הליך חסוי

niva99

New member
../images/Emo24.gif

הייתי בטוחה שברמאללה... אין גבול להפתעות

TheBigBrother

New member
בנות מה נסגר אתכן?

באה אורחת לפורום ואתן לועגות לה? אז אתן לא רואות קשר של מה שהיא כותבת לפורום ואפילו אם אין קשר היא אשכרה כותבת משהו קרוב ללבה ולא מתנהגת כמו מכונת פרסומת. מאוד מאוד עלוב

deathcaster

New member
אכן עלוב

עלוב שאתה מגן על מישהי שטוענת שגנבו/ ניסו לגנוב לה ו/או חומדים רקמות מהמוח שלה לא הייתי רוצה שאדם כזה ילמד תלמידים במשך 25 שנה, בטח לא את ילדיי.. לכן מלכתחילה אמרתי בנימוס אך בנחישות שהיא זקוקה לעזרה.

מֵירַב

New member
סלח לי, "אח גדול" - אני לא רואה אותך תורם

משהו לפורום, למעט כל מיני משקפי שמש והערות נגד אנשים כשלא מוצא חן בעיניך משהו. גם אתה מחפש משהו במקום שהוא לא קיים?

berta84

New member
לא מסכימה, הוא דווקא מאוד משעשע

במיוחד כשרבים יותר מדי, הוא תמיד יודע להרגיע את האווירה עם ההודעות המצחיקות שלו

niva99

New member
אתה רציני ?

אם כן , מישהי מתרשלת מאאד מאאד בתפקידה לאחרונה...

secretly

New member
היי עברתי פה במקרה

כמו שאני נוהגת לעשות לפעמים ופשוט הייתי חייבת להגיב בתור גולשת לא פעילה בפורום אני חייבת לציין שהשרשור הזה די מפחית את הרצון להצטרף לפורום, כאשר צוחקים על אדם שמביע את דעתו וחבל. זה לא נראה לי אסון טבע שמישהי שיתפה בדבר לא קשור - לא חייבים לעשות עליה לינץ'- גם אם לא רואים הגיון צרוף בדבריה (ואולי בצדק..) והסיבה שאני כותבת את זה היא לא כדי לתקוף את קבועי הפורום אלא בתור משתתפת סמויה חבל לי שהלך הרוח הזה יגרום לאנשים חדשים לא להשתתף בפורום.

deathcaster

New member
תודה על דעתך

לא שאני צחקתי עליה.......תרגישי חופשי להסתלבט עלי בעתיד כל אימת שאני מביע את דעתי, זהו יופיו של חופש הביטוי. אני לא ארצה להיות חלק בפורום שמגביל לי חופש זה (כמובן... עד גבול מסוים ובהתאם לתקנון תפוז וחוקי הפורום)

מֵירַב

New member
גם אני חייבת להגיב

הגברת עם זכויות היסוד ועלילותיה הקפקאיות לא באה לפה כאורחת - היא באה לפה, כמו שבאה להרבה פורומים אחרים (הצצה קטנה לכרטיס האישי/עולם שלה מגלה את זה), והיא נחשבת למעין מציפה. היא הציגה את בעיותיה וזכותי להגיב כיצד שארצה, כל עוד אני לא עוברת על חוקי הפורום/תפוז וכו'. לילה טוב.

deathcaster

New member
את יודעת מה ?

אני מחזק את דברייך, חופש הביטוי הוא אחת מזכויות היסוד הבסיסיות ביותר אם לא הבסיסית ביניהן...... אז אם היא מתלוננת על זכויות יסוד, גם אנחנו נתלונן כאן כל אימת שמישהו יעיר לנו על איך ומה אנו כותבים.

מֵירַב

New member
אתה יודע מה?

עכשיו אני מבינה למה התכוונת כל הזמן.. אין כמו חופש הביטוי, וזה שאני מומחית פורום ואדומה לא אומר שאסור לי לדבר (לכתוב). כמובן במסגרת כללי הפורום, תפוז ודנה (שלא תהרוג אותי
) חוצמזה, אתה יודע שתהיה תביעה?

stkachov

New member
קיבלת כבר את מלגת השאהיד?

וואלכ אני מחכה כבר שנה, בסוף אני אתפוצץ מרוב עצבים

למעלה