הלימודים קרבים..

LadyWolf

New member
אחלה הזדמנות להציג את עצמי

רביד, שנה ב' חינוך בלתי פורמאלי ומיוחד בבית ברל 1. איך היה היום הראשון? מבלבל ומלחיץ, הרגשתי הכי לא קשורה בעולם ולא הבנתי מה אני עושה ואיך לא זרקו אותי החוצה 2 . אתם מרוצים עד עכשיו? מאוד 3. רוצים לשנות משהו בלימודים? להרוג מישהו? את המרצה שגרמה לי לחפש תת מקלע כל פעם שהיא אמרה 'פמיניזם' 4. אתם מקור הידע, שתפו בכל מה שמתחשק לכם... כולל מה לקנות לתחילת השנה מציוד לימודי וגם איך היה הבלנד דייט עם השותף? כמו בתיכון- מחברת ועט, כל השאר יבוא אחר כך

זכוכיות

New member
.........................

לסטודנטים החדשים 1. מה הציפיות שלכם מהשנה הראשונה? לא ללכת לאיבוד, להצליח להתרכז וללמוד, ולהסתדר מבחינה חברתית. היה לי ניסיון רע בעבר עם לימודים אקדמאים שלא צלחו בגלל הסיבות האלה, ואני מקווה שאני בשלה יותר ללימודים עכשיו. 2. איזה הכנות אתם עושים לקראת שנת הלימודים? מנסה להשיג לי שקט נפשי. 3. אתם הולכים לעבוד? כמה זמן? לא ברור עדין. 4. מה התכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי? נוירופסיכולוגיה, זה מסלול שמאוד מעניין אותי... אבל זה גם מאוד רחוק. 5.מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים? אין לי מושג

silverhawk

New member
לגבי נוירופסיכולוגיה

אחותי סיימה תואר שני בנוירו באונ' ירושלים. בדקת לאן את רוצה לקחת את זה אח"כ? באופן כללי, האופציה הכמעט יחידה שלך עם התואר הזה היא להשאר בתחום המחקרי. אני יכול להגיד שאחוז גדול מאוד מהאנשים שמסיימים את התואר הזה לא ממשיכים בכיוון הזה אלא משתלבים בתחומים אחרים.

M a t h 0 0 7

New member
עונה...

לסטודנטים החדשים 1. מה הציפיות שלכם מהשנה הראשונה? מקווה שיהיה מגוון, עניין, אתגר.. שהמרצים יהיו מיוחדים ושרוטים כמה שיותר.. שהבחינות יהיו מאתגרות ודורשות חשיבה 2. איזה הכנות אתם עושים לקראת שנת הלימודים? קניתי לפני כמה חודשים לפטופ.. אין לי מושג כמה אשתמש בו. בנוסף קניתי קלסרים ודפדפות.. לקראת שנת הלימודים אנחנו עוברים מכינה בחשבונאות. חלקה משעממת, חלקה מעניינת.. 3. אתם הולכים לעבוד? כמה זמן? יש לי מקום עבודה קבוע.. כבר שנה ומשהו. אני מתכוון להמשיך לעבוד שם פעמיים בשבוע. 4. מה התכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי? השאיפה שלי היא ללמוד לתואר מתקדם, להתמחות בתחום כלשהו ולהשתלב באקדמיה כמרצה וחוקר. 5.מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים ראה 4.

עונה

1. מה הציפיות שלכם מהשנה הראשונה? שיהיה מאתגר, מעניין, שהמרצים לא יהיו משעממים. שאני לא אתקע כל השנה בכסא סטודנט. 2. איזה הכנות אתם עושים לקראת שנת הלימודים? האמת שעוד לא התחלתי הכנות מיוחדות. אני עכשיו בסוף המכינה באנגלית. בקשר לציוד, עוד לא קניתי כלום, ניראה לי שאני עדיין בהכחשה. 3. אתם הולכים לעבוד? כמה זמן? כרגע אני לא עובדת, ברגע שתיהיה לי מערכת אני אוכל למצוא איזושהי עבודה שתתאים. 4. מה התכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי? תואר שני בייעוץ ארגוני או עבודה סוציאלית. אבל קודם נסיים עם התואר הראשון.. 5.מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים? עשירה ומאושרת

למעלה