המאהב המושלם

המאהב המושלם ../images/Emo152.gif

אנחנו אמנם עוסקות כאן במיניות נשית
אבל נתחיל דווקא מהכיוון השני
: דימוי המאהב המושלם שלכן
מי זה? כיצד הוא פועל? מה מאפיין אותו? תכונות? איכויות? עוד... (אולי זו בכלל מאהבת
) אם תצליחו לתאר אותו כאן, אולי תצליחו ליצור אותו ביתר קלות במציאות שלכן
עונג

ToryMaster

New member
רעיון טוב ../images/Emo8.gif

אפשר להתחיל?
המאהב המושלם מבחינתי. סביר להניח שיהיה מישהו מנוסה ממני (שזה לא קשה), כי קשה לי מאוד לקחת שליטה. המראה החיצוני שלו לא חשוב במיוחד מבחינתי, אבל באיזשהו מקום, החיצוניות שלו צריכה להיות עדינה, להקרין עדינות. אחרת... אני מפחדת מאנשים גדולים
בכלל, יש לי קו מנחה אחד חיוני, שיהיה עדין, בכל אספקט. מעבר לזה... השמיים הם הגבול

היי יעל ../images/Emo140.gif

נהניתי מהתשובה... האם יצא לך להכיר כאלה בחורים שבאמת התקרבו למה שתארת, עדינים ומנוסים? והאם תוכלי להתרחיב למה התכוונת שקשה לך לקחת שליטה. שליטה על מה? עונג

ToryMaster

New member
המממ

אמ, אני מכירה אחד
. שזה ממש חבל, כי הוא לא מישהו שאני רוצה לקשר. יש עוד כאלה?
אני חושבת שעקב כמה... טראומות (או דברים שבחרתי לפרש כטראומות) שחוויתי, קשה לי להוביל, בכל מצב שהוא, אבל בעיקר במצבים מיניים. חוסר ניסיון מוביל לחוסר ביטחון במה שאני עושה.

ניסיון ובטחון ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שתמצאי אדם שמתאים לך להיות קרובה אליו. אחרי הכל, זה מה שאת רוצה
ולגבי הובלה, האם את בוחרת בקפידה את האנשים שאת מגיעה איתם לסיטואציות מיניות? לדוגמא, רק כאלה שאת מרגישה בטוחה ונינוחה איתם? כאלה שאת יכולה להיות לידם מי שאת, פשוט, נעים, מלטף... ניסיון זה דבר שאת יכולה ליצור עבור עצמך באופן נעים יותר או פחות. מעניין באיזו דרך תבחרי
אשמח לשמוע עוד...

ToryMaster

New member
הממממ

בקפידה. בהחלט בוחרת בקפידה
. אני לא מצפה להרבה, אני גם צעירה וגם התחלתי מאוחר

../images/Emo13.gif

לא הבנתי אם כתבת ברצינות או בצחוק
אשמח לדעת... וכנראה שהגיל שבו התחלת הוא הגיל שבו התאים לך להתחיל, לא? בכל מקרה, מקווה שאת עושה לעצמך רק טוב
עונג

ToryMaster

New member
ברצינות, הכל ברצינות

בהחלא הגיל שהתאים לי להתחיל. אני לא מצטערת על זה, אבל זה בהחלט משחק פקטור בצורך שלי להיות עם מישהו מנוסה.

אוקיי ../images/Emo13.gif

מעניין למה אמרת שהתחלת מאוחר? 16 זה מאוחר? ולגבי ניסיון, זה אחלה לרצות להיות עם מישהו עם ניסיון, אבל לסמוך על עצמך בכל הנוגע ל: מה מתאים לך, איך, כמה, למה וכו'. את כל אלה רק את יודעת, לא משנה כמה "ניסיון" יש למישהו...הרי כל אישה היא אחרת לגמרי
איזה כיף שאת כל כך פתוחה לדבר על הדברים האלה, כבר בגיל שכזה

ToryMaster

New member
../images/Emo9.gif

וול, אני מתייחסת בעניין ה"מאוחר" לניסיון שלי (אני לדוגמה, בתולה), ולגילאים שבהן חברות שלי התחילו. יחסית - אני בכלל במאה הקודמת
. זה באמת כיף, להיות פתוחה לדבר על דברים. אבל זה סוג של כלל אצלי, אני לא שומרת כמעט כלום לעצמי, אני חופשייה ופתוחה לדבר על כמעט כל דבר שבעולם.

השוואות ../images/Emo106.gif

זה באמת משעשע להשוות את עצמנו לאחרים, גם אם הם חברים קרובים... הרי מה שמתאים לנו ולהם שונה. אנחנו שונים
עצם ההשוואה מכניסה לחצים שעדיף לנטרל. יש מספיק שאלות וגילויים והרפתקאות גם בלי זה
ולגבי הפתיחות, האם את כך פתוחה גם בתוך סיטואציה מינית, או ששם את שונה?

לדעתי אין לעשות השוואות../images/Emo9.gif

לדעתי לא צריך לעשות השוואות ביננו לאחרים כי כל אחד הוא אינדיבידואל בפני עצמו ויש לו את היתרונות והחסרונות שלו. מה גם שלדעתי זה יכול לקלקל אפילו כי אם צד אחד משווה את עצמו לאחר או מצפה שהעכשיווי יהיה כמו הקודם נכונות לו הרבה הפתעות. יש דמיון מסויים אבל לא נראה לי שהשוואה היא המקום הנכון וזה כולל כל מיני תחומים.

ToryMaster

New member
המממ

אני תוהה איך אדם יכול להימנע מהשוואות? אני יודעת שאצלי אני עושה השוואות אוטומטיות, זה בא בעסקת חבילה עם עוד כמה דברים. את מסוגלת לראות את עצמך כאינדיווידואלית מוחלטת שלא קשורה לאחרים, בלי להשוות?

את מתכוות מסוגל../images/Emo6.gif

אני מצטער אם בלבלתי אותך
פשוט אני נוהג לא לעשות השוואות לגבי נשים אחרות או מערכות יחסים אחרות שהיו לי עד כמה שאפשר כמובן. עוד גיליתי שאם אני עושה השוואות אז אני שופט גם את עצמי וגם את הבחורה שכרגע איתי או את הקודמת וזה לא מסתדר לי כ"כ. כמו שאמרתי לכל אחד\ת היתרונות שלו\ה אני מנסה להיפתח ולקבל כל אחת כמו שהיא הרי היא עולם שלם בפני עצמה מלבד דברים שיכולים להיראות ממש דומים. ומהידע שהספקתי לצבור כל פעם שנפתחתי ללמוד דברים חדשים מנשים זה רק תרם לי והעצים אותי ולימד אותי דברים שלא הייתי מודע אליהם קודם.

ToryMaster

New member
אני מתכוונת

האם אתה מצליח שלא להשוות בין עצמך לבין חברים אחרים שלך בסביבה? (סליחה, נראה לי ברור שיהיו כאן בעיקר נשים
)

בהחלט מצליח../images/Emo9.gif היום בכל מקרה

פעם הייתי מסתכל על אחרים ושופט את עצמי על כך שאני לא מצליח כמוהם וזה היה מקלקל לי הכל כי לא הייתי אני האמיתי וסתם ניסיתי לחקות אחרים. הייתי מקנא שחברים שלי תופסים מכל הבא ליד וממש מצליח להם ואני לא מצליח בכלום
כל פעם עם מישהי אחרת ואיפה אני בקנטים. עד שהבנתי שהרוב זה ריקני לחלוטין וזה שהם תופסים מכל הבא ליד זה בעצם התגלמות המשפט תפסת מרובה לא תפסת כלום ולקח לי לא מעט שנים להבין את זה. כמו שאמרתי צריך להתבגר ולהבשיל. היום אני גם יודע שיש פה גם הרבה מסיכות של שקרים והגזמות כי הרי אף אחד לא רוצה להתגלות כשקרן האגו הגברי הרי לא יתן להם שחס וחלילה הם לא יתגלו כדון זו'אנים שהם מתיימרים להיות. היום אין סיכוי שאני משווה ביני לאחרים היום אני מודע ליתרונות העצומים שיש לי ואני משתמש בהם לטובת שנינו וזה מחולל קסמים ברוב הפעמים. בתור מזל דגים הרגש אצלי דומיננטי מאוד וגם המיניות שלקח לי לא מעט שנים לפתח אותה ולדעת מתי לפתוח את הלב ולתת מעצמי ומתי לרסן כשמדובר במערכת חד פעמית או משהו זמני. ואין צורך להתנצל על כך שחשבת שאני אישה זה לגיטימי זה פשוט שעשע אותי
חחחחחחח.

למעלה