הלילה ב-3:00 - win or go home

מחוץ למגר הוא נעים וחביב!

בס"ד ובמגרש הוא משחק בהתלהבות וטירוף, וזה לפעמים גורם לדברים לא טובים. אך לומר עליו מה שאמרת לא נכון לחלוטין!

DaboR zx6R

New member
קליבלנד מראים חיים קצת

הם חייבים להמשיך עם ההרכב הזה!!! וורזאוו מון ווסט עובדים בהגנה יפה מאוד חייבים להמשיך ככה שאק אסור שידרוך על הפרקט פשוט הוא עושה נזקים!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
כל הזמן יורדים על שאק

אבל מה עם Z????? הבן אדן פשוט מתפקד כקונוס בגובה 2.20 שלא עושה כלום!! שיתנו לוורג'או והיקסון לשחק ושיושיבו כבר את שני הזקנים האלה!

Executioner

New member
אמר אחד הפרשנים במשחק משהו נכון(לדעתי)

אין כרגע שום סדרה אחרת בNBA ולכן כולם מתרכזים בסדרה הזו. מסביר בערך את ה"עליהום" על לברון. הוא הרי ההסיפור המרכזי בסדרה הזו שהיא בעצם היחידה כרגע. בנוגע למרפק, אחרי הדאנק בהתחלה אפשר לראות שגם אם יש בעיה היא לא רצינית.

m 1 k e

New member
הייתי משלם כדי לראות את קובי רואה את המשחק

בעצם הייתי משלם כדי לראות את קובי בכל מקרה אבל כמו שאמר הפרשן פה, הייתי רוצה לראות את התגובות של קובי על המשחק הזה ולשמוע מה הוא חושב כרגע על לברון

Executioner

New member
אני איתך

נקווה שהוא ישלח לואן גאנדי SMS מר בחור(שביקש תוצאה) התוצאה 41-36 לבוסטון, תכנס ליאהו ספורט ותראה את התוצאה, היא תתעדכן וגם מה קורה על המגרש.

nyaron

New member
מה התוצאה?

שאתם מעדכנים אתם בבקשה יכולים לרשום תתוצאה :)

webber44

New member
ג'יימסון חייב להיות על המגרש

הוא היחיד שמבצע תנועה פנימה והחוצה ומאיים בזריקה או חדירה, ורז'או ואילגאוסקאס פשוט עומדים ומסתכלים בהתקפה שאיזה נס יקרה. לשאק באמת אסור לדרוך, הוא נזק בהגנה ואסון בהתקפה, ורז'או ציך להיות הגבוה השני. וויליאמס טובה בהתקפה, אבל אסור לתת לו לרכז את המשחק, הכדור צריך להיות בידיים של לברון או מקסימום דלונטה, וויליאמס צריך להיות רק המסיים. בהתקפה של קליבלנד אין תרגילים, אין ניסיונות לבודד, אין כלום. בוסטון צריכים לשחק יותר סבלני בהתקפה אם המתפרצת לא עובדת, אסור להם לנסות לכפות אותה בכוח, הם איבדו איזה 3 כדורים רק בגלל מסירות רעות בהתקפת מעבר מהירה מידיי.

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה בוקר טוב.

ההגנה של בוסטון עובדת מעולה 8? משהו כזה איבודי כדור כבר לקליבלנד. זה נראה טוב יאללה ללחוץ על הדוושה!

Guram100

New member
רונדו דפק איזה סקופ-שוט קרקסי מעל וראז'או

כאילו נולד עם הMOVE הזה אתמול...

somone141

New member
אפילו נגד פאקינג מון פירס נראה כמו שחקן D ליג

מה עובר עליו????????

ThEgReEnKiNg

New member
דווקא מון שומר מעולה

אבל פירס נראה פשוט אפס כל הסדרה הזאת! הוא באמת מעצבן אותי.

DaboR zx6R

New member
מון שומר מצויין

בוא נתחיל מזה שהוא הכי אתלט בקליבלנד אחרי גיימס דבר שני בהגנה הוא יותר טוב מפארקר ווסט מו או כל גארד אחר

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif

מון שומר אדיר ובגלל זה קליבלנד הביאו אותו, לא בשביל שיקלע 20 נק' למשחק אלה בשביל ששחקנים כמו פירס לא יעשו את זה.

ThEgReEnKiNg

New member
ברור שלא לזה אני מתכון

הוא פרו קליבלנדי בצורה מעצבנת. מדביקים עבירות לכל השחקנים של בוסטון , יאללה חאלאס זברות , תנו לשחק.

DaboR zx6R

New member
עד מתי איבודי הכדור???????????

לעזעזאל כבר עם זה!!! טיפה יותר ריכוז וקליבלנד היו כבר בפלוס4-5 לפחות

webber44

New member
שיוציא כבר את שאק

הוא מחרב את המשחק בשני הצדדים של המגרש

למעלה