הלילה מתקיים הדראפט

OrEl74

Well-known member
מנהל
הולי שיט!!!!!!! איבקה באורלנדו

אולודיפו עובר לאוקלהומה

Enrique romero

New member
נראה כמו טרייד גרוע ל-2 הקבוצות

מה איבאקה יתן למג'יק בדיוק? זה לא שהם יהפכו להיות קונטנדרים איתו, מקס' פלייאוף במזרח במקרה הטוב, למה לתת שחקן שיכול בעתיד להתפתח לאולסטאר כמו אולאדיפו וגם את סאבוניס שאולי יהיה אחלה שחקן?

אוק בדיוק הפוך, הם פאקינג היו רחוקים משחק אחד מגמר ה-NBA מול קבוצה של 73 נצחונות (ועברו את הספרס, אסור לשכוח) בעונה הראשונה של דונובן. הקבוצה שיחקה נהדר ואני מבין את הרצון ב-SG שמסוגל ליצור ולקלוע מבחוץ אבל לתת את איבאקה בשביל זה? למרות דעיכה קטנה הוא עדיין חלק מרכזי בקבוצה.

מוזר, מוזר מאוד...כנראה שאוק הולכים להריץ הרבה סמול בול עם דוראנט ב-4.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מסכים

את ההתאמות המקצועיות נדע בהמשך וכמו שכתבתי, אוקלהומה תצטרך למצוא דרך לחזק את מצבת הגבוהים שלה אבל הם מקבלים פה אחלה חבילה ששווה הרבה יותר מהערך של איבקה, כמובן בהנחה שסבוניס אכן ייתן תוצרת סבירה.
איליאסובה גם לא בדיוק עציץ, ריבאונדר נהדר ואחלה קלעי מחוץ לקשת.
&nbsp
אגב, אני לא פוסל את האפשרות שבאוקלהומה כבר יודעים שדוראנט לא ישאר ומתחילים כבר עכשיו בבניה מחדש.
&nbsp

Enrique romero

New member
אם דוראנט לא נשאר זה טרייד מצוין

אבל במקרה הסביר שכן והם משחקים על "כאן ועכשיו", חושב שאיבאקה הוא חלק מאוד מרכזי בהצלחה שלהם ובהנחה שהם שוב יפגשו את הווריורס שנה הבאה הוא אפילו חלק קריטי (מאיפה הם ימצאו עכשיו סטרץ' פור הגנתי ברמה שלו?)

OrEl74

Well-known member
מנהל
כסף

איבקה ירוויח בעונה הקרובה 12 מליון ובעונה הבאה 17.
אולדיפו מרוויח 6 ואיליאסובה 8
אם הם מצליחים לדחוף את וויטרס ו ה 12 מליון שלו למישהו הם עשו פה מהלך גאוני.
לדעתי הם ינסו ללכת על פאו גאסול או ירחיקו לכת וינסו להביא את האוורד

Anfield

New member
לדעתי ווייטרס גמר את הסיפור

למעשה אוקלהומה מאבדת את איבקה ווייטרס ומוסיפה אולדיפו אלייסבה וסאבוניס. התחזקה? לא מכיר את השחקנים שהגיעו. לא הייתי עושה שינוי בקבוצה אבל יש פה שיקולים כלכליים כנראה.

אהבתי את הבחירה של שיקאגו, דנזל הזה נראה בובה של שחקן

ובדיוק בעמדה הכי חסרה שלנו(SF)
&nbsp
אבל נראה מה יהיה עם עניין באטלר-מינסוטה לפני שנתחיל לנתח מה יש ומה צריך...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מי זה הצרפתי השמנמן הזה?

רק שלא יעבור לי לבולס בטעות באיזו עסקה דבילית

liron1311

New member
איינג' ממשיך לעשות שטויות

לא מפתיע שלקח איזה אירופאי להשאיר באירופה בבחירה מסויימת, מפתיע שזה ב#16 עם השמות שעדיין יש על הלוח וזה אפילו לא אחד האירופאים שחשבו.

myway23

Active member
מה ציפית?

