הלימודים קרבים..

הלימודים קרבים..

פעמוני הגורל מצלצלים, הלימודים תכף מתחילים, כבר נהיה בתוך שלב חדש מהחיים, חלקנו שנתם הראשונה וחלקנו בשלבים יותר מתקדמים. אני בתור סטודנטת, שמתחילה בשנה הראשונה ללמוד, לא יודעת בגרוש מה מחכה לי. זאת אומרת מה הולך להיות שם. אולי, אם אפשר להתייחס לשאלות הבאת.. לסטודנטים החדשים 1. מה הציפיות שלכם מהשנה הראשונה? 2. איזה הכנות אתם עושים לקראת שנת הלימודים? 3. אתם הולכים לעבוד? כמה זמן? 4. מה התכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי? 5.מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים לסטודנטים הישנים 1. איך היה היום הראשון (אפילו השיעור הראשון)? 2. אתם מרוצים עד עכשיו? 3. רוצים לשנות משהו בלימודים? להרוג מישהו? 4. אתם מקור הידע, שתפו בכל מה שמתחשק לכם... כולל מה לקנות לתחילת השנה מציוד לימודי וגם איך היה הבלנד דייט עם השותף? (אגב, אתם מוזמנים לכתוב מה אתם הולכים ללמוד ואיפה וכל מידע אחר יבורך..) תודה לכם, ומקווה שהשרשור הזה יעזור לכמה שיותר אנשים ואל תתעצלו ותתנו קישורים למה שנכתב אני אוהבת דברים מעודכנים

Lir האחת

New member
יאללה... ../images/Emo39.gif

איך היה היום הראשון (אפילו השיעור הראשון)? את התואר הראשון עשיתי במכללה. הכיתה הייתה יחסית קטנה (בערך 30-40 תלמידים). במקום מסוים הרגשתי שחזרתי לתיכון, אבל כשהמרצה התחילה לדבר על הנושא העיקרי של הקורס, התחושה התפוגגה
אתם מרוצים עד עכשיו? הייתי מרוצה מאוד מרמת הלימודים, מהחבר'ה, מהמרצים, ולמעשה מכל מה שהלימודים כשלעצמם העניקו לי. רוצים לשנות משהו בלימודים? להרוג מישהו? הדבר היחיד שהיה חסר לי במהלך הלימודים זה הפרקטיקה. כמעט ולא הייתה נגיעה מעשית בתחום, רק בתיאוריה. שוב, היה לי מאוד מעניין, אבל חבל שלא היה אפשר לחוות קצת מהתחום, באופן מעשי יותר. אתם מקור הידע, שתפו בכל מה שמתחשק לכם... כולל מה לקנות לתחילת השנה מציוד לימודי וגם איך היה הבלנד דייט עם השותף? מה לקנות? לדעתי, אין מה יותר מידי להכין לקראת... זה לא שמתגייסים לבסיס סגור
ליום הראשון מומלץ שיהיו כלי כתיבה, דפדפות/מחברות, תיק נחמד ואתם מסודרים
תמיד אפשר לקנות במהלך הלימודים ציוד נדרש. כמובן, שכל אחד וצרכיו האישיים. [למשל, אני מכירה מישהו אחד שרוצה לקנות מחשב נייד לפני תחילת הלימודים
] במהלך הלימודים גרתי בבית, ולכן לא חוויתי מעבר לדירה חדשה עם שותפים/בלי שותפים. זה יגיע בהמשך
היום הראשון יכול להיות קצת מוזר, מבלבל, אבל אחרי כמה ימים מתחילים כבר לקלוט מי נגד מי, ומתחילים להרגיש חלק מהמסגרת האקדמית. תגיעו עם חיוך והכל יהיה בסדר
בהצלחה לכולם

זורמת..

