אני.......
1. מה הציפיות שלכם מהשנה הראשונה? מקווה שהפעם הלימודים יהיו יותר מעניינים מבתואר הקודם (אני עובדרת מפסיכולוגיה לעו"ס). 2. איזה הכנות אתם עושים לקראת שנת הלימודים? האמת שאין שום הכנות מיוחדות. סתם עובדת ומנסה לחסוך קצת שיהיה למשך השנה. 3. אתם הולכים לעבוד? כמה זמן? אין לי מושג, מקווה שכן. 4. מה התכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי? 5.מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים? עובדת סוציאלית קלינית, או כל עבודה אחרת שהיא עבודה עם אנשים ומתן עזרה לאנשים. לסטודנטים הישנים 1. איך היה היום הראשון (אפילו השיעור הראשון)? היום הראשון היה מעייף..זה היה מ-8 וחצי בבוקר עד איזה 8 בערב.. חוץ מזה גם קצת התרגשתי, קיוויתי להכיר כל מיני אנשים נחמדים והסתכלתי כל הזמן מסביב..מבחינת הלימודים לא למדנו עדיין יותר מדיי (חוץ מבסטטיסטיקה ששם כבר על ההתחלה הפציצו עלינו חומר, וזה עוד היה שיעור ראשון על הבוקר.) בסך הכל היה נחמד, כמו ביום הראשון של הלימודים בבית ספר.. 2. אתם מרוצים עד עכשיו? חח, עברתי לתואר אחר, במכללה אחרת.. אז כנראה שלא.. 3. רוצים לשנות משהו בלימודים? להרוג מישהו? אני רוצה להרגו כל מיני אנשים, אבל זה לא ממש קשור ללימודים.. 4. אתם מקור הידע, שתפו בכל מה שמתחשק לכם... כולל מה לקנות לתחילת השנה מציוד לימודי- כמה טיפים: תהיו מאורגנים כבר מההתחלה. אם לא תתחילו ללמוד כבר מההתחלה ולחזור על החומר ולהכין את כל השיעורים בזמן אתם תיכנסו לפיגור מטורף. הבעיה בלימודים אקדמיים, שבניגוד לתיכון ששם המורים כל הזמן לוחצים עלייך ללמוד ולהכין שיעורים, באוניברסיטה זה לא ככה. אתון אדון לעצמך, ואם אתה מתחיל לגרור את הדברים ולהתמזמז עם הזמן אף אחד לא יגיד לך כלום ואתה עלול להיכנס לפיגור גדול..לפני שתרגיש בזה בכלל אתה תיהיה חודש או שבוע לפני המבחן כשאתה לא יודע בכלל את החומר ויהיה מאוד קשה להשלים את זה... וגם איך היה הבלנד דייט עם השותף? זה לא היה בליינד דייט. גרתי עם שותפה שפגשתי פעם אחת לפני שעברנו לגור יחד. המגורים איתה באופן כללי היו דיי מעצבנים (חוץ מבסוף שניהיה קצת יותר טוב) והיו לנו כל מיני בעיות. אני מקווה ששנה הבאה יהיו שותפים יותר נחמדים..