הלילה מתקיים הדראפט

picki23

New member
לא איכפת לי מאיינג'

ואני לא אומר שמה שאתה אומר לא מוצדק לגביו.
&nbsp
אני אומר שכשהוא הגיע לבחירה 16 היה שווה לו להמר. כל השחקנים שציינתי הם שחקנים שסכשסקרו אותם סברו שהפוטנציאל פיתוח שלהם גבוה יחסית וזאת לעומת היכולת שלהם.
נכון שמקרה סביר של גניבה בדראפט הוא דוגמת ג'סטיס ווינסלו - אבל הפעם יש עלפי הפרוספקטים האמריקאים ספקות ואולי חשיבה בתוך המשבצת.
&nbsp
בסופו של דבר איינג' הימר (בבחירה 16) וכרגע אי אפשר לשפוט אם זה גרוע או לא. זה לא כאילו היה מישהו שאנו יודעים שהוא יותר טוב על הבורד. כל מי שיכלו לקחת ששווים בחירה בסביבות ה16 נלקחו כבר בטופ 14. כל השאר היו מי שצפו להם שייבחרו מוקדם יותר אך מאחר והפרוספקטים לא היו טובים היה עדיף להמר.
&nbsp
יכול להיות שאיינג' גנב בבחירה הזאת אבל כל הפרוספקטים הטובים באיזור הזה כבר נבחרו בלוטרי

liron1311

New member
זו דעה די מוזרה

אבל שיהיה.

מאיפה הבאת את הרשימה המוזרה הזו? על בסיס מה אתה אומר שאלו הפרוספקטים כשסקרו אותם סברו שהפוטנציאל פיתוח שלהם גבוה יחסית לעומת היכולת שלהם? ההכללה של דנזל ולנטין פה סותרת לגמרי את הדעה הזאת. ולנטין נתן עונה מצויינת במישיגן סטייט והיכולת שלו זיכתה אותו בשחקן השנה. הסיבה שהוא עדיין דורג רק #10-20 היא שרוב האנשים לא מאמינים שהיכולת הזאת תתבטא בNBA, שם יש לו נחיתות אתלטית משמעותית (קטן בשביל 3, איטי בשביל 2) וההגנה שלו לא תהיה מספיק טובה. סוג של אוון טרנר לעניים. זה בדיוק פרוספקט שפוטנציאל הפיתוח שלו נמוך יחסית ליכולת...גם על סאבוניס שנתן אחלה עונה בגונזאגה אפשר להגיד דברים דומים, לדעת הסקאוטרים ה"ידיים הקצרות" שלו יהוו בעיה בשלב הבא.

הבנתי את הנקודה שלך, ברור שאף אחד לא יודע אם היה מישהו יותר טוב על הבורד אבל היו שחקנים שהיה יותר קונצנזוס לגביהם והם היו בחירות הרבה הגיוניות בנקודה ההיא. איינג' לא הרוויח את הספק הזה עם ההימורים שלו בעבר. מבטיח לך שגם איינג' לא חושב שהגרשון הזה שווה בחירה 16, הוא עשה את זה כי הוא היה חייב לקחת שחקן שהוא יכול להשאיר באירופה בשנים הקרובות עם הסגל העמוס שלו. העניין הוא שגם מהבחינה הזו היו שחקנים שנחשבו לפרוספקטים יותר טובים. הוא אפילו לא היה הצרפתי הכי טוב על הלוח. כמו שציינתי, לואבו הצרפתי שנבחר בסוף #24 ע"י פילי נחשב לבחירה בדיוק באיזור הזה, הוא גם שחקן שייקח לו כמה שנים להתפתח ויכל אולי לבלות שנה באירופה ויותר חשוב נחשב לבעל פוטנציאל יותר גבוה.

בקיצור, הדבר היחידי שאני לא מסכים איתו זה רשימת הפרוספקטים הזו שהבאת. איך אפשר להגיד שהפאפאגיאניס הזה נחשב לפרוספקט ששווה להמר עליו בבחירה 16 אם הצפי היה שהוא ייבחר בתחילת הסיבוב השני. איך אפשר להגיד שכל הפרוספקטים הטובים נבחרו באיזור הלוטרי בכלל. לא מבין על בסיס מה הרשימה הזו.

ונקודה לא קשורה, הדראפט הזה אמנם צפוי להיות חלש, בעיקר בטופ (ו"הדראפט הבא" איכשהו כמעט תמיד צפוי להיות יותר טוב) אבל אומרים גם שיש בו לא מעט חבר'ה שיכולים להיות שחקנים משלימים לא רעים בכלל - לא חסר לו עומק. לאיינג' היה את הבחירה ה16, 23, 31 ו35 דווקא בחלק המעניין של הדראפט הזה ולדעתי החבילה שהוא יצא איתה בסוף מאכזבת לאללה, במיוחד בהתחשב בחבר'ה שנפלו.

DRORIKO8

New member
קמתי רק עכשיו וגילית שאיחרתי למסיבה

מה דעתכם על הבחירה של הלייקרס?