אני ציפיתי שאיינג' יעשה מהלכים לא טובים השנה, הלך לו יותר מדי טוב בזמן האחרון, אי אפשר להצליח כל הזמן ...

liron1311

New member
מה שאמרתי

לא חושב שהוא עשה או יעשה מהלכים לא טובים, סומך עליו לגמרי בקטע הזה והוא בדרך כלל מבקש יותר מדי אז קשה לעשות איתו מהלכים. אומרים שבאטלר כרגע לא הולך לשום מקום אבל בוסטון הייתה הכי קרובה (אבל הבולס דרשו גם את הבחירה ב2017 ושם איינג' עצר), אם הקבוצה השנייה לא מסכימה אין לו יותר מדי ברירות.
&nbsp
הבעיה איתו היא קצת בדראפטים, שם הוא לא מבריק והרבה פעמים מתאהב בשחקנים (רוב הזמן אתלטים עם חוכמת משחק) והולך בניגוד גמור לציפיות ממנו. אני לא מופתע מהבחירה בבראון כי עליו היה הדיבור בשבוע האחרון, למרות שבשעה האחרונה נראה היה ממש שייקחו את דאן ויישלחו בטרייד. הבחירה ה16 מתסכלת אבל לא מפתיעה גם בהקשר הזה. מאמין שב#23 הם ייקחו את אחד השחקנים הגבוהים שנופל כרגע, אבל לא ברור לי מה ההתעקשות לעשות כזה REACH ב16 עבור שחקן שדורג בתחילת הסיבוב השני.

myway23

Active member
אז אנחנו די מסכימים

אני אישית חושב שבאזור ה 10 שנים האחרונות, כל הטריידים שהוא עשה, נראה לי כמעט תמיד ידו יצאה על העליונה ובגלל זה GM's חוששים לעשות איתו טרייד, לכן מציעים לו הצעות "נמוכות" והוא לא מסכים. אגב אני הייתי לוקח את הטרייד שפילי הציעה, לדעתי נואל שווה בחירה 3, אולי אפילו היו מסכימים לתת את נואל ואוקאפור עבור הרבה בחירות דראפט (למשל 3, 16, 23 ובחירות סיבוב שני ואולי איזה שחקן או 2 כמו אר ג'י האנטר וג'יימס יאנג).
&nbsp
הרי אף אחד לא מצפה שהסלטיקס תבחר 8 שחקנים, זה לא הגיוני בכלל ... אז צריך להמיר את הבחירות האלו למספר מצומצם יותר של שחקנים שיכולים לעזור לקבוצה וחבל כי הייתה אפשרות לעשות את זה עם פילי, הם היו חמים על בחירה 3.
&nbsp
לגביי באטלר - הלוואי אבל לא נראה לי ששיקאגו היו רציניים.
&nbsp
ואני מסכים איתך לגביי הבחירות של איינג' בדראפט, הוא לא מספיק טוב בתחום הזה.

picki23

New member
חלאס

רוב הפרוספקטים בדראפט הזה אוברייטד. אלה בעלי פוטנציאל נמצאים מעבר לים והקבוצות הבינו את זה.
&nbsp
תראה כמה דיונטה דייוויס צנח, דיברו עליו כבחירה 10, לא 31. הדראפט הזה יחסית חלש והגניבות השוות כבר קרו בטופ 14, אני חושב שצריך לבקר את איינג' בעוד 2-3 ולא שניה אחרי (ראה ערך פיל ג'קסון)

liron1311

New member
מה אתה רוצה?

