הלילה ב-3:00 - win or go home

DaboR zx6R

New member
שימו לב מה הולך עכשיו סביב לברון

כל העניים עליו תראו איזה לחץ אדיר זה, ועכשיו תראה מה ההבדל בינו לבין ..... כרמלו אנטוני משהו זוכר את כרמלו אנטוני משהו דבר עליו?? הרי גם הוא בשנתון של גיימס והוא השחקן הכי מדובר אחרי לברון שהגיע לליגה מאותו שנתון ודרך הגב הוא עף בצורה משפילה יותר (במקרה שקליבלנד תפסיד היום)

עידו17

New member
הלחץ הזה חסר תקדים בעיני

סיטואציה לא אנושית, על גבול הבלתי אפשרית, על כתפיים של ילד בן 25.

ThEgReEnKiNg

New member
כנראה שאתה לא פה מספיק זמן

עד שנה שעברה כרמלו היו אוכל ביקורות מפה ועד תיאלנד. אל תבלבל את המוח סתם.

the mnm factor

New member
גם אני כאן היום

לכבודו של לברון, שלטעמי היום זה המשחק החשוב בקריירה שלו עד כה. נקודת הכרעה, אם תרצו. בתור אדם שלקח את השחקן הזה כפרויקט, ראה מאות (!) משחקים של הבחור הצעיר ולמד לאהוב ולשנוא אותו אני מלא נחת ומעט מבודח לקרוא היום דעות שדומות ברוחן לאלה שאני הבעתי לפני שנה ושנתיים. אני מניח שותיקי הפורום זוכרים אותי ואת דעותיי הקשיחות לגביי לברון ודרכו כמנהיג, בזמנו הם הרימו הרבה גבות ומעט ניבולי פה וזה מצחיק לראות כיצד משחק אחד ופתאום הן לבטח יתקבלו כמובנות מאליהן. אין לי ספק שהיום היכולת של לברון היא זו שתכריע את המשחק ואין לי ספק שהיום הוא לא יהיה חושך כמו במשחק הקודם. הוא ככל הנראה יהיה טוב. אבל האם הוא ינצח? ובכן יהיה טפשי לנחש. נסתפק באולי. אבל אם הוא לא, זאת תהיה אכזבה אדירה עבורי, כי בכך הווא יוכיח הרבה מהביקורת שמופנית כלפיו, ואני אאלץ לחפש לי פרויקט אחר, ואולי אפילו ענף אחר. אני לא רוצה להיות מלודרמטי מדי, אבל לטעמי המשחק הזה חשוב לNBA כולו, ולא רק ללברון ג'יימס. בהחלט ייתכן ולמשחק הזה יש חשיבות בנוגע לאופיו והחלטותיו של מנהיג קבוצת NBA. ועל כן, ייתכן ואנו הולכים לצפות בהיסטוריה. היום, בכל אופן, אני אוהד של המשחק הקבוצתי. וכרגיל, גם של המשחק ההגנתי.

אשתקד

New member
אני חושב ש

אם ליגת ה-NBA חשובה לך אז אתה צריך לרצות שלברון יפסיד. כרגע קליבלנד מייצגת את השיטה של כוכב אחד שהוא מגהסטאר ועוד כמה פועלים שחורים שתפקידם להביא לו את הכדורים ולארגן לו חסימות ולעזור לו בהגנה על הסל. אני באופן אישי אוהב יותר משחק של קבוצות מעולות. כמו כל שאר הפיינליסטיות שהגיעו לשלבים הללו. אני חושב שגם לטובת הליגה עדיף שהדרך של קליבלנד תיכשל. לוותיקים ניתן להזכיר כי גם במקרה ג'ורדן לא היה כזה מצב קיצוני של תלות בלעדית במייקל. היו שם עוד כוכבים ועוד נצחונות במשחקים חשובים גם כשמייקל לא היה בשיאו. וזה גם נכון והוגן לציין שככל שמייקל התקדם הוא למד לשלוט במשחקים מבלי להיות בשיאו. הוא למד גם לדרבן את חבריו לקבוצה וגם להפוך אותם ליותר טובים ויעילים כאשר הוא משתמש ביכולות שלו.

