המאהב המושלם

היי עונג - נטוריזם

יצא לי להכיר כאלה אבל כשהיחסים התחממו פתאום התחילו המגבלות. בעיקר בנושא הלבוש, סגנונות ריקוד וכו'. נטוריזם הוא חוג של מאנשים שהיתהוות בעירום משחרר אותם מתלאות היום יום, למשל רחצה בעירום בים. בבריכה, במסיבות ויש עוד הרבה. הרבה חברות וחברים שלי נרתעו מזה עד הפעם הראשונה שהתנסו, ומאז שהתנסו לא מסוגלים ללבוש בגד ים. אין בנטוריזם כל אפקט ולו ברמז על מיניות או יחסי מין. אגב: בבגדי ים הסיכוי לגירויים מיניים גבוה יור מבעירום. (תוצאות מחקר). מאחר ואין אפשרות להעלות תמונה, אני לא מעלה תמונות מאתרי נופש נטוריזם שהייתי בהם. לרשותך בכל עת

תוריייייייייי../images/Emo13.gif

קודם כל ברכות על הפורום החדש.. המון
ו
... רעיון ממש טוב לפורום ועכשו
לשאלת
המאהב המושלם: בעיקרון המאהב המושלם הוא חבר שלי
חשוב שיהיה אכפת לו מבע"ח ומזכויות שלהם, וכצובן שיהיה צמחוני.. אני לא חושבת שצריך איזה חתיך על בשביל שהוא יהיה מאהב מושלם, מספיק שידע מה להגיד ומתי, שיידע לתמוך, שיהיה כן ואמיתי, עדין כשצריך (ולא עדין כשצריך- המבין יבין
). שיפנק.... עם הודעה מגרה, מצחיקה, או אפילו סתם הודעה ביום של "אני אוהב אותך" כמובן שידע לענג
אשה (כלומר אותי). שיצחק הרבה... זה כייף לצחוק.
אממ... בקיצור, שיהיה כמו חבר שלי
נועה

../images/Emo51.gif נועה, על האיחולים וכו' ../images/Emo13.gif

נפלא שאת עם אדם שאת מגדירה כמאהב מושלם! ונפלא שיצרת מציאות שבה את מתענגת לך
ברוכה הבאה לכאן
עונג

וואו ממש שאלה חלומית

קיי.. הוא צריך להיות: אינטלגנט דעתני מצחיק (במובן האינטלקטואלי לא השטותי) מחובר לעצמו ליברלי ספונטני (לא חובה) גבוה (פשוט כי אני דיי גבוהה) מסוקס, ז"א לא חייב להיות דוגמן, ממש לא, אבל עם סקסאפיל לוויקאנים יש עדיפות ראשונה, אם הוא לא וויקאן לפחות שיהיה פאגני, ואם הוא לא זה ולא זה אז לפחות שיהיו לו עיניים יפות וגב רחב.

היי מיםכחולים ../images/Emo140.gif

אהבתי "דעתני"
אצלי זה מתקשרת לצדקנות מציקה, אבל כנראה שאצלך זה אחרת
למה התכוונת בזה? וסליחה על הבורות, אבל מה זה "וויקאן" ו"פאגני"
הא? איזה יופי שאת כאן איתנו
עונג

הכוונה היא

לבעל דעות, לא אחד שאם תעלי נושא בפניו הוא לא ידע מה הוא חושב. מישהו שיודע מה הוא ומי הוא ומה הוא רוצה וחושב. וויקה היא דת פאגאנית, אך פאגניזם זה הגדרת מטריה שכוללת תחתיה כמה וכמה דתות.

shirygo

New member
מאהב המושלם:

לא ביקורתי (ללא מבטים חמורי סבר על הקפיצים) בעל חוש הומור (בעל מבטים מחייכים על הקפיצים) שאינו סטרילי מחד ("אני לא עושה את זה..") אך אסטתי מאידך (משתמש בדאורדורנט ONCE IN A WHILE) חבקן

shirygo

New member
עוד משהו

חופשי עם עצמו. אני שונאת את האילמים אלה שלא משמיעים קולות, כאילו הם בחקירה של השב"כ.

ToryMaster

New member
../images/Emo5.gif

(ציינתי שהפורום הזה לימד אותי להשתמש באייקון הזה?) אילמות זה רע

הגיגית

New member
חחח... יש לי הודעה בשבילך

אפשר להפסיק לסבול או במילים אחרות - למה רק בדמיון ?

זה משהו מפתיע

היתה תקופה שהתעניתי עם הדבר הזה (לא מזמן כל כך), ואז הגעתי למסקנה מפתיעה שזה באמת בעיקר פנטזיה בשבילי. יצאתי פעם קצת עם מישהי אחת ואז בחרתי בגבר אחר (שאנחנו יחד עד היום). ושמתי לב שבפועל אני כמעט שלא נמשכת לנשים מציאותיות (כלומר כאלה שאני רואה סביבי) אלא בעיקר בדמיון או בחלום. כלומר ברור שנמשכתי אליה אבל חוץ ממנה כמעט שלא, אני מסתכלת סביבי ואני לא רואה מישהי שבאמת היתי רוצה להיות איתה, לפעמים אולי מחשבות על סטוץ (גם זה לא המון) אבל אני לא אדם של סטוצים בכל אופן, מעדיפה משהו אמיתי ומספק, ואת זה אני לא מרגישה שאני רוצה מאף אחת סביבי. כשאני חושבת על זה אני נהנית מהמחשבות, אבל בפועל אני רואה שאני לא באמת נמשכת למימוש. אז ככה אני חייה לי את חיי בערוץ העיקרי, המציאותי, שהוא לא סבל בכלל אלא אחלה, ובערוץ הדמיוני שלפעמים פעיל יותר ולפעמים פחות. העניין כבר לא מטריד אותי אלא יותר כמו תבלין לחיי. כמובן שהחיים הם ארוכים ומלאי הפתעות (קצת קלישאה אבל בשבילי זה ככה) אז אי אפשר לדעת מה יהיה. אגב יש לי הרבה חברות (שכולן אמהות מן הסתם) שמרגישות כמוני או נמשכות לנשים הרבה יותר. משהו בלהיות אמא מאוד מחבר לעצמך.

למעלה