הלכתי לאיבוד

מאוד מאוד חשובה

ואהובה ויקרה. חבקי את הדובי הוורוד (אז מה אם אין לך, תזרמי ראבק) ותזכרי שיש עוד ילדות אבודות ואאוט סיידריות בעולם. שלא ממש מבינות את החוקים ולא ממש מוכנות להסתגל ולקבל ולהתכופף ולהרכיב את המשקפים ה``נכונות``. בסוף נהיה כוח ונכבוש את העולם!!

idonknow

New member
נקים כת או משהו כזה

או שיותר פשוט להצטרף לאחת לא(?) אין לי דובי ורוד, אבל יש לי חזייה ורודה, זה עובד?

yaara s

New member
שלום לך, אני חושבת שאת פשוט מחפשת

משמעות. מרגישה ריקנות? מרגישה שהזמן עובר ומתבזבז? אם כן, אז אולי זו הבעיה. כתבת שכבר שכחת מי את, אולי אף פעם לא באמת ידעת? אני לא יודעת מתי חזרת בשאלה, או בלשון הפורום יצאת בשאלה, אבל עברת מעולם דתי מאמין לעולם החילוני והלא מאמין. מעולם עם ערכים ברורים ושאיפות ומטרות ברורות, ובכלל- הלך/כיוון חשיבה מוכתב, יצאת לעולם השאלה, שבו הכל ארעי, הכל נכון. הכל מתנהל (וכשאני אומרת הכל אני מתכוונת לחיים האישיים שלך) לפי שיקול דעתך ורצונך. את יודעת מה את לא, את לא אדם דתי, את לא מאמינה. אבל מה כן? באלו ערכים את מאמינה? מהי האמת שלך? מי את? דת היא דרך חיים והיא מקיפה את כל תחומי החיים. כשיוצאים מזה, מתחילים מאפס, לחפש את הדרך והאמת האישית שלנו והמתאימה לנו. המצב הזה גורם לך להיות שברירית אומללה ומתוסכלת, הכל מעציב אותך, כלום לא מספק אותך. את לא צריכה לדאוג, כי יהיה בסדר בסוף, אני מבטיחה לך. את לא צריכה לראות רופא או לקחת כדורים. הכדורים הם כימיכלים אשר יכפו על המח שלך להרגיש דברים אחרים אשר לא ישקפו את המצב של הנפש שלך. זה פתרון רגעי ובעיני מזיק. התקופה שאת נמצאת בה היא לגיטימית, הרבה אנשים היו שם לפניך והרבה יהיו אחריך. מה עושים עם זה? אני חושבת שאת קודם כל צריכה להסתכל אל תוך עצמך פנימה ולנסות להבין למה כל כך רע לך, ומה בעצם את מחפשת. אולי תסתכלי על העבר ומה רצית אז, למה חזרת בשאלה. אולי התשובות נמצאות שם. את כמובן יכולה להעזר בספרים ובמאגרי מידע באינטרנט ובאנשים הסובבים אותך (אולי אנשי הפורום?) אבל לפני זה את צריכה לדעת מה את מחפשת. אולי את מחפשת משמעות ואולי משהו אחר, אני לא יודעת, זו רק השערה שלי. קחי כל מה שכתוב כאן בערבון מוגבל כי אני לא מכירה אותך ולא יודעת מה באמת עובר עליך. מקווה שעזרתי קצת.. ואל תדאגי, זה יעבור

soelistit

New member
לא בהכרח

שתחושות אלו נובעות מ"עזיבת עולם ערכי"... תכל'ס - אמנם לא לפרסום - אך גם אדם דתי מתמודד עם תחושות תסכול, אין אונים, חיפוש עצמי, תהיות ונסיונות לפתור את מבוך חייו. אין שום ערבות לאדם "מאמין" שתחושות אלו ידלגו עליו - גם אצלו נערמות אין סוף קושיות/ תהיות - רק שלרוב הוא ימנע מלחשוף את לבטיו בפני אחרים משום שכללי החברה אינם מספקים לגיטימציה להפגין חולשה.....

מחממנוע

New member
ואם התופעות האלו היו גם קודם?

יכול להיות שהיציאה לעולם החילוני קורה לזה, אבל לא בטוח שזה מה שגרם. אם כי, כשיש לך זמן לחשוב, ואתה מתחיל לחשוב פתאום אתה נזכר בכל מיני דברים מעציבים. אבל זה יכול להיות תמיד. חשבתי פעם שלשתות זה טוב, ועכשיו אני לא חושב כך. צריך להנות מהחיים, ובשביל להנות צריך כח. וכשאין כוח , צריך ליצר כוח (?) חברים? לא תמיד. הרבה פעמים אתה חייב לסמוך על עצמך בלבד.

|דחוףכוסית ויסקי לא תזיק מדי פעם

לגירוש האומללות בתנאי שלא יהפוך להתמכרות רק לחילוץ מהבוץ הלבנוני... זה מצב מעצבן הצד החיובי זה שאת יודעת לפחות היכן את נמצאת גם אם זה לא ממש במקום אידיאלי מבחינתך מקווה שזו ירידה לצורך עלייה

לא ../images/Emo70.gif לא ../images/Emo70.gif לא ../images/Emo70.gif

ועוד פעם לא
אלכוהול רק מחמיר את המצב ואסור באיסור חמור! מציעה לכולכם להניח לעת עתה לאידונו ושהיא תעשה את ההחלטות שלה. עדיף ככה מאשר עצות בלתי יעילות בעליל

אבזץ

New member
אדוני ישמור.