עידו17

New member
הערה קטנה לגבי לברון

את מה שאני חושב על המצב הפיזי שלו כבר כתבתי, וברור שהוא לא ביכולת האמיתית שלו, ותחסכו את הספקולציות על הווינריות והאופי שלו. לברון הוא אחד השחקנים הקשוחים ביותר בליגה, ואין הרבה שיודעים להתעלות תחת לחץ טוב ממנו, דבר שהוכיח פעם אחר פעם לאורך הקריירה שלו. אבל דבר אחד נוסף. בלי קשר ליכולת הפיזית ולמה שהוא מסוגל או לא מסוגל, אני חושב, בתור מי שקרא המון חומר עליו ביומיים האחרונים, שעליהום כמו זה שנעשה בימים אלה על לברון, היא מצב חסר תקדים, שלא הופעל על אף שחקן בליגה בערך ב-20 השנים בהם אני עוקב אחרי הNBA. רצח אופי שכזה הוא דבר שג'ורדן לא חווה, אפילו לא קובי בימיו השחורים ביותר, ואני חושב שהרבה פחות כבר גמר קריירות של שחקנים אחרים. זה לא רק עיתונאים וכתבים, אלא הקהל שלו, אפילו הג'נרל מנג'ר - לברון נדחק כאן לפינה בלתי אפשרית עבור ספורטאי. אם לברון יהיה מסוגל להתאושש מזה, נחכה ונראה, אבל מה שבטוח, שלהתגבר על הלחץ הציבורי בנקודת שפל שכזו הוא אתגר לא פחות קשה מלשחק עם רצועה קרועה במרפק, שזה מה שמסתמן שקורה.

ה מרקיז

New member
הערה קטנה נוספת לגבי לברון...

אני מסכים איתך לגבי הלחץ שהופעל על לברון , שאגב, נבע כולו ממניעים הגיוניים לגמרי והיו בפרופורציות הנכונות, גם אם הלחץ היה ענקי וחסר פרופורציות זה בהתאים לכוכב שעליו הוא הופעל שהוא ענק וחסר פרופורציות... שנית, הסיפור הוא פשוט, שחקן ענק, בקנה מידה שמשנה הסטוריה, וכפי שאתה רוצה גם כן ככזה, וכותב על כך בכל הזדמנות אמור לקחת את הצ'אנס הזה ולהוכיח מה הוא. הלחץ הוא זה שמעלה שחקנים גדולים מעלה ולא מוריד אותם. לכן, אם יתגבר על הלחץ, ינפיק משחק ענק ויגרום לקליבלנד לנצח את המשחק והסדרה הוא יגשים את מה שנאמר עליו, ואם לא, הוא יחזור הרבה זמן אחורה מבחינת ההערכה אליו ויקח לפחות שנתיים שלוש כדי למצב את עצמו היכן שהוא נמצא כעת. יש לי עוד הרבה מה לומר על כל ההתנהלות של הימים האחרונים אבל אני אשמור את זה לאחר הסדרה. אני מאוד מקווה שהוא יחזור מהמתים ויתן לנו הופעת פלייאוף בלתי נשכחת, NBA זה משחק של גיבורים, ואין כמו לראות אריה פצוע נלחם כמו שהוא יודע ומשיב לעצמו את הכתר. במקרים כאלה שום מגבלה פיזית לא אמורה להשפיע.. רק המיינד סט הנכון. ושכבר יתן לג'י ג'י היקסון לשחק יותר (מייק בראון) ומישהו חייב להעיר אותו מהתרדמת על הקוים, המפתח הוא בשילובם של ג'יימסון, ורז'או, היקסון ושאקיל בצורה הטובה ביותר לנוכח ההתפתחות במשחק ללא התחשבנויות של עייפות. זה WIN OR GO HOME , אין מה לשמור כוחות. שני הדברים הראשונים שצריך לעשות זה לתת לג'יימס לשחק את המשחק האגרסיבי שלו ולטפל בגבוהים של בוסטון באגרסיביות ולהכריח אותם לזריקות וללכת על השחקן החזק שלך בכל הכח ועל החלש שלהם בכל הכח. משחק קליבלנדי טיפוסי, כמו כן לדאוג להתקפות מעבר שבהן ג'יימס רץ במגרש הפתוח ולא מחפש למי למסור. הוא צריך ללכת לסל בכל הזדמנות, השופטים כבר יילכו איתו אין מה לדאוג, וכשיתנו לו את המטר לעלות לג'אמפ שוט.

