הליך חסוי

הליך חסוי

אני מתמודדת כבר שנים רבות עם הליך משפטי קפקאי חסוי. אני כמובן מוחה וזועקת נגד העלילות הקפקאיות אך ברור שבהליך גלוי לא יוכלו להעליל עלי את העלילות הקפקאיות המזוויעות האלה, ולכן זעקתי היא על עצם ההליך הקפקאי. אני מעוניינת לשמוע מה דעתם של כלל הסטודנטים (כי תחומים אקדמים רבים נושקים לעניין הקפקאי הנ"ל) בכל הקשור לחוסר הצדק והעוול הנורא הרובץ תמיד לפתח ההליך הקפקאי. ניתן לקרוא מעט יותר על העניין הקפקאי האישי שלי ברשומה השלישית שלי בבלוג שלי, זכויות יסוד. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?blogid=130455

stkachov

New member
אין שום קשר

בין אקדמיה והעניין שלך. אבל מה שכן, קפקא וודאי השאיר עלייך רושם רב

יש קורולציה בין תחומים אקדמים שונים...

יש קולארציה בין תחומים אקדמים רבים לבין התכנים המופיעים ברשומות הבלוג שלי. אני עצמי עוסקת בלימודים אקדמים. בקורס האחרון עליו נבחנתי, הקורס "סוגיות בחינוך מיוחד" הופיע חומר רב הקשור לזכויות הפרט ש"אובחן" כמוגבל. חשוב לזכור שאף מעשה של אדם, אין בו להתיר קביעה כי האדם "בלתי כשיר". וכן אף עלילה קפקאית פלילית שהעלילו על האדם, אין בה להתיר קביעה כי האדם "בלתי כשיר". רק הצבעה על מוגבלות כלשהי, בין אם היא אכן קיימת ובין אם הציגו אותה במזיד בהגזמה עצומה, מאפשרת לעיתים לקבוע כי האדם "בלתי כשיר", דבר שהוא כמובן בעייתי מאוד, כי הוא בעצם מאפשר לאחרים להעליל עלילות פליליות ואזרחיות שונות על הפרט, כאשר הפרט כלל אינו מודע לכך והגישה שלו לתיק חסום ואין לו את האפשרות לחקור את אלו שהעלילו עליו את העלילות הקפקאיות. הציון שלי במבחן הקורס "סוגיות בחינוך מיוחד" היה 100% , כך שברור שאני בקיאה מאוד בחומר הקורס. ובכן כמעט כל מדעי הרוח והחיים קשורים לסוגיה האתית הזו. אינני יודעת מהו תחום לימודיך אך מוזר שאתה יוצא בהצהרות שאינן נכונות.

stkachov

New member
סתם שאלה

נניח ובאמת נעשה לך עוול נוראי ומעשה קפקאי ! מה יעזור לך בדיוק אם תשכנעי בזה באינטרנט אנשים שאת לא מכירה ?

והאם אתה מבין את כל...

והאם אתה מבין את כל פעולותיו של האזרח ק', גיבורו של קפקא? הרי קפקא יכל כמובן לבחור בתגובות ודרכי פעולה שונות. הוא בחר דמות מוצלחת, אדם בעל משרה מכובדת, דייר המשביע היטב את רצונה של בעלת הפנסיון, קרוב משפחה מכיר טובה, ובכל זאת קפקא בחר להציג לנו מגוון פעולות ותגובות. זה חלק מעומקו וממורכבותו של הספר, המלחמה של האדם שלא חטא ולא פשע, שאינו יודע מה ולמה העלילו עליו עלילות קפקאיות וכיצד ניתן להוציא את הצדק לאור כאשר מדובר בהליך חסוי ובעלילות ביזאריות וקפקאיות. לבלוג שלי יש מטרה מסוימת, כי ברגע זה אני עדיין בחיים ונלחמת. אני מזמינה אותך להמשיך לקרוא את הבלוג שלי, להגיב בבלוג ואם אתה אדם מאמין להתפלל שצדקתי תצא לאור. כל טוב לך.

השאלה שלו ברורה מאוד

השאלה שלו ברורה מאד. התשובה שלי ברורה מאד. ולדעתי היא התשובה המתאימה ביותר לשאלה שנשאלה.

זכויות הפרט

אין אדם שלא מגיע לו לשמוע כל עילה וטענה שהועלה בעניינו, בהליך אזרחי. על אחת כמה וכמה אין אדם שמותר להעליל עליו עלילה פלילית קפקאית בהליך חסוי. לא לחינם החוק קובע כי לכל אדם הזכות למשפט גלוי ותקין בעניינו. הליך שפוגע בזכות יסוד זו, הינו הליך מושחת, שמטרתו לפגוע בזכויות היסוד של הפרט, בניגוד לחוק. מוזר שאתה מרשה לעצמך לקבוע מי צריך "עזרה", ומי לאו, כאשר האישו הוא הפגיעה בזכויות היסוד של הפרט, אשר בהליך שהיה חסוי ממנו לחלוטין קבעו כי הוא לא כשיר לדין.

deathcaster

New member
סבבה, עם כל הכבוד..

וצר לי על חוצפתי... קיבלת במה כאן בפורום, קיבלת דעות..... ותקפת את אותן דעות. הסיפור שלך לא עניין אותי כל כך מלכתחילה, לאחר תגובתך, הוא אינו מעניין כלל. שיהיה לך בהצלחה.

niva99

New member
את כותבת ש...

"אני מתמודדת כבר שנים רבות עם הליך משפטי קפקאי חסוי". במה אנחנו יכולים לסייע ? נניח קראנו ,הזדעזענו עד עימקי נישמתנו, ציקצקנו בלשוננו, הפטרנו קללה עסיסית באידיש או ערבית [ כל אחד בהתאם לעדתו] ו...

מֵירַב

New member
הו, הנה בולבול אקבולבול../images/Emo6.gif

או איך שתקראי לעצמך.. פחחחחחחחחחח! זה מה שיש לי לכתוב על זה.

deathcaster

New member
פחחחחחחחח...

מירב הרגת אותי מצחוק ואומרים עלי שאני חסר רגישות.......

מֵירַב

New member
המממ.. למדתי מהטוב ביותר../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

סתם סתם, לא יפה מצידי

niva99

New member
כמה זמן לא שמעתי את הצירוף

בולבול אקבולבול יש על שמו מחלקה בטירה ?

משום מה נדמה...

משום מה נדמה כי אינך סטודנטית באוניברסיטת חיפה אלא באוניברסיטת רמת גן. ניתן לשמור על רמה סבירה גם כאשר כותבים תגובות ציניות. ולמעשה אני יצאתי נגד הליך חסוי וחיסיון משפטי שעלול ביום מן הימים לפגוע בכל אדם. כל זמן שהליך כזה נעשה, לאף אדם וזה כולל אותכם, סטודנטים יקרים, אין בטחון שלו זה לא יקרה. חיים רמון ואחרים למדו מספר שעורים בקשר להליכים תקינים. הפרקליטה שסרחה למדה מספר דברים גם כן. ולו יצוייר שהעניין הקפקאי עליו כתבתי נראה למי מכם מוזר, הרי די בפרטים שהעליתי כדי לחוש חמלה על אדם שנפגעו זכויותיו הבסיסיות. לי אמנם יש סיפור קפקאי אך במקביל אני מורה ועובדת מעל 25 שנה עם תלמידים ומשפחות והיחס שלי לכולם הוא יחס של כבוד וטיפות ובמקרים שזה נדרש ניתנים שיקום ותמיכה המביאים לקידום משמעותי ובידי מכתבי הערכה רבים. אמנם הגבתי באופן חד משמעי לתגובות שונות בפורום זה אך לא לעגתי וצחקתי והוספתי איקונים צוחקים. אם אתם ככה כסטודנטים מעניין איך תנהגו כאשר תהיו בוגרי אקדמיה ותצטרכו לטפל באוכלוסיות שונות (אם כי יתכן שכולכם לומדים מחשבים וזה בהחלט עדיף). אני כמובן לא מתכוונת להמשיך להגיב יותר בשרשור הזה. לילה טוב לכם.

מֵירַב

New member
אופס, איך טעית.. אני סטודנטית בביר-זית עילית

ואני גאה בזה
לילה טוב לך.

למעלה