אני מכיר טוב מאוד את איינג' וההיסטוריה שלו בדראפטים, היא לא כזו טובה, אי אפשר להגיד עליו שהוא איזה אשף דראפטים. אין לי בעיה עם הבחירה בג'יילן בראון כי ציפיתי לזה מהדיבורים בשבוע האחרון. למרות שמבחינה סטטיסטית בקולג' מדובר באחד השחקנים הכי גרועים שנבחרו בטופ 10 (בעשור האחרון לפחות) אבל סומך על הסלטיקס שבחנו אותו ומאמינים שיש לו פוטנציאל להיות ג'ימי באטלר (יותר גבוה) וזה שווה את ההימור מבחינתי. אבל - זו שנה שנייה ברציפות שהוא עושה REACH מטורף בבחירה ה16 ולא מהמר על אף אחד מהחבר'ה שנופלים כי הוא התאהב באיזה שחקן אחר וזה ממש לא הוכיח את עצמו עד עכשיו. ב2008 הוא היה חייב לקחת את צ'למרס או דיאנדרה ג'ורדן שנפלו אבל הוא ננעל על JR גידינס שפעם אחרונה ראיתי משחק באשדוד לפני כמה שנים. וזו הכי לא חוכמה בדיעבד, כי אני זוכר טוב מאוד את הדראפט הזה ואת ההתרגשות של אוהדי הסלטיקס שצ'למרס וג'ורדן נפלו לסלטיקס עם הבחירה האחרונה ואת האכזבה כשאיינג' ויתר עליו. צירפתי לך אפילו קישור לפוסט שלי על זה בפורום.
בכלל, אולי הבחירה היחידה שהצליחה לו ב5 שנים האחרונות (באופן יחסי למיקום כמובן) הייתה סאלינג'ר שנפל ונפל בגלל חששות אבל אותו הוא כן לקח וכן קיבל תמורה לערך. כשהוא לקח את הגידינסים או את ג'אג'וון ג'ונסון כשבחירות יותר הגיוניות היו על הלוח (במקרה של ג'ונסון - כולם ציפו שהסלטיקס ייקחו את ג'ימי באטלר שנבחר 3 בחירות אחרי זה, כולל באטלר עצמו שאמר את זה בראיון לפני כמה שבועות אבל איינג' החליט להפתיע). וכן - בכוונה אמרתי 5 שנים כי זה חותך את בראדלי, הפעם היחידה בעשור האחרון שהוא באמת פגע באחד השחקנים שהוא מתאהב בהם - הקרדיט מגיע לו על הבחירה ההיא.
גם הטרייד שהוא עשה הלילה על הבחירות ה31+35 לא מסתמן כמבריק במיוחד בהתחשב בזה שבחירה 31 נחשבת בעלת ערך יותר גבוה מבחירת סוף סיבוב ראשון, כי לא מחוייבים להחתים את השחקן על חוזה. איינג' קיבל בתמורה בחירת סיבוב ראשון עתידית של הקליפרס אבל מוגנת לוטרי במשך שנתיים ואז הופכת לבחירת סיבוב שני בכלל (במילים אחרות או שתהיה בחירת אמצע-סוף סיבוב ראשון ב2019 או 2020 או שלא ייצא ממנה כלום). ב#31 או #35 היו עדיין הזדמנויות לקחת שחקנים שנפלו בחוזים לא מובטחים וראינו לא מעט שחקנים טובים נבחרים #30-40 בשנים האחרונות אבל גם פה נראה שהוא ויתר בקלות יותר מדי.
ונקודה אחרונה, על בסיס מה בדיוק אתה אומר שהגניבות השוות קרו בטופ 14? יש לך איזו מכונת זמן לעתיד? הטופ 8 הלך בדיוק כמו שציפו ואז הבאקס (10) והקינגס (13) עשו הגזמות פרועות על שחקנים שלא בטוח נכנסו לסיבוב הראשון.

לסיכום, הבעלים של בוסטון מבטיח מאז 2014 FIREWORKS לאוהדים אבל זה לא קורה. זה בסדר גמור וצריך להיות סבלניים, אבל הדראפטים של איינג' בשנים האחרונות משאירים a lot to be desired. מקווה מאוד שהוא פגע עם הבחירה בג'יילן בראון. במה שלא קשור לדראפט כמו שאמרתי - סומך עליו לגמרי ולכן נותר לי להניח שלא היו טריידים מספיק טובים על הבחירה ה3 (כי בסופו של דבר הוא עשה בחירה לשמור בקבוצה ולא כאופציית טרייד אז הבחירה השלישית בדראפט בעצם ירדה מהנכסים של הסלטיקס סופית).

