הלילה : לוטרי 2008

Malcolm X

New member
איפה האחרים? היו כל מיני שפרשו

וכן. לס אטרקציה מרכזית. יש לו פרוייקט אגדות וגם פינת הטראש טוק שייכת לו. אם תשים לב, יש לנו פינה טקטיקה חדשה (בשיתוף עם מאמן שלא רוצה להיחשף) וכמובן שגיא כהן ואנוכי תורמים כרגיל. בשנתיים האחרונות הוא היה בפנסיה. עכשיו הוא יצא ממנה

dark happy shadow

Member
מנהל
שאלה אחת בלבד, אם אפשר ה Nba אמור להיות יענתו "עזרה" לקבוצות חלשות ביותר בסוף העונה וככה לייצר ליגה יותר טובה אז למה להגריל מזל ולא לתת ל 3 הקבוצות הכי חלשות בליגה את הזכות ישר בלי לוטו. יותר הגיוני ויותר הוגן כבר. זה שאני לא מסכים עם השיטה של ה Nba ואני חושב שזה מוריד את הרמה בשנים האחרונות, זה כבר משהו אחר. בכל מקרה אשמח לקבל תשובה על השאלה.

SHNIK

New member
המממ

אני לא מנסה להגן על שטרן ואני חושב שהשיטה הנוכחית לא משהו (אם כי בכל שיטה ניתן למצוא פגם) אבל השיטה שהצגת ללא לוטרי היא בעייתית מאחר וקבוצות ישאפו להפסיד לקראת סוף העונה אפילו יותר מאשר כיום. כיום קבוצות נכנסות למצב של "טנקינג" (דוגמאות קלאסיות הן הספרס של 97, בוסטון של שנה שעברה ומיאמי של השנה) ברגע שהן מפנימות שאין סיכוי להגיע לשום מקום בעונה הספציפית והארגונים מבצעים כל מיני פעולות כמו לשלוח את הכוכבים שלהם לעבור ניתוחים לא דחופים ו"להפצע" וכד' כל זאת על מנת להפסיד ולזכות בעוד כדורים בלוטרי. עכשיו תחשוב מה יקרה אם ההפסדים לא יהיו עבור סיכויים טובים יותר בהגרלה אלא עבור זכיה ממשית בבחירה גבוהה יותר... שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
OMG!!!!!!!!!! הבולס ראשונים!!!!!!!

דאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

go lakers go

New member
דריק רוז בשיקגו

חח עם פחות מ2 אחוז ..מעניין מה יקרה עם בן גורדון ,טרייד ? , מברוק שטן

OrEl74

Well-known member
מנהל
תוצאות ההגרלה

1. שיקאגו בולס (אני עדיין בהלם מזה שהם ראשונים). 2. מיאמי היט. 3. מינסוטה טימברוולבס. 4. סיאטל סופרסוניקס. 5. ממפיס גריזליז. 6. ניו יורק ניקס. 7. ל.א קליפרס. 8. מילווקי באקס. 9. שארלוט בובקטס. 10. ניו ג'רזי נטס. 11. אינדיאנס פייסרס. 12. סקרמנטו קינגס. 13. פורטלנד טריילבלייזרס. 14. גולדן סטייט וורייארז.

סלים וארזה

New member
מנהל
מי עדיף לשיקגו: רוז או ביזלי? בעמדת הרכז יש להם את היינריך וספולושה (דוהון מסיים חוזה). עוד ישנם שם בן גורדון ולואל דנג יהיו שחקנים מאותגרים חוזית (רסטריקטד פרי אג'נטס) ויש להם גם את לארי יוז. קרוב לסל נוצ'יוני מסיים חוזה וזה משאיר להם את דרו גודן, נואה, טיירוס תומאס המאכזב, ואהרון גריי. הם חייבים לקחת את ביזלי שיתן להם עומק בקו הקדמי וכך הם יכולים לנסות להעביר את גודן וחוזהו לשנה אחת תמורת איזה שהוא סנטר אמיתי זה ישאיר למיאמי את רוז שיזיז את וייד לעמדה 2 (כמות האיבודים שלו תרד פראית) ואם מריון נשאר, אז יש שלישיה לא רעה לגמרי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דעתי...

מיאמי יקחו מה שהבולס יתנו להם ובשום מקרה הם לא יצאו מופסדים מהעניין. לגבי הבולס, אני במקומם הייתי מתפרע לחלוטין ולהלן הצעתי: לבחור את דרק רוז ולעשות הכל כדי להחתים את דאנג וגורדון, לאחר מכן טרייד על היינריך שערכו בשוק גבוה יחסית למרות העונה החולפת ולנסות להביא סנטר דומיננטי במקומו. לפי מה שהבנתי הרוז הזה אמור להיות רכז תותח ולכן אולי עדיף להם לוותר על היינריך ועל ה-11 מליון דולר לעונה שלו ולנסות לטפח את רוז במקומו.

