו, אבל בכל זאת 2000 שנה זו תקופה שלא הולכת ברגל, והיהדות רוב הזמן כן התפתחה והתאימה לזמן, עד לנקודה מסויימת ששם הם הגיעו למסקנה שאין טעם :) ובאמת אין לי חשק להמשיך מעבר לנקודה הזו. טוב נו, זו |.|

Sefy

New member
למה כל דבר אצלכם זה ויכוח ???

מישההו לא מסכים, בום! זה ויכוח! לא שמעתם על המושג "דיון" ? שבו אנשים מציגים את הדעות שלהם בצורה מתורבתת ? נו באמת! אתה יכול להגיד שלום ואז אני אומר לך: "ידעתי שזה יגיע, נו ? עוד פעם ויכוח!" מה זה החארטה הזה ? דפקט באישיות של ישראלים שכל דבר נקרא ויכוח ? אין יותר דיונים ? הכל בכאסח ומכות ?? אולי אתה זה שחייב להוציא ויכוח ? למה לי לא היתה שום כוונה! 2000 שנה לא הולכות שלום מקום, העם היהודי נשאר תקוע בדיוק באותו מצב! אף אחד לא סבל אותו אז כי הוא סנוב, ואף אחד לא סובל אותו היום כי הוא עדיין עם סנוב. והיהדות לא התאימה לשום דבר! ובגלל זה עדיין שונאים אותה ויש פחות ופחות אנשים שרוצים קשר ליהדות. עובדה ? לאנשים נמאס ממסד הנישואין שבוא הדתיים סוחטים לך את המיץ עם כל הכסף שצריך לשלם להם, והרוב מתחתנים נישואים אזרחיים. אותו דבר עם ברית! אנשים מעדיפים היום שזה יעשה בבית חולים ולא ע"י איזה שיכור שיכול לגרום לנזק בלתי הפיך. ושתבין, התגובה שלי עכשיו כן עצבנית בגלל הפתיח הדבילי שעשית! אז מצידי אל תענה, כי כנראה אצלך כל דבר זה ויכוח!

אתה טועה בגדול

האם הרפואה בישראל היא כמו לפני 2000 שנה? האם ישראל היא אל אחת ממדינות בודדות בעולם בעלת יכולת גרעינית< ? האם ישראל היא לא בין המדינות הבודדות ששיגרו לווינים לחלל<?? האם כל ההתקדמויות הטכנולוגיות הרבות לא בוצעו על ידי יהודים? כשהיהודים כתבו ספרים והביאו תרבות לאנושות אירופה ואמריקה היו מאוכלסות בקופים שחיים על עצים, יכול להיות שעל איינשטין שמעת? אז איפה בידיוק התדרדרנו?

Sefy

New member
איפה ? אנשים כמוך זו הדוגמא הראשונה

והיהודים לא התקדמו בכלום ביחסי בני אדם, נמצאים כל כך מאחור שרק אבק נשאר וזה יותר חשוב מכל דבר אחר. וכל ה"תגליות" נעשו ע"י יהודים שגרים במדינות אחרות, לא במדינה הזו, בטח גם לא רצו לשרת בצבא בשביל שאנשים כמו יוכלו לחיות ולהתנהג כמו חרא על שתיים.

אודו

New member
מה!?!

לשרת בצבא זו זכות! כל מי שמדבר ככה הוא, תסלח לי, "חרא על שתיים"!

Sefy

New member
אל תבלבל חובה עם זכות

ואני מעדיך להיות חרא חי על ארבע בשביל עקרונות, מאשר מת על 2 בשביל פוליטיקה מושחתת

אודו

New member
איזו פוליטיקה?!?

להגן על המדינה שלך! מס"ב זה טוב ויפה אבל יש כמה דברים מעבר לזה ולאינטרנט ולשרת בצבא זה אחד מהם! אני לא רומז שלא שירתת, אבל שירתת?

tivol man

New member
המציאות במקרים לא מעטים הוכיחה אחרת

כשטוב לך ואתה במסגרת של אנשים שונים ואתם לא מכירים אחד את השני, כי אתם לא בתוך חדר אלא בחבל ארץ של מאות אלפי בני אדם אז יש קנאה, ויש רצון לשבור את השגרה. בניגוד למה שקפטן ג'יינווי אמרה היום בפרק על כמה שאנחנו אוהבים שגרה- אנחנו מחפשים גם את מה שחם ומעניין ולפעמים שלום זה לא מאתגר יתר על מידה וקורים סכסוכים. תראה איזה כותרות עולות באתרי חדשות מארצות אחרות בחיאת. צריך מלחמה קטנה בלי הרוגים. פלסטינים הסכיטונה ושמעו!: שימו מטרות מעץ מעבר לגדר ההפרדה וכך נעשה גם אנחנו! אל תירו לעברנו!!בלאגנים

deathcaster

New member
כל מה שאמרתם הוא נכון מאוד

והוא נקרא בשתי מילים : תאוריית הכאוס

Sefy

New member
לא מסכים.

מלחמה לא תורמת לשום דבר, יש מספיק דילול אוכלסין בימינו ע"י מחלות או תאונות דרכים ומטוסים. פעם היה פחות, היום יש הרבה יותר. מלחמה היא לא צורך. זה (ותסלח לי) טימטום של עם (לא רק שלנו, אלה כל העולם) ללכת אחרי מנהיג שעוזר רק לתחת שלו. יש מספיק שטחים בכל כדור הארץ.

tivol man

New member
הצורך הגדול ביותר של בנאדם הוא

לשרוד. זה הדבר הראשון שעובר לך בראשון ומקפיץ אדרנלין עד לרמות אינסופיות אז בטח שזה יגרום לך לעשות דברים מקסימים ראיתם פעם איך היה מישהו כל כך שווה שרציתם לעשות הכול רק כדי להשיג אותו בכל מחיר.. השרדות היא שתי דרגות מעל!

למעלה