(מהדראפט של 2008 על צ'למרס כמו שהבטחתי)
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/1981/118421073/%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98_%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94/NBA_%D7%95%D7%9E%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%AA[/URL]

myway23

Active member
חותם על כל מילה :)

אחלה תגובה!
אני בהחלט מסכים איתך, בדראפט הוא נוטה להמר, בטריידים וחוזים הוא הרבה יותר טוב.
ד"א גם רונדו זה בחירה מעולה אבל לא ב 5 שנים האחרונות (בחירה 21), ובעבר היו עוד בחירות טובות (אל ג'ף, טוני אלן וכו') אבל סטטיסטית הוא די נכשל בבחירות שלו בדראפט.
אני גם סומך עליו, בסה"כ הוא בין ה GM הטובים בליגה.

liron1311

New member
כן זה נכון

ולא ציינתי - בתחילת הדרך היו לו כמה בחירות מוצלחות מאוד - אלן, פרקינס, ג'פרסון ורונדו. אבל כבר עבר עשור מאז. אמנם הוא כמעט תמיד בחר בעשור הזה בחצי התחתון של הסיבוב הראשון (no complaints there
) אבל למעט בראדלי (וגם ביג בייבי ופואו בסיבוב השני אי שם ב2007) לא כל כך שיחק לו מאז. הבחירה בבראון הייתה הכי גבוהה שאי פעם הייתה לו, מקווה שהוא פגע בול.

picki23

New member
שום קשר אמיתי בין הכעס שלך על איינג' לבין מה שכתבתי

לא איכפת לי מה היה בעבר.
&nbsp
אני מסתכל על עכשיו ואין בחירה מובהקת בבחירה מס' 16 שהוא יכל לבחור יותר טוב.
&nbsp
הטענה היחידה שלך שיש לה עוד איכשהו תוקף היא הטענה עם מה שאמרתי לגבי הגניבות.
אז אני אבהיר למה התכוונתי בגניבות : השחקנים הכי מעניינים מבחינת סקאוטינג שהיו אמורים להבחר בין 14 - 20 או יותר נבחרו בטופ 14 והם :
תון מייקר (Projected 20 - 30 ) - בחירה מס' 10
סבוניס( Projected 10 - 30 ) בחירה מס' 9
דאנזל וולנטיין Projected 18 - 30 )בחירה מס' 14
דרגן בנדר ( Projected 7 ) בחירה מס' 4
טאורין פרנס (Projected 20 - 30 ) בחירה מס' 12
פאפאגיאניס (Projected 30 - 60 ) בחירה מס' 13
&nbsp
&nbsp
ובקיצור כפי שניתן לראות חוץ מפרוספקטים כאלה אין הרבה מקום להצלחות בבחירות מס' 16.
&nbsp
לגבי ג'יילן בראון אני חושב שזה היה נכון להם להכניס שחקן שההגנה שלו מעולה ושיכול לרוץ במתפרצת. הוא צריך להשתפר מה 3 כרגע. אני דווקא אוהב את מה שהוא מביא למגרש, שלא כמו את באדי הילד
&nbsp

liron1311

New member
לא הבנתי בכלל

א. קודם כל, הכעס שלי הוא על הבחירות המוזרות של איינג' בדראפט שלא הוכיחו את עצמן עד עכשיו והוכחתי את זה, אז...לא הבנתי מה אתה רוצה.

ב.כל מה שהבאת סותר לגמרי את מה שאמרת. מה "גניבה" בלקחת שחקן שמדורג הרבה יותר נמוך בבחירה הרבה יותר גבוהה? ההפך, זה הREACH ויש מצב שיכלת לחכות לבחירה הבאה שלך (אם יש לך) והוא עדיין היה שם. באדי הילד למשל הוא סביר להניח השחקן היחידי שאוהדי בוסטון היו פחות מרוצים אם איינג' היה לוקח ב#3. אם הוא היה עושה איזה טרייד החלפה עם דנבר לעומת זאת ולוקח אותו ב#7 זה היה מתקבל בשמחה.