1. מה הציפיות שלכם משנה החדשה: שתהיה שנה טובה, שהלימודים יהיו מעניינים ומתאתגרים.. שלא יהיו קשים יותר מידי
2.איזה הכנות אתם עושים לקראת הלימודים: קניתי כבר את הדברים ללימודים, אני אוהבת את כול עניין הציוד ללימודים, מלא עיטים. לא מזמן קניתי שידה חדשה, מחשב רק לי.. 3.אתם הולכים לעבוד: אני עובדת, אבל לא במקום קבוע, אני נותנת שיעורים פרטיים מקווה שבזה אעבוד גם בלימודים בע"ה. 4.התיכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי: אני מתחילה ללמוד השנה בע"ה הוראה.. מקווה להתפתח בזה לתואר שני בע"ה. 5. מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים: אני רוצה להיות מורה בע"ה. לזה אני לומדת, לא? חחח שיהיה לכולם בהצלחה!!!

silverhawk

New member
שויין

1. מה הציפיות שלכם מהשנה הראשונה? שתהיה מעניינת (יותר משאלה משאיפה) ולא אינטנסיבית מידי. ובעיקר - שאני לא אתחרט בסופה.
2. איזה הכנות אתם עושים לקראת שנת הלימודים? שום דבר מיוחד - רק הקניות ההכרחיות. 3. אתם הולכים לעבוד? כמה זמן?נכון לעכשיו, כנראה שבשנה הראשונה לא. 4. מה התכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי? לסיים את התואר ולמצוא סטאז' איכותי. 5.מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים? כרגע לעסוק בתחום המשפטים. בתקווה שזה לא ישתנה.

beniNC

New member
יאללה

לסטודנטים החדשים 1. מה הציפיות שלכם מהשנה הראשונה? שתיהיה שנה טובה יהיו לימודים מענינים 2. איזה הכנות אתם עושים לקראת שנת הלימודים?ממ קניתי כל מיני שטויות קלסרים מרקרים וכל זה 3. אתם הולכים לעבוד? כמה זמן? מחפשים 4. מה התכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי?לעשות תואר שני בהיסטוריה באו' חיפה דוקטורט נשאיר לפנסיה 5.מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים חוקר היסטורי : P

טוב נו....ארשום ואלך לעבוד...

לסטודנטים הישנים 1. איך היה היום הראשון (אפילו השיעור הראשון)?- היה לכולם קצת שוק..אנחנו כיתה קטנה בסה"כ, 20 איש, כולם נכנסו וישבו בשקט..הסתכלו אחד על השני בשוק וחיכו יפה- יפה למורה שיגיע (ואיחר, כמובן, באותו היום). 2. אתם מרוצים עד עכשיו?0 אני מאוד מרוצה- גם מהלימודים עצמם, גם מהחברה, מרוב המרצים... 3. רוצים לשנות משהו בלימודים? להרוג מישהו?- הממ...להרוג? יש כמה מרצים שהיתי שמחה אממ..לירוק להם בקפה... אבל אני לא יודעת אם היתי משנה משהו...בסה"כ אני מרוצה. 4. אתם מקור הידע, שתפו בכל מה שמתחשק לכם... כולל מה לקנות לתחילת השנה מציוד לימודי וגם איך היה הבלנד דייט עם השותף? איזה בליינד דייט עם שותף? היה לי בליינד דייט עם השותף (איזה שותף?) ופיספסתי אותו? |סגדש|.

עונה עונה עונה

1. מה הציפיות שלכם מהשנה הראשונה? טוב, לא חשבתי על זה ככה, אבל בגדול- שיהיה מעניין, שהחבר'ה יהיו סבבה ויהיה כיף והשתלבות מהירה בעיר החדשה אליה אני עוברת 2. איזה הכנות אתם עושים לקראת שנת הלימודים? הממ...אין ממש. חוץ מלבנות את המערכת ולקנות תיק בפרץ ספונטניות, לא באמת שנראה לי שיש מה להכין... נראה לי שאני אשבור יותר את הראש איך להעביר את הדברים שלי בהתחשב בכך שאני נכנסת למעונות 3 ימים (!!!) בלבד לפני הלימודים 3. אתם הולכים לעבוד? כמה זמן? שאלה טובה. הזמן יגיד. רציתי להתחיל לעבוד מיד על תחילת הלימודים, אבל כרגע אני כנראה אדחה את זה לסמסטר השני פלוס מינוס כדי להתאקלם קודם בלימודים וכו' וכו' 4. מה התכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי? לפני הדוקטורט באנתרפולוגיית העולם העתיק שאף אחד אפילו לא יפנה אליי!
5.מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים? נהג אוטובוס. או מכבי אש. סתם. אני רוצה לנפץ את ניפוץ המיתוס של דאנטה ולהיות פרופ' להיסטוריה שמסתובבת עם ז'קט טוויד חום מטולא במרפקים. אז מה אם אני בחורה

רק כי ביקשת יפה ../images/Emo3.gif

1. איך היה היום הראשון (אפילו השיעור הראשון)? היה סבבה לגמרי. אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול. יום ראשון, 13 באוקטובר 2002, 10 בבוקר, שיעור חדו"א
. אני זוכר את הפרצופים, את המרצה, את אווירת המסגרת החדשה.. ממש את הכל. וכמובן גם את הישיבות הרבות עם החבר'ה על הדשא בתחילת הסמסטר לפני שהעבודות נוחתות, והשעות הרבות שמבלים בספרייה ובעוד כל מני מקומות אחר כך אחרי שהן נוחתות
2. אתם מרוצים עד עכשיו? אכן אכן. עובדה, המשכתי לתואר שני באותו תחום. 3. רוצים לשנות משהו בלימודים? להרוג מישהו? לא, לא ממש. 4. אתם מקור הידע, שתפו בכל מה שמתחשק לכם... כולל מה לקנות לתחילת השנה מציוד לימודי וגם איך היה הבלנד דייט עם השותף? אני זוכר שבסופו של דבר מה שהיה הכי נוח זה להביא דפדפת וכלי כתיבה איתי לאוניברסיטה, וכשהייתי חוזר הבייתה הייתי מתייק הכל בקלסר גדול עם כל הקורסים. כמובן לא לשכוח לרשום תאריך ואת שם הקורס בתחילת השיעור לפני שמתחילים לכתוב כדי לדעת לאן לתייק. וללומדי המדעים המדוייקים - תביאו הרבה עטים בהרבה צבעים! אין לכם מושג כמה זה עוזר!.

Dizen

New member
מה קרבים, מה :X

לסטודנטים החדשים 1. מה הציפיות שלכם מהשנה הראשונה? לא למות. 2. איזה הכנות אתם עושים לקראת שנת הלימודים? חזרה על מתמטיקה (בתקווה שבהמשך גם פיזיקה וכימיה) ואיבזור דירה. 3. אתם הולכים לעבוד? כמה זמן? לא בשנה הראשונה. 4. מה התכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי? דוקטורט? 5.מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים להיות חוקרת ביוטכנולוגית שעושה עוד דברים חוץ מלשטוף מבחנות

Yosh Yosh

New member
עונה גם...

מה הציפיות שלכם מהשנה הראשונה? שיהיה מעניין, שיהיה כיף... (אני בהחלט מקווה :-*) איזה הכנות אתם עושים לקראת שנת הלימודים? הממ.... כרגע אין ממש הכנות. אולי עוד איזה חודש נקנה כמה דברים... אתם הולכים לעבוד? כמה זמן? בחצי השנה הראשונה אמא שלי אסרה עליי לעבוד, משם נראה
מה התכנון העתידי שלכם במסלול האקדמי? אני חושבת שארצה לעשות תעודת הוראה (למרות שהכיוון שלי הוא לא הוראה, לא מזיק שיהיה
), אני חושבת שגם ארצה לעשות תואר שני. מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים? האמת? אין לי מושג. קודם שיהיה תואר, אח"כ נראה. מקווה איכשהו להגיע להיי-טק, אבל בספק מאוד גדול אם זה יקרה.

למעלה