הליך חסוי

stkachov

New member
כבר כתבתי שאני תכף מתפוצץ?

niva99

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo59.gif

יש 72 מהן... אבל מישהו הסביר שהכוונה ל72 צימוקים. כך שהייתי מתאפקת ומחזיקה את הקנה נצור עוד קצת...

niva99

New member
לא רע נהפוך הוא

הם הולכים טוב עם אגוזים [ באנגלית זה נשמע אפילו יותר טוב].

מֵירַב

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהודעת הבהרה לגבי הבולבול../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

התכוונתי לשני דברים: 1. הסדרה מהסבנטיז, כפי שזוהר כתב 2. הטרולית המעצבנת הזאת וחוצמזה, בולבול זו גם ציפור - כך שהאח הגדול יכול להירגע.....

אחרי שקראתי את כל הבלוג

אני יכולה להגיד בביטחון שאם אני אקרא שוב פעם את השורה "עלילות קפקאיות מזוויעות" אני ארה במישהו! ולדעתי איבחון וטיפול פסיכיאטרי לא פסולים באופן כללי ובטח שבאופן פרטי לכותבת הבלוג, יש כמה נושאים וניסוחים מאוד מטרידים...

deathcaster

New member
תסבירי את זה לאח הגדול....זה רק מוכיח

שיש לי טביעת עין מצוינת.. לי הספיקו כמה שורות. תודה רבה לך

TheBigBrother

New member
הכוונה שלי בתגובה מקודם הייתה

שלכתוב לבן אדם בפנים "בולבול" על משהו שהוא מזדהה איתו ומאמין בו בכל ליבו, פשוט לא מכובד ולא מכבד את המקום.

MsUnderstood

New member
אתה מדבר על הודעות שלא מכבדות../images/Emo35.gif

באמת
אתה
כי ההודעת שלך כלפי ממש מכבדות

TheBigBrother

New member
../images/Emo123.gif

רק העלתי רעיון בנושא השרשור בלי להרחיב, ידעתי איפה לעצור.

MsUnderstood

New member
לא אתה לא

ואני לא מדברת על הודעה אחת ספציפית. אל תגיד לאנשים לכבד אחרים כשאתה לא עושה את זה

deathcaster

New member
אתה גם משקר

היא לא כתבה "בולבול" מלשון אבר המין הזכרי... היא כתבה "בולבול אקבולבול" שהייתה סדרה בטלוויזיה. אם אינך יודע במה מדובר.... או שתשאל או שתשב בשקט

stkachov

New member
דווקא

בולבול אקבולבול זה יוזר בתפוז, שמתאפיין בטרוליות ייחודית ומעצבנת, ולדעתי הכוונה הייתה אליו ולא לדמות טלויזיונית כלשהי.

למעלה