ג. מי בדיוק החליט שאלה השחקנים הכי מעניינים מבחינת סקאוטינג? מה הופך אותם למעניינים? יש לך פה שילוב בין שחקנים אירופאים או כאלה לא מוכרים שלא שיחקו בקולג' (מייקר/בנדר/פאפאגיאניס) לבין שחקנים ששיחקו בקולג' (סאבוניס/פרינס) לבין כאלה שגמרו את כל 4 השנים בקולג' וזכו שנה שעברה בשחקן השנה במכללות אז באמת שאין שום סימן שאלה לגבי היכולת שלהם (ולנטיין). אם היית מנסה לומר שהאירופאים הלא מוכרים יותר מעניינים מהאמריקאים עוד הייתי מבין (וסותר את הטענה הזו לגמרי - החבר'ה שהגיעו בשנים האחרונות מהחלקים התחתונים בדראפט ופרצו הם דווקא שחקני קולג' שלא ספרו אותם כמו דריימונד, דיאנדרה, אייזאה תומאס וכדומה), אבל פה לא ברור איזה סוג שחקנים אתה מחשיב מעניין. הדבר היחידי שמשותף להם זה שהם נבחרו 10-14.

ד. הנקודה שלי היא שאיינג' תמיד מגיע לבחירות חצי תחתון של הסיבוב הראשון האלה כשחבר'ה שמצפים שייבחרו יותר גבוה נופלים אבל בסוף הוא לוקח שחקן פחות מוכר במקום לקחת צ'אנס על זה שנפל. בפעם היחידה שהוא עשה את זה, כמו שאמרתי, הוא קיבל אחלה ערך לבחירה שלו ב#21 עם סאלינג'ר. בעבר הוא ויתר על חבר'ה כמו צ'למרס או באטלר או דיאנדרה ג'ורדן שעוד בזמן הדראפט כולם דיברו על איך שיש פה צ'אנס לקבל אחלה VALUE לבחירה ומדובר בשחקנים עם פוטנציאל שנפלו (כמובן שיש גם כאלה שנפלו ולא יצא מהם כלום כמו פרי ג'ונס, אבל גם עליו הוא ויתר בזמנו).

ה. סתם נקודה פחות קשורה, לא יודע מאיפה הבאת את הדירוגים האלה אבל לא בהכרח מסכים איתם. על בנדר היה די ברור שייבחר 4 כי פיניקס היו חמים עליו. ולנטין וסאבוניס היה ספק רב שהם יגיעו לבחירה של הסלטיקס ב16, במיוחד סאבוניס שלאט לאט טיפס במוקים בימים האחרונים. כל השאר שהבאת רק מראים שהיה פה REACH רציני של מי שבחר אותם. מייקר בכלל היה דיבור שאולי ייפול מחוץ לסיבוב ראשון. זו לא הנקודה שלך אבל סתם חשבתי לציין.

בשורה התחתונה שוב, איינג' איכזב בזה ששנה שנייה ברציפות הוא לקח בבחירה ה16 שחקן שדורג 31-40, כשהפעם יש לו עוד פאקינג 3 בחירות בתחום בדרך לשם. אם הוא רצה אירופאי עם פוטנציאל שיכול להישאר שם שנה או שניים היה על הלוח את לואוו (שנפל בסוף עד פילי ב#24) או קורקמז שהם פרוספקטים שנחשבים הרבה יותר מעניינים ודורגו בטווח הזה. אם ללכת על ביג מן כמו שרוב האוהדים חשבו אז היה שם את סקאל מקנטקי או דיוויס (שנפלו ל28 ו31) או אפילו זובאק או זיזיץ' שהוא בסוף לקח בבחירה ה23 אבל היה אופציה הרבה יותר הגיונית ב16.

למעלה