הלימודים קרבים..

Yosh Yosh

New member
מפה ה"ספק הגדול" ../images/Emo3.gif

שמעתי על כאלה שהגיעו לשם עם אנגלית. המטרה היא לא לעבוד בפיתוח תוכנה (לשם ברור לי שלא אגיע), אלא בחברה עצמה בתור... משהו. למה לא בשיווק, נגיד? לשם אני עוד איכשהו יכולה להתברג, לא?

silverhawk

New member
'בתור משהו' זה יפה P:

עולם ההייטק הוא עולם גדול - יש הרבה תחומים שניתן לעסוק בהם, השאלה היא מה את מחפשת ומהם הכישורים שלך. לגבי אנגלית בלבד הדבר הראשון שהוא לי בראש הוא אתרי אינטרנט בעלי פלטפורמה כלשהי הפועלת מעבר לים, בעיקר מבחינת הזנת תכנים\פיקוח. שיווק קיים בחברות הייטק בדיוק כפי שהוא קיים בכל תחום אחר.

Yosh Yosh

New member
השאיפות לעתיד לא מקובעות כרגע

יש לי עוד זמן לגבש דעה

Musi© Gi®l

New member
הממ -

לסטודנטים החדשים 1. מה הציפיות שלכם מהשנה הראשונה?
שלא יהיה כל כך כל כך כל כך קשה כמו שמפחידים אותי, ושאני אשרוד את השנה, ואעבור את כל הקורסים, ושאדע לחלק את הזמן שלי בצורה טובה בין הלימודים לדברים אחרים שחשובים לי לא פחות. 2. איזה הכנות אתם עושים לקראת שנת הלימודים?
מתכחשת ללימודים. 3. אתם הולכים לעבוד? כמה זמן?
מקווה שעד הלימודים. אח"כ אולי רק בשיעורים פרטיים וגם זה לא בטוח. 4. מה התכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי?
תואראשון, אח"כ אולי תואר שני. 5.מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים ?
נדבר על זה כשנהיה גדולים. לסטודנטים הישנים 1. איך היה היום הראשון (אפילו השיעור הראשון)?
היה מרגש. מאוד. השיעור הראשון היה חדו"א והיה תחושה מיוחדת כזאת של אוניברסיטה. ומלא אנשים (יותר מ 200 להערכתי). ומרצה משעשע.. חבל שאלו תחושות ראשוניות שנעלמות אחרי כמה ימים של שגרה.. 2. אתם מרוצים עד עכשיו?
לא. בגלל זה אני מתחילה מחדש. 3. רוצים לשנות משהו בלימודים? להרוג מישהו?
להרוג הרבה למען האמת. יום נעים לכולם

יוקאס

New member
אני לא מאמינה שאני הופכת לסטודנטית ישנה!

1. איך היה היום הראשון (אפילו השיעור הראשון)? 2. אתם מרוצים עד עכשיו? 3. רוצים לשנות משהו בלימודים? להרוג מישהו? 4. אתם מקור הידע, שתפו בכל מה שמתחשק לכם... כולל מה לקנות לתחילת השנה מציוד לימודי וגם איך היה הבלנד דייט עם השותף? 1. איך היה היום הראשון (אפילו השיעור הראשון)? היום הראשון היה מאוד נחמד, כנ"ל לגבי השיעור הראשון שבעצם היה קורס כללי (המושבה העברית! אחד הקורסים הכי נהדרים אי פעם!) ולא קשור למה שאני לומדת. עכשיו, הלילה לפני היום הראשון היה יותר בעייתי וזאת מכיוון שהיה להיות לי חלון באותו יום ובמקום לישון ביליתי את הלילה בחרדות - איך אני אמורה להעביר את השעה וחצי הזאת כשאני לא מכירה באוניברסיטה אף אחד?! בסוף זה הסתדר כשמישהי שלומדת איתי ופגשתי אותה כמה ימים לפני הלימודים גם הייתה בשעת חלון. אז הלכנו לטייל והלכנו לאיבוד... 2. אתם מרוצים עד עכשיו? כן. מאוד. חברתית ולימודים... 3. רוצים לשנות משהו בלימודים? להרוג מישהו? בלימודים לא הייתי רוצה לשנות כלום, ולגבי להרוג מישהו... טוב אז יש איזו מישהי מעצבנת שהייתי שמחה להיפטר ממנה
... 4. אתם מקור הידע, שתפו בכל מה שמתחשק לכם... כולל מה לקנות לתחילת השנה מציוד לימודי וגם איך היה הבלנד דייט עם השותף? מה לקנות? מה לקנות? ובכן, יש לקנות ספרים שקשה להשיג בארץ... ועטים ומחברות זה לא בעיה... ובכלל חנויות של ספרים ומכשירי לימוד זו בעיה אצלי כי אם אני לא באה עם ררשימה כמו במכולת אז אכלתי אותה (יותר נכון הארנק אכל אותה) העיניים נוצצות למראה כל עט צבעוני חדש ויפה
ובליינד דייט עם השותף... איזה בליינדייט? ואיזה שותף? אני גרה עם אמא ואבא...

יוקאס

New member
אני לא מאמינה שאני הופכת לסטודנטית ישנה!

1. איך היה היום הראשון (אפילו השיעור הראשון)? היום הראשון היה מאוד נחמד, כנ"ל לגבי השיעור הראשון שבעצם היה קורס כללי (המושבה העברית! אחד הקורסים הכי נהדרים אי פעם!) ולא קשור למה שאני לומדת. עכשיו, הלילה לפני היום הראשון היה יותר בעייתי וזאת מכיוון שהיה להיות לי חלון באותו יום ובמקום לישון ביליתי את הלילה בחרדות - איך אני אמורה להעביר את השעה וחצי הזאת כשאני לא מכירה באוניברסיטה אף אחד?! בסוף זה הסתדר כשמישהי שלומדת איתי ופגשתי אותה כמה ימים לפני הלימודים גם הייתה בשעת חלון. אז הלכנו לטייל והלכנו לאיבוד... 2. אתם מרוצים עד עכשיו? כן. מאוד. חברתית ולימודים... 3. רוצים לשנות משהו בלימודים? להרוג מישהו? בלימודים לא הייתי רוצה לשנות כלום, ולגבי להרוג מישהו... טוב אז יש איזו מישהי מעצבנת שהייתי שמחה להיפטר ממנה
... 4. אתם מקור הידע, שתפו בכל מה שמתחשק לכם... כולל מה לקנות לתחילת השנה מציוד לימודי וגם איך היה הבלנד דייט עם השותף? מה לקנות? מה לקנות? ובכן, יש לקנות ספרים שקשה להשיג בארץ... ועטים ומחברות זה לא בעיה... ובכלל חנויות של ספרים ומכשירי לימוד זו בעיה אצלי כי אם אני לא באה עם ררשימה כמו במכולת אז אכלתי אותה (יותר נכון הארנק אכל אותה) העיניים נוצצות למראה כל עט צבעוני חדש ויפה
ובליינד דייט עם השותף... איזה בליינדייט? ואיזה שותף? אני גרה עם אמא ואבא...

M o n a L i s a

New member
ציפיות ותובנות...

כבר סטודנטית ישנה
..... 1. איך היה היום הראשון (אפילו השיעור הראשון)? - קצת מפחיד האמת, כי הייתי קצת בהלם מכל מה שהמרצה אמר...אבל כמה דקות לפני זה פגשתי מישהי שהפכה לחברה טובה אז עברנו את זה ביחד
. 2. אתם מרוצים עד עכשיו? בגדול, כן, אבל הלימודים קשים וחטפתי הרבה "סטירות" שונות בשנה א' והשנה...ואני אהיה יותר מרוצה כשאני אדע שיש לי מה לעשות אחרי שנה ג'.... 3. רוצים לשנות משהו בלימודים? להרוג מישהו? אולי מרצה או שניים
....לשנות? - אולי שיתעללו בנו פחות! 4. אתם מקור הידע, שתפו בכל מה שמתחשק לכם... כולל מה לקנות לתחילת השנה מציוד לימודי וגם איך היה הבלנד דייט עם השותף? - מבחינת הציוד, אני הבנתי שהכי טוב זה לקנות תיקיה כזו עם ניילונים שקופים ולשים בה הרצאות ואח"כ לתייק אותן בקלסר גדול בבית. קלמר עם ציוד בסיסי ויומן בשביל האירגון. אני התחדשתי בתיק נחמד, רציתי האמת משהו שונה לגמרי (ג'נספורט קורדרוי), אבל הגב שלי הוא בעדיפות ראשונה והתיק הזה מעולה מהבחינה הזו ונוח מאוד.

M o n a L i s a

New member
אהה ו....

אני גרתי שנתיים במעונות וממשיכה גם השנה, ועד עכשיו הייתה שותפה מ-ד-ה-י-מ-ה!! ועכשיו מצפה לי בליינד דייט...תחזיקו אצבעות
!

עונה

לסטודנטים הישנים 1. איך היה היום הראשון (אפילו השיעור הראשון)? היה סבבה. אחד הקצרים שהיו לי (כמו כל יום ראשון השנה). היה שיעור יסודות חשבונאות. 2. אתם מרוצים עד עכשיו? כן. 3. רוצים לשנות משהו בלימודים? מבחנים יותר קלים...להרוג מישהו? לא.

PianoGirl20

New member
אני.......

1. מה הציפיות שלכם מהשנה הראשונה? מקווה שהפעם הלימודים יהיו יותר מעניינים מבתואר הקודם (אני עובדרת מפסיכולוגיה לעו"ס). 2. איזה הכנות אתם עושים לקראת שנת הלימודים? האמת שאין שום הכנות מיוחדות. סתם עובדת ומנסה לחסוך קצת שיהיה למשך השנה. 3. אתם הולכים לעבוד? כמה זמן? אין לי מושג, מקווה שכן. 4. מה התכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי? 5.מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים? עובדת סוציאלית קלינית, או כל עבודה אחרת שהיא עבודה עם אנשים ומתן עזרה לאנשים. לסטודנטים הישנים 1. איך היה היום הראשון (אפילו השיעור הראשון)? היום הראשון היה מעייף..זה היה מ-8 וחצי בבוקר עד איזה 8 בערב.. חוץ מזה גם קצת התרגשתי, קיוויתי להכיר כל מיני אנשים נחמדים והסתכלתי כל הזמן מסביב..מבחינת הלימודים לא למדנו עדיין יותר מדיי (חוץ מבסטטיסטיקה ששם כבר על ההתחלה הפציצו עלינו חומר, וזה עוד היה שיעור ראשון על הבוקר.) בסך הכל היה נחמד, כמו ביום הראשון של הלימודים בבית ספר.. 2. אתם מרוצים עד עכשיו? חח, עברתי לתואר אחר, במכללה אחרת.. אז כנראה שלא.. 3. רוצים לשנות משהו בלימודים? להרוג מישהו? אני רוצה להרגו כל מיני אנשים, אבל זה לא ממש קשור ללימודים.. 4. אתם מקור הידע, שתפו בכל מה שמתחשק לכם... כולל מה לקנות לתחילת השנה מציוד לימודי- כמה טיפים: תהיו מאורגנים כבר מההתחלה. אם לא תתחילו ללמוד כבר מההתחלה ולחזור על החומר ולהכין את כל השיעורים בזמן אתם תיכנסו לפיגור מטורף. הבעיה בלימודים אקדמיים, שבניגוד לתיכון ששם המורים כל הזמן לוחצים עלייך ללמוד ולהכין שיעורים, באוניברסיטה זה לא ככה. אתון אדון לעצמך, ואם אתה מתחיל לגרור את הדברים ולהתמזמז עם הזמן אף אחד לא יגיד לך כלום ואתה עלול להיכנס לפיגור גדול..לפני שתרגיש בזה בכלל אתה תיהיה חודש או שבוע לפני המבחן כשאתה לא יודע בכלל את החומר ויהיה מאוד קשה להשלים את זה... וגם איך היה הבלנד דייט עם השותף? זה לא היה בליינד דייט. גרתי עם שותפה שפגשתי פעם אחת לפני שעברנו לגור יחד. המגורים איתה באופן כללי היו דיי מעצבנים (חוץ מבסוף שניהיה קצת יותר טוב) והיו לנו כל מיני בעיות. אני מקווה ששנה הבאה יהיו שותפים יותר נחמדים..

idanshaf2

New member
וואי קשה....

1. ציפיות? שאני אגלה שהסטיגמה על הטכניון היא רק סטיגמה וזה לא חממה של חננות
ושלא יההי קשה כמו שאני מצפה שיהיה 2. הכנות? כרגע אני לומד פיזיקה בשביל הסיווג המ***** הזה... וחוץ מזה מנסה להנות כמה שאפשר 3. לעבוד? עוד לא ברור.. בטח בחודש חודשיים הראשונים לא עד שאני אתאפס על עצמי... 4. כרגע לסיים תואר ראשון בחיים 5. אסטרונאוט

למעלה