הלו? 72 בתולות?! איפה?

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif ייאיי לא ראיתי

שפתחת הודעה..טוב אני אשים תקישור גם פה... http://news.walla.co.il/?w=//521565

אני בשוק.......

אם עד עכשיו חשבתם שהיה חם בישראל......... הולך להיות HOT!!! חברי כנסת קוראים עכשיו שהבא בתור יהיה ערפאת.......

MS6

New member
מעולה! בא יומו של הכלב../images/Emo49.gif

ישראל הייתה צריכה לעשות את זה כבר מזמן... שהבא בתור יהיה רנטיסי!

faith2

New member
הפחד הוא מה אנחנו הולכים לקבל....

מישהו אמר, ששרון נתן הוראה להרוג את יאסין הוא נתן הוראה להרוג אלפי יהודים.

yossi018

New member
בוקר טוב לכל עם ישראל !!!!

כזה חיוך על הבוקר לא היה לי שנים !!! סוף סוף, ממשלת השפנפנות של שרון עושה משהו חכם, מועיל ובניגוד לאיטרס האמריקאי!!! מה שכן, תתחילו לחשוד בכל זבוב שתראו שלא יתפוצץ לכם בפרצוף, אבך תוך שבוע הכל יעבור, הכל ישכח והכלב הזה לבנתיים נשרף בגיהנום, אבל הוא ישרף לאט לאט כדי שהוא יסבול על כל טיפה של דם יהודי שהוא שפך בחיים האומללים שלו!!!! יאסר ערפאת - תכין את עצמך...

SavageGirl1

New member
כן...

רק שעכשיו הבני ז**** האלה יתנקמו בישראל...צריך להיזהר

faith2

New member
ישראל הולכת לבעור כמו שהיא לא בערה

הרבה זמן. רמת גן חוותה את זה.....פלסטינאי החליט לקחת גרזן ופצע כמה אזרחים. ירושלים בוערת, רצועת עזה תוססת....אלוהים

shiroosh999

New member
אני לא חושבת ככה...

אם הוא היה בן אדם רע היה צריך להענשי אותו, אבל לחסל? זה עלה בחיי אדם!! תחשבו על זה... כולם בוכים עליו שם... וגם אם עשה דברים רעים יש לו נשמה..... ולהרוג אותו אל היה הפתרון היחיד, רק תנסו להבין מה היה קורה אם אדם שקרוב אליכם מת? ועוד במכוון? לא חשוב כמה הוא עשה...

faith2

New member
אממ....

לא מסכימה איתך. ליצור שכזה אין זכות לנשום את אוויר הארץ. מצטערת. יש בני אדם, שאני לא מבינה איך הם נכנסים לקטגוריה הזאתי....שפשוט אין להם מקום לדרוך על האדמה הזאתי. והוא אחד מהם. אני בטוחה שכעת הוא לא מקבל 72 בתולות, אלא עובר לאט לאט את *7* מדורי הגיהנום... יאסין נענש....והיה עד לפני שנתיים (בערך) בכלא הישראלי....שיחק אותה גוסס ושוחרר כי הוא על סף מוות, הנס קרה לו שיצא מהכלא ובנאדם חזר להיות בריא. תאמיני לי שהענישו אותו והוא חזר לסורו. הוא אחראי על מוות של מאוד יהודיים וחטיפת שני חיילים. הבנאדם הוא הרוע בהתגלמותו...

SavageGirl1

New member
מה את מדברת?!

"עולה בחיי אדם"? הבן אדם גרם לרצח של מלאא יהודים ואמור להיות לנו כואב על זה שהוא מת? הדבר היחיד שחבל עליו זה שלא עינו אותו חזק לפני שחיסלו אותו... (ושעכשיו זה מתנקם בנו...) לצערנו...=\

shiroosh999

New member
זה לא ככה....

אבל עדיין... לא חשבתם על עשרות אלפי האנשים שיש שם??? שבוכים עליו? ונגיד שחצי מחבלים, מה עם שאר האנשים?

faith2

New member
שבוכים עליו?

אנחנו כל יום בוכים על המחבלים שהוא שולח והורג לנו אנשים, יום יום! הם בוכים על מחבל....על- על מחבל! אנחנו בוכים על ילדים! על הורים! על סבים! על חיילים! אנחנו בוכים ועדיין נבכה. הם? יגמרו לבכות עליו ברגע שיקום "רוחני" חדש.

לא חשבת על-../images/Emo15.gif

כל המשפחות שנהרסו כי הוא הרג?! על כל האנשים שבוכים רק בגללו עכשיו?! ובואי נתערב שעוד כמה ימים אחרי כל הפיגועים הם ישכחו שהוא נרצח

shiroosh999

New member
חשבתי גם חשבתי- ../images/Emo85.gif

ואני בוכה יחד איתם, אבל עדיין, להרוג אדם זה לא פיתרון, הממשלה בורחת מהבעיות שלה, ולכל נשמת אדם יש ערך כלשהו!!!

את לא מבינה..../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

לנשמה שלו אין ערך,ברגע שהוא גרם שנשמה אחרת תלך מהעולם. ברור שזה לא פיתרון,אבל כמה לשתוק?!כמה לתת להם להרוג ולהרוג ולהרוג,ולשתוק? חוצמזה,שככה רק הוכחנו להם שאנחנו יכולים להרוג גם את האנשים שהיכ חזקים אצליהם..

tamar brandy

New member
אם כך..

גם לנשמה של שוחטים אין ערך- ברגע שהם גרמו שנשמה אחרת תלך מהעולם... תביני- מה שצה"ל עשה מראה עד כמה אנחנו לא מוסרים! אנחנו כל הזמן מתלוננים שהורגים לנו אנשים ואנחנו הורגים איש משלהם! תראי מה זה עשה.. עכשיו לקראת פסח אנשים מפחדים לצאת לבתי מלון (מי כמוני יודע <המבין יבין>) ולצאת לסופר כדי לקנות מצרכים לחג... ככה זה לא ייגמר אם הם יהרגו ואנחנו נהרוג והם יהרגו וככה זה ממשיך...

איזה בדיוק עונש את רוצה שיתנו לו..

אם לא עונש מוות? לאנשים כאלה אין מחילה, מגיע להם למות, ולא למות מוות מהיר, למות בעינויים. אנשים כמוהו צריכים לשלם על כל מה שעוללו לאחרים. כולם בוכים עליו שם? ופה לא בוכים על כל ההרוגים בפיגועים?!

למעלה