הלילה ב-3:00 - win or go home

DaboR zx6R

New member
אני לא יודע מה יהיה

אבל אני יודע שאם לברון ישחק היום קליבלנד תנצח

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה זה???? למה יש קיטועים בשידור??

או שזה רק אצלי?

OrEl74

Well-known member
מנהל
חדשות רעות לקליבלנד

קווין גארנט בא לנצח! פתיחה אדירה לגארנט עם 3 מ-3 מהשדה ו-3 ריב' כבר אחרי 4 דקות של משחק.

webber44

New member
שאק לא יכול לעצור חתול בהגנה

ורואים שלברון מנסה לפתוח חזק, אבל דווקא ג'יימסון נראה לא רע. אגב, מייק בראון זבל של מאמן, כבר אמרנו? פרק לאגרסביות של לברון לא רואים שום שינוי מהותי בהתקפה העומדת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מאמן גרוע שרכב על הגב של שחקן אחד כדי להצליח

כשאני חושב מה מאמן כמו לארי בראון למשל היה עושה עם הקבוצה הזאת אני מרחם על לברון שהוא תקוע עם מאמן כזה אנמי.

אשתקד

New member
החדשות שבאמת רעות לקליבלנד הן:

שכמו שזה נראה כרגע אין שום בעיה עם המרפק של לברון. הוא אפילו לא לובש את התחבושת הזו עם המגן על המרפק. והוא משחק לפחות בצורה הרבה יותר אינטנסיבית מבמשחק הקודם. ואלה חדשות רעות ללברון וגם לליגה שבונה על לברון כעל העתיד שלה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לטעמי רבע ראשון מצויין של לברון

זה מה שאני מצפה לראות משחקן כמוהו, המון נחישות! אז מה אם הוא ב-3 מ-8 מהשדה? שישיך לזרוק ולעשות את הדברים שהוא יודע לעשות, בסוף הזריקות יכנסו. ואינטנסיביות כזאת בהגנה אני חושב שלא ראינו ממנו מעולם, הבחור פשוט היה בכל מקום על המגרש עד ששרקו לו את העבירה השניה.

somone141

New member
מו פנטסטי

10 נק' ועוד לא נגמר הרבע... אחד הקלעים הטובים בליגה. אגב - רונדו זבל עד עכשיו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
רונדו זבל וזה עוד חדשות רעות לקליבלנד

גם רונדו וגם פירס חלשים ברבע הרקאשון וניתן להניח שזה לא ישאר ככה עד סוף המשחק. גארנט ענק!!!! ראיתם את שיחת המוטיבציה שהוא עושה לגלן דיוויס על הספסל?? חרא של בן אדם אבל איזה תענוג לראות אותו כמנהיג על המגרש!

somone141

New member
גארנט חרא של בנאדם?

לפי מה קבעת? אני דווקא מאוד מתחבר לאופי שלו.

ThEgReEnKiNg

New member
ממש לא חרא של בן אדם

גבר גבר , שלפעמים הטירוף עולה לו לראש והוא מסתמן כערס. אבל אחד האנשים הנחמדים.

למעלה