DRORIKO8

New member
טוב קראתי קצת עם הברנדון הזה

ממה שהתרשמתי מדובר באחד שיכול להתפתח לסטראצ' 4 רציני. הוא גם טיפוס מאד קבוצתי שטובת הקבוצה חשובה לו מסטטיסטיקה אישית. בנוסף יש לו חוסן מנטלי, וגם אם המשחק מתחיל רע הוא מסוגל להתאושש במהלכו. ממה שקראתי הבעיה היחידה אצלו זה שהוא צריך להעלות יותר במשקל ולהתחזק. אני מניח שאלה שגם עקבו אחריו ב-דיוק יכולים לספר עליו יותר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הקיץ הזה יהיה מעניין - שמועות אחרי הדראפט

הבולס עדיין רוצים לסגור טרייד עם מינסוטה והם די חמים על כריס דאן.
מינסוטה מבחינתם צודקים שהם לא מוכנים לתת גם אותו וגם את לווין בשביל באטלר, המחיר פשוט גבוה מידי אבל הבולס רוצים את דאן ולדעתי הם יוותרו על לווין בשביל משהו אחר ויקבלו את דאן בסופו של דבר.
רוביו לא אופציה מבחינת הבולס לא כי הוא לא טוב אלה בגלל שהוא כבר הצהיר שהוא לא ישחק בקבוצה שאין לה סיכוי להיות בפלייאוף וככל הנראה, הבולס לא מכוונים לשם בעונה הבאה.
&nbsp
גם הסלטיקס לדעתי לא סיימו והשיחות עם פילדלפיה ימשכו כי גם פילדלפיה מצידה צריכה שינוי והם בטח לא יכולים להישאר עם מצבת גבוהים שכזאת, במיוחד כשאמביד אמור להיות בריא.
&nbsp
יש המון שמועות בשעות האחרונות על קבוצות שמחפשות טרייד והשמועה הכי משמעותית (וכנראה גם הכי מופרכת) מדברת על קאזינס ללייקרס בתמורה לאינגרם.
יוסטון מחפשת טרייד על אריזה ובברלי.
פיניקס רוצים להעביר את נייט או בלדסאו במיוחד אחרי הדראפט המוצלח שלהם.
דאלאס מתכוונת להציע חוזים לוויטסייד וקונלי.
וכמובן שדנבר תמשיך לחפש קונה לפאריד ומילווקי תחפש קונה למונרו.
&nbsp
הולכים להיות חודשים מאוד פעילים לפחות בגיזרת השמועות, מה באמת ייצא מזה? נחכה ונראה.
&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
פורמן (המנג'ר של הבולס) אומר שהכל שמועות

ושהבולס בכלל לא חיפשו טרייד על באטלר במהלך הדראפט.
נראה לי שהם סתם מנסים לפייס את באטלר שדי נפגע מהשמועות על טריידים.
&nbsp

Cade Foster

New member
הוא אמנם דגנרט אבל אני מאמין לו במקרה הזה

חברים אנחנו מדברים פה על שחקן טופ 15 בליגה (יש שיגידו טופ 10) בתמורה לגארד שהוא אמנם מוכשר אבל לא כזה שמצפים שיהפוך לשחקן בקאליבר של באטלר ועוד רוקי שלאף אחד אין מושג אם וכמה זמן ייקח לו להפוך לשחקן משמעותי בליגה. זה טרייד שנכון לנקודת הזמן הזו הוא הזוי בחד צדדיות שלו.

באטלר-וויגינס-טאונס. זה טריו שבעוד משהו כמו 3 שנים יכול להביא אליפות בכיף. אם שיקאגו הציעה דבר כזה אני לא מבין איך מינסוטה סירבה. אלה שלושה שחקנים שלכל אחד יש פוטנציאל להיות הTWO WAY הכי טוב בעמדה שלו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בגלל זה הבולס לא מסתפקים רק בדאן ורוצים גם את לווין

ועם כל הכבוד לבאטלר, אני לא חושב שהייתי משלם מחיר כזה על שחקן שמפספס בעקביות כמעט 20 משחקים לעונה

Cade Foster

New member
הזכרתי את שניהם, לא דיברתי רק על דאן

אין לי מושג בכלל מי זה, אני לא עוקב אחרי המכללות. מבחינתי כל מי שנבחר אחרי דראגן בנדר הוא באסט.
&nbsp
הדבר היחיד שצריך לעניין את מינסוטה עכשיו זה איך משיגים כוכב בקו האחורי מבלי לוותר על וויגינס וטאונס. והאמת שקשה לי לחשוב על שחקן מתאים יותר מבאטלר. לא רק שהוא TWO WAY מהטובים בליגה, הם גם former MIP ויכול לספק השראה לוויגינס בתחום של מוסר עבודה.
&nbsp
באף עונה באטלר לא החמיץ יותר מ17 משחקים. זה שטויות. הוא גם השחקן עם ממוצע הדקות הכי גבוה בליגה כבר איזה זיליון שנה ברצף ככה שזה טבעי שמידי פעם הוא יסבול מאיזו מתיחה. במינסוטה זה לא אמור לקרות, למרות שת'יבס המאמן. זה לא שהם מכוונים לאליפות בעונה הקרובה.

למעלה