ה מרקיז

New member
אני מבין שמייק בראון

לא קורא בפורום הזה... גארנט חוגג על שאק וג'יימסון ודוק ריברס לא צריך לשבור את הראש. כנראה רק כשלא תהיה ברירה בראון יעשה את החילופים ההכרחיים.. אם קליבלנד יעלו איכשהו לגמר הנ.ב.א. פיל ג'קסון יכול לנהל את הסדרה מהבית..

DaboR zx6R

New member
לברון גיימס הולך להיות השחקן החופשי

הכי גדול בהיסטוריה של הספורט האמרקאי ככה אמרו עכשיו בESPN

somone141

New member
ESPN יותר גרועים מערוץ הספורט

שום מילה על בוסטון, מאז שפתחתי ת'ערוץ לפני שעה, כולל בתכנית הספורט שלהם, זה רק לברון. פשוט לא ייאמן. כאילו מי הוא - כולה לברון ג'יימס, עוד כוכב בליגה. לא מבין את הליקוקיאדה המסריחה הזאת בחיי. אם היה עושה דבר או שניים אני מניח שזה מגיע לו בזכות, אבל בחייאת - כל הקמפיינים האלה פשוט מגוחכים, אנשים איבדו כל פרופורציה. מביך ועלוב גם יחד.

DaboR zx6R

New member
מה לעשות שלברון יותר מעניין

יותר מרונדו פירס גארנט ריי אילן וכל בוסטון ביחד אתה כנראה לא מבין עד עכשיו כמה עוצמה ועניין הבנאדם הזה הביא לNBA ומה שהוא עשה מהעיר קליבלנד ביום שהוא הגיע לשמה מבחינת הישגים ובמחינה כלכלית אין דברים כאלה

אשתקד

New member
ככה זה אמצעי התקשורת...

סנסציות מוכרות! וככל שהם ירוממו את לברון הוא ייצר סנסציה- אם ינצח אז ידברו על הרצון והיכולת הבלתי אנושית שלו (בייחוד ביחס ללחץ שהתקשורת עצמה ייצרה לו והציפיות שהיא בעצמה קבעה שעליו לעמוד בהם). ואם יפסיד... אם לברון יפסיד אז זו תהיה סנסציה בליגת ה-NBA שתמכור עוד מהדורות ופרסומות. בקיצור לא שווה לשוחח כרגע על השאר מבחינת התקשורת.

DaboR zx6R

New member
התקשורת משדרת לאנשים מה שהם רוצים לראות

ואם 80 אחוז מהצופים מעניין אותם רק לברון אז הם ידברו על לברון 80 אחוז מהזמן אנשים צופים כרגע בESPN רק בשביל לראות ולשמוע את השחקן הראשי בהצגה הזאת שזה לברון גיימס

אשתקד

New member
הימורים !

נו? אז איפה אתם שמים את הביצים שלכם? קליבלנד נוקמים בבוסטון? או שבוסטון מחזיקים את התשובות לכל מה שיש לקליבלנד להציע? האם יהיה זה לילה של חרון אף מצד לברון או שמא מוכטא מאפו של רונדו? והאם השופטים יהיו גורם משמעותי באמצעות טעויות שיפוט או שיפוט לא עיקבי? ואם כן, האם קונספירצית רצון הליגה חוזרת בענק? האם זה ליל הקאמבק של לברון? של הזקנים מבוסטון? או של הקונספירציות? אני מהמר על נצחון ברור של בוסטון אחרי מאבק צמוד של דם יזע ודמעות במשך 3 רבעים לפחות. ואגב, אני גם חושב שיהיה שיפוט ביתי לקליבלנד למרות שהמשחק הוא בבוסטון (הלוואי ואטעה בזה). מה אתם חושבים? ומי יהיה השחקן המצטיין הלילה לפי דעתכם? למען ההגינות ההימורים פתוחים לתיעוד עד פתיחת המשחק.

למעלה