המאהב המושלם

בואי לא ניסחף../images/Emo6.gif

אני רחוק מלהיות מושלם או אפילו חצי מושלם
ולא פעם ולא פעמיים חטפתי בראש
על כך שאני כך וכך. אני מודע עדיין להרבה חסרונות שיש לי בנושא ואני לא מתבייש להודות שיש באמתחתי עדיין אמונות מזיקות על כל מיני נושאים שקשורים בזוגיות. למזלי אני מצליח לשבור אותן אחת אחת עם הזמן ולא לתת לקיבעון להשתלט עלי. זה המון תלוי בפרטנרית שאני נמצא איתה ולא עם כל אחת אני ירשה לעצמי להיות באמת עצמי האמיתי כי הניסיון הראה לי שזה יכול להרתיע לפעמים וגם לקלקל ולהרחיק או מאידך גם לקרב מאוד. עם הזמן אם המערכת שווה המשך המחסומים נופלים אחד אחד וככה גם המסיכות. אני כל הזמן מנסה לא ליפול למלכודת של האגו אבל מאחר ואני בן אנוש יש פרטנריות שמעוררות אצלי מידיית את מערכות ההגנה ואת האגו. אני מנסה לסנן את המידע האיכותי ואת השאר פשוט להעיף כדי לא ליפול למלכודת הזו ולא לקחת דברים באופן אישי כי זה יכול לנבוע מאלף סיבות. אולי זה מבחן, אולי חוסר ביטחון שלי או שלה, פחדים מסויימים שמעלים התנגדויות, ערך עצמי, לך תדע.

ToryMaster

New member
משימתי הושלמה אם כך ../images/Emo3.gif

הו וול, אני עוד לא הצלחתי למצוא בעצמי את נקודת האיזון שתאפשר לי לא להשוות ביני לבין אנשים. זה הכל חלק מהליך ההתבגרות, נכון? (תגידו שכן! זה משאיר לי תקווה)

שאלה../images/Emo132.gif

אם את מוכנה לפרט במה את עושה השוואות אולי יהיה יותר קל לתת תשובה מעמיקה יותר
. כמובן רק אם את מרגישה נוח

Talia E

New member
הממ ../images/Emo13.gif

איזו שאלה כיפית
הנה כמה קוים לדמותו של המאהב המושלם בעיני
: נוגע בצורה רכה וקשובה חם וחכם רגיש ואוהב יודע לתקשר היטב פתוח ובעל חוש הומור סבלני ואכפתי אוהב את הגוף שלו, את הגוף שלי וגוף בכלל אוהב מגע ופינוקים נהנה ממין ומתייחס אליו כדרך להיות ביחד אתי (בניגוד למטרה שקשורה אליו בלבד) נהנה לתת ולקבל מגע גם בלי קשר למין נוכח ברגע נותן מרחב וחופש רואה אותי וקשוב אליי ליברלי ומבטא בחופשיות מה הוא אוהב ומה עושה לו טוב סקסי וטוב לב זהו בינתיים

Talia E

New member
בעצם, הנה עוד כמה דברים:

- מחובר לגוף שלו ולתנועה שלו - עושה דברים עם הגוף שלו בחיים שלו (כך שהוא יחסית גמיש, חזק, רך, בריא וחיוני...) - מנשק נפלא: רך, בלתי-פולשני, קשוב ומגרה... - אוהב נשיקות ונשיכות עדינות...
- עושה אהבה מתוך הנאה (ולא מתוך אגו, ריצוי, נסיונות להיות הכי טוב וכן הלאה...) - פשוט וכן ומן הסתם גם היחודיות שלו כאדם, הכּוּליות שלו - יש להן יד מכרעת בדבר...

../images/Emo12.gif הוצאת לי את המילים מהפה ../images/Emo6.gif

זה נשמע מופלא לחלוטין
ומעצים ווואו ואינקץ להתענגות... עכשיו נשאר רק לזמן ישות זוהרת שכזאת אל תוך חייך
אוהבת

../images/Emo45.gif מסכים עם טליה

הכי טוב זה להיות אתה עצמך האמיתי על כל יתרונותיך וחסרונותיך ולהיות מספיק פתוח ונבון כדי להשתמש ביתרונות שלך ושלה לטובת שניכם.

מסכים עם בוזי וטליה...

(
משפחה הפכנו להיות. טוב. מעכשיו מפסיקים עם כל המשפחתיות הדביקה הזו. אנחנו מפחידים את האורחים
.) מסכים ממש עם מה שרשמתם.

ToryMaster

New member
בחלומות

מספיק טוב, לא? עונג שאלה על מאהב אידיאלי, לא על מאהב אידיאלי אנושי

romantic38

New member
היי TALIA E

חיפשת אותי? הההההההההההההההההההה חבל שאני קצת רחוק.

התהוות

New member
המאהב המושלם...

הממ... תני לי לחשוב, אה... לדמיין...
אוקי- הוא אדם שעוזר לי להתפתח וללמוד ולהנות ולצחוק ולרפא את עצמי ואת העולם. הוא אדם מאושר יחסית. נעים לי להיות לידו. הוא אדם שיודע שהשמיים הם לא גבול... הוא מקבל את עצמו ולא שופט ת'עצמו. הוא נאה בעיני. הוא אדם מעניין. הוא אדם שיודע לקבל ולתת בצורה שווה. הוא יודע להיות איתי ואני יודעת להיות איתו. מאפיין אותו: קלות, זרימה, הנאה, יציבות, גאונות, סקס-אפיל. אה, וזאת יכולה להיות גם אישה... נראה לי.

זאת בהחלט יכולה להיות אישה ../images/Emo68.gif

האם יצא לך להכיר אנשים כאלה כבר? במציאות, אני מתכוונת

התהוות

New member
כן, שאני חושבת על זה, יש כמה וכמה

אנשים שאני מכירה שהם "כאלה". בעצם, לכולם חסר מרכיב אחד מהרשימה- לכל אחד מרכיב אחר... אז, יש אנשים שמאד מאד קרובים ללהיות "כאלה" שאני מכירה.

אולי אם נחיה בקומונה נהנה מכל

התכונות הללו,אבל אז נצטרךלסבול גת את האחרות,לא??

למעלה