הלצות על קורסים

Fleur

New member
הלצות על קורסים

שלום לכם, אני מתחילה שנה שניה באוניברסיטה העברית ויש לי שאלות על קורסים: 1. שואה ומשפט- מעניין? הרבה עומס יחסית ל- 2 נקודות זכות? 2. משפט ציבורי עם יואב דותן (הדיקן)- הוא מלמד טוב? מעמיס הרבה? תודה רבה לכם וגמר חתימה טובה!

Atenolol

New member
שרשור טוב, הלצות על קורסים ../images/Emo6.gif

סטודנט ישראלי, סטודנט אנגלי וסטודנט אמריקאי נרשמו לקורס בחוקתי...

Fleur

New member
האמת היא שכמה מההלצות הטובות שלי השנה

היו על קורסים, אבל האמת היא שזה לא כ"כ מצחיק ודי עצוב

jelly beans 21

New member
דעתי לגבי הקורסים

היי מנהל ציבורי עם דותן- אני נהנתי רב הזמן. אבל אני מכירה כמה חברה שסבלו מכל רגע. מבחינת השיעורים עצמם, דותן מלמד בסדר גמור, הגישה שלו היא מאוד ביקורתית ואם את אוהבת את זה אז זה יכול להיות מרתק ומהנה. יש סטודנטים שכלל לא הגיעו לשיעורים והוציאו ציונים מאוד יפים... לגבי העבודות- יש 7 עבודות להגיש כל סמסטר, מתוכן צריך להגיש 5. לא מדובר בעבודות סטייל של שנה א', אלא עבודות שכל אחת מהן שווה 2 נקודות. לכן, הן דורשות פחות השקעה. ניתן לצבור מייטיב ע"י קבלה של 3 בעבודה מצטיינת. אמנם מנה"צ נחשב כקורס "מאיים" אבל אני לא חושבת ששווה לוותר עליו בגלל זה. בעייני הוא מאוד חשוב, ובאמת לא ברור לי איך הרבה חברה בעברית לא לוקחים אותו בכלל. בנוסף לשיעור, יש גם תרגול שלדעתי מאוד חשוב להגיע אליו והוא מועבר בצורה מצוינת. אני ממליצה בחום על מנה"צ עם דותן. שואה ומשפט: המרצה מעניין והחומר מעניין. נראה לי שאם נעשה סקר, נראה שזה הקורס עם אחוז הנוכחות הגבוה ביותר בפקולטה. אני התאכזבתי, חשבתי שיש לקורס הרבה פוטנציאל והנושאים מאוד עניינו אותי, אבל בסופו של דבר הרגשתי שהקורס היה קצת שטחי. בטח כיהיו הרבה אחרים שיחלקו עלי. לגבי העומס- אני לא הרגשתי שהיה יותר מידי עומס, יש הרבה חומר קריאה שמחייב למבחן, אבל - ניתן לחלק בין החברה לסכם- וכמובן יש סיכומים שמסתובבים. המבחן עצמו דורש יותר מיומיים שלושה כי ישנה דרישה לזכור הרבה פרטים. השאלות במבחנים חוזרות על עצמן מידי שנה- אבל הבדיקה מאוד נוקשה. בהצלחה

למעלה