רוז בלי ספק

למיטב הבנתי הבחור הוא יליד שיקגו, שזה בכלל יתרון גדול. אני במקומם הייתי מחסל את הקו האחורי הקיים. מנסה לפתות קבוצות עם היינריך וגורדון, ומחביא שם גם את לארי יוז והחוזה הטפשי שלו, במטרה להיפטר ממנו. בתמורה לחפש סנטר\שחקן פנים מתאים, שילמד את טיי תומאס איך לשחק. לדעתי עם רוז\ספולושה\דאנג\תומאס\נואה הם בונים חמישיה לשנים רבות. כמובן שתוספת של גארד\PF\סנטר מהטרייד, תתקבל בברכה. יש המון שחקנים שיכולים להביא תועלת. פיניקס תשמח לקבל את היינריך וגורדון, ודיאו וברבוסה יהיו תוספת מעולה. מצבו של מייק מילר בממפיס לא ברור. S & T על מריון. אמאקה. כמובן שרצוי שלפקסון יהיו ביצים גם לעשות את הטרייד בסופו של דבר. אבל לפני הכל, להביא מאמן נורמלי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
היינריך+גורדון על דיאו וברבעסה?

אפילו בפנטזי זה לא היה עובר.

דיאו יכול לפרוח בשיקגו

שחקן שיכול לקלוע ולנהל את המשחק מהפוסט. לגבי ברבוסה אתה צודק. היינריך לטעמי פרווה מדי. רוז לפי ההייפ אמור להיות שתי רמות מעליו. גורדון לא שווה חוזה מקסימום, לא משנה מה הוא חושב, ואם שיקגו תתן לו את זה, היא תתקע עם קבוצה בינונית עוד שנים רבות. אני במקומם הייתי מוכר אותו לכל המרבה במחיר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בן גורדון

קלעי מבריק, יכולת הקליעה שלו בתנועה מעוררת הערצה (לפחות אצלי). אבל בזה פחות או יותר מסתיים הכישרון שלו ולרן אני לא רואה קבוצה שנותנת לו 11 מליון לעונה. מצד שני יש לא מעט שחקנים בליגה הזאת שלא יודעים לעשות שליש ממה שהוא עושה ומקבלים הרבה יותר ממנו, אז בטוח יש איזה פראיירית שתסכים לשלם לו המון על הפוטנציאל.

Puskas

New member
ברור שביזלי..

SF הם חייבים.. לדעתי צריך לבחור את ביזלי ואז להעיף את גורדון בטרייד (אפשר לחזק ת'טרייד בגודן) כדי להביא סנטר נורמלי (קיימן?) יוז יוכל לתפוס ת'משבצת של גורדון.. היינריך-יוז-ביזלי-דנג-סנטר נורמלי אחלה חמישייה! נואה,טיירוס,גריי,גודן (אם לא יעוף בטרייד),ספולושה,נוצ'יוני..אחלה ספסל!

OrEl74

Well-known member
מנהל
חייבים SF?

יש להם את דאנג שהוא אחד מהיעילים בעמדה הזאת. הבולס חייבים סנטר אולי אפילו במחיר של לתת את הבחירה הראשונה בתמורה לאיזה תותח כמו אל ג'פרסון. ובלי קשר, על גודן לא הייתי מוותר כל כך מהר .

Puskas

New member
ג'פרסון??

סנטר נחמד... אבל הייתי מעדיף איזה משהו סטייל קמבי..אחד שבקושי קולע אבל הוא חיית צבע רצינית..(אטלנטה הרוויחה אחד כזה עם הורפורד).. וכן צריך SF..למה לא? יש לך אפשרות להביא את ביזלי אז תביא! היינריך שה"כ אחלה של רכז שרק ישתפר..למי יש כוח להתחיל לבנות עוד אחד חדש.. עמדת הSF היא מאוד דומיננטית בליגה..אז גם לבולס צריך להיות מה למכור שם.

SHNIK

New member
אני חייב להדגיש

דנג הוא SF עם פוטנציאל לאולסטאר, וביזלי הוא יותר PF..., ברור שאם יש לך אפשרות להביא את ביזלי אתה תביא, אבל גם אם יש לך אפשרות להביא את רוז אתה תביא ובהתאם למצב הנוכחי של הבולס, נראה שהם הולכים על רוז ודי בגדול... שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אההה יופי, עכשיו אתה אומר?

לא ידעתי שהביסלי הזה הוא יותר PF. אז ברור שאנחנו רוצים אותו

SHNIK

New member
לי הוא מאוד מזכיר

ברמת הפוטנציאל את אלטון בראנד. שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא אמרת כלום

אלטון בראנד הוא אחד הטעויות הגדולות של הבולס (זוכרים את מי הם קיבלו עבורו?). אם ביזלי הוא פוטנציאל להיות בראנד אני לוקח את זה בשתי ידיים במקום כל קבוצה בליגה מבלי לחשוב פעמיים.

למעלה