נו... עוד לא עבר לך? שתי מים קרים. ועכשיו? עוד מים. לא להקיא. לבלוע הכל. נו.... שתהי בריאה. יהיה טוב. נשבע לך שיהיה.

לילדה הכי יפה בגן

קלישאות קלישאות ועוד קלישאות, הא? הרי זה מה שאת בטח שומעת מכולם :" יהיה בסדר, זו תקופה וזה יעבור, את תתגברי על זה..." לא עוזר לך במיוחד, אני יודעת כי ככה. את עכשיו עצובה, וככה נוח לך ולא מעניין אותך שמתישהו יהיה טוב את רוצה שיהיה טוב עכשיו. ואם לא טוב עכשיו אז שכולם יידעו שרע לך ועצוב וכואב. והרי את בעצמך לא יודעת מה את רוצה שיגידו לך. וזה בסדר וזה לגיטימי. אז אולי אני אגיד פה משהו שאף אחד לא אמר... את עוברת עכשיו תקופה של בלבול בחיים שלך מותר לך מותר לך לשבת בבית ולרחם על עצמך מותר לך כל היום לבכות מותר לך להיות "בטטה בכיינית" למרות שאת ממש לא הרי אם לרגע אני אשים את עצמי בנעליים שלך אני ארגיש בדיוק כמוך וגם לי יבוא לכמה רגעים לשקוע באדמה ולא לעלות יותר אני לא צריכה להגיד לך שיהיה טוב כי את יודעת שיהיה טוב אני לא צריכה להגיד לך שהסיבה בגללה את בוכה לא שווה את הבכי שלך כי את יודעת גם את זה אני ממש ממש לא צריכה להגיד לך שכולנו עברנו את זה כי זה לא מעניין אותך ובטח לא מנחם אותך ואני בטח בטח לא צריכה להגיד לך שאת חזקה ותעברי את זה כמו גדולה כי גם את זה את יודעת אני יודעת, אני רואה שכל מה שאת צריכה כרגע זה חיבוק גדול ותשומת לב וזה הדבר היחיד שאני (ורבים כמוני ) יכולים להעניק לך אז תזכרי אני כאן בשבילך 24 שעות 7 ימים בשבוע הכי אוהבת והכי מחבקת בעולם ותמיד תהיה לך פינה חמה אצלי בבית והעיקר שיעבור בקלות. תיהי בקשר... שרה

דינה N

New member
עצה מהניסיון שלי...

יקירתי, את בחורה מאוד אמיצה. צריך הרבה כוח ויושר פנימי על מנת לכתוב מה שכתבת. עצם זה שישבת וכתבת את ההודעה מראה שאת רוצה לצאת משם!!! מהניסיון המועט שלי בחיים, תעשי משהו קטן שעושה לך טוב, תמצאי דרך להתאורר. אם את רוצה לצאת משם- את תצליחי.

L i k o

New member
קטונתי מלתת עצות -

גם כי אנחנו לא מכירים, והדברים שונים מאדם לאדם, וגם כי אני לא רואה את עצמי כמי שיש לו תובנות בנושא שעשויות לתרום. אני יכול לומר לך רק מה אני עושה במצבים דומים: מנסה להוריד ת'ראש מתחת למים ולחכות עד שהגל הרע יחלוף. אצלי המצבים כמו שאת מתארת באים אחרי סיום תקופה - כשמשהו אחד נגמר, ונוצר מין ריק שלוקח זמן עד שיחלוף כאשר שאיפות ומטרות חדשות יתפסו את המקום הפנוי שנוצר. ואז לאט לאט העשייה תופסת את המקום של התהיות והבהיות. ביקרתי בגלריה הוירטואלית שלך. את עושה אמנות נפלאה! עוד יבואו ימים טובים

idonknow

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני מוחמאת עד מאוד(!) אני חושבת שגם אצלי ההתקפות "הקשות" מגיעות כשאין לי בדיוק מה לעשות חוץ מלמלא איזהשהוא חלל ריק ומפחיד, ולנסות לברר מה הלאה. אני עכשיו רגע לפני סוג של עצמאות, אז אולי זה אפילו יותר קשה ומפחיד.

למעלה