הלילה מתקיים הדראפט

rapgamer4ever

New member
הלילה מתקיים הדראפט

סימונס צפוי להיבחר ראשון, אינגרם שני. משם והלאה הכל פתוח.
מעניין מה בוסטון תעשה עם הבחירה שלה כי כל הזמן יש רחשים סביב טרייד שמערב את הסיקסרס.

liron1311

New member
Can't wait. ת'אד יאנג בדרך לאינדיאנה

הנטס שולחים את יאנג לאינדי בתמורה לבחירה ה20 בדראפט ובחירת סיבוב שני עתידית. ברוקלין חיפשו בחירת דראפט בסיבוב ראשון ומצאו אותה. בינתיים הם ממשיכים להיחלש אז הסלטיקס מרוויחים.

rapgamer4ever

New member
טרייד סבבה

ת'ד יאנג הוא סוג של סטרץ' 4. לא מאוד מרווח את המשחק אבל הוא נייד, יכול לשמור על מגוון שחקנים וצפוי לפתוח בעמדה 4 בפייסרס.

billc

New member
אותי מעניין לאן הורפורד יילך, בוסטון, אינדי ? לייקרס?

OrEl74

Well-known member
מנהל
מדהים

אינדי עשו מהלכים מבריקים ביממה האחרונה.
עם השיפור הצפוי של טרנר, טיג, יאנג, מונטה וכמובן פול ג'ורג' יש להם חמישיה אדירה פשוט.
תוסיפו לזה את מהינימי, סטאקי והיל וקיבלתם קבוצה נהדרת!
&nbsp
אני ממש מתלהב בשבילם
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני לא בטוח שמהינמי ישאר

בהחלט תהיה להם חמישייה מעניינת. פוטנציאל מאוד גבוה בהגנה. התקפית צריך לראות איך זה יעבוד.

billc

New member
יאנג הוא שחקן מעולה עם חוזה מצוין, לארי שיחק אותה

billc

New member
לדעתי גם אם כל הטריידים האלה, הם עדיין יכולים להביא שחקן מקס

הם כלכך הרבה מתחת לתקרה

billc

New member
לא בטוח שזה יהיה החמישיה שלהם, אבל אין ספק הולך להיות

קבוצת התקפה מעולה,

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברוך השב

OrEl74

Well-known member
מנהל
השמועות על טרייד בין הסלייקס לפילי צוברות תאוצה

ככל הנראה נואל בדרך לבוסטון בתמורה לבחירה השלישית בדראפט.
יש גם דיווחים על כך שהסלטיקס מנסים להניח יד על גימי באטלר אבל זה נראה לי קצת פחות סביר.

liron1311

New member
הולך להיות מעניין

לא הייתי אומר שנואל בדרך לבוסטון. לפי הדיווחים הסיקרס הציעו את נרלנס ו2 בחירות דראפט (24# ו#26) בשביל #3 (וכנראה הצעה דומה לבחירה יותר נמוכה - #5?). גם את אוקפור הציעו אבל בינתיים בוסטון מחכה ליותר.

אני די בטוח כבר שקריס דאן יהיה הבחירה השלישית. הוא תכלס השחקן השלישי הכי טוב בדראפט, PG מוכן לליגה, הגנה חזקה, התקפה סבירה. הקבוצות שמדברות עם בוסטון על הבחירה השלישית רוצות אותו וגם מאוד יכול להיות שאיינג' יחליט לקחת אותו לסלטיקס בלי קשר למרות שיש להם גארדים.

גם אם יהיה טרייד כבר עברנו את הדדליין של החלפת הבחירות, אז הבחירה תתבצע ע"י הקבוצה המקורית (נניח בוסטון ו#3), השחקן יעלה וישים את הכובע של בוסטון למרות שכולם יודעים כבר שעבר בטרייד. קטע מפגר כזה שתמיד קורה בדראפט, הייתם חושבים שכבר נתקדם ב2016. גם הבחירה ה20 למשל תהיה של הנטס אבל תתבצע ע"י אינדי כי הטרייד לא רשמי.

בכל מקרה הסלטיקס יעשו קצת טריידים, כי הם לא יבצעו 8 בחירות היום. 4-5 נראה לי. אם לא ימצאו משהו מעניין או איזה שילוב של 2 בחירות להתקדם למעלה, הם תמיד יכולים להעביר אחת בשביל בחירה שנה הבאה ולדחות את הבחירה.

למעלה