הלא מוערכים

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

SickAgain

New member
הלא מוערכים שלי:

1) Uriah Heep הלהקה הכי לא מוערכת בהיסטוריה של הרוק אנד רול. מסיבות שלא ברורות לי, החבר'ה עדיין צריכים לעבוד למחייתם
2) Supertramp האלבומים שלהם כמו Supertramp, Even In The Quitest Moments ועוד, מלאי רגעי התעלות, רוק קלאסי במיטבו, שלא זוכים פה או בכלל להערכה המתאימה. כמה אלבומים: Lonesome Crow/ Scorpions אחד האלבומים הגדולים ביותר של הסבנטיז. יצירת מופת. Lcifer's Friend/ Banquet עוד להקה גרמנית. הזמר ג'ון לאוטון והחבר'ה מציגים את אחד האלבומים הכי טובים שיצא לי לשמוע אי פעם. Blues Helping/ Love Sculpture אחד מאלבומי הבלוז-רוק הגדולים ביותר. דייב אדמונדס מראה מאיפה משתין הדג. Quicksilver/ Happy Trails אחד מאלבומי הפסיכדליה הגדולים ביותר S.F Sorrow/ The Pretty Things אלבום, שעצם זה שהוא לא ברשימת המאה שלנו בקטגורית הפסיכדליה, כבר אומר הכל על האבל העצום שנגרם לו. הוקלט באותו מקום ובאותו זמן של פפר של הביטלס ופיפר של פלוייד, ולא נופל משניהם יחד. יש עוד הרבה..

pink floydror

New member
לא מעורכים מספיק..

מממממ...האחרון של בריטני.! פשוט אלבום גאוני!!! של להקת בלו...איזו הרמוניה..!! (כל מה שכתוב לעיל ^ זה היה בציניות מוחלטת כן..?!?
..) אני יתן שמות של אלבומים שמוערכים אבל לדעתי לא מספיק, לפי דעתי צריכים לקבל יותר הערכה Genesis - Nursery Cryme אין לי מושג למה, אני רואה שלא שמים אליו הרבה לב.. Pink Floyd - Atom Heart Mother אמנם מקבל יחס מסוים, אבל לדעתי אחת יצירות הפרוג המשובחות שיש ..ולא מקבלות מספיק הערכה.. Pink Floyd - The Division Bell אז מה, אז ווטרס לא פה, נכון הוא גאון, הוא מלך הוא הכל, אבל אני חושב שגילומור הצליח יפה מאוד לבד, ואנשים פוסלים את זה מהר מדיי.. ולהקה שאני רואה שלא מקבלת הרבה התיחסות מצד הפורום - Guns 'n' Roses משום מה אני לא רואה פה שום דבר...על הלהקה העמוסת רגש במוזיקה הזאת..

super joby

New member
הדיוויז'ן בל לא מוערך, ובצדק!

ניסיון גרוע של פינק פלויד (אם אפשר לקרוא לזה פינק פלויד) לשחזר את הצלחות העבר... אמנם כולל קטעים חביבים, אבל הוא לא מוערך בצדק.

pink floydror

New member
קודם כל..

אני לא מוצא שהוא דומה באופן חריג למשהו מהעבר, וחוץ מזה, לפי דעתי, מדביקים עליו את התווית שהוא גרוע עוד לפני ששמעו אותו כי אין פה את ווטרס, למה ציפיתם שהם יעשו אחרי שווטרס הלך? משהו בסדר גודל של הדארק סייד??...לפי דעתי זה אלבום שלא מבייש בכלל את שאר התקליטיה של פינק פלויד..וגם תקשיב למילים...הרבה מסרים מגילמור למעריצים ולרוג'ר.

חולוני

New member
מושיק עפיה - יש לי אותך.

וגם להקות פאנק, שבמקומות אחרים מעריכים, אבל כאן משום מה לא.

Tomer 123

New member
וואו, נכון! איך שכחנו את...

קובי פרץ ב"בלבלי אותו", מתי יצירת המופת הזאת תזכה לכבוד המגיע לה?!?! ונחטא גם אם לא נזכיר את אלבום הקונספט "את מסובבת אותי" של רון שובל! זה היה בצחוק, אם לא הבנתם...

באמת לא מוערכים

S T R A W B S האובססיה הפרטית שלי. לא מוערכת, וזו הסיבה שאני כל כך מעריך אותם; לא מוערכת, וזו הסיבה שכל כך מעטים המכירים אותה במקומותינו; לא מוערכת, וזו הסיבה שכל מי שנשלח על-ידי להאזין ללהקה הזו, חוזר המום, ושואל: "איך יכול להיות שהלהקה הזו לא מוכרת, לפחות כמו קרימזון, אי.אל.פי או יס??? להקה שקיימת (עם הפסקות קלות) משנת 1967 ועד עצם היום הזה. להקה שהקליטה קרוב ל 40 אלבומים להקה שאפילו הצליחה מסחרית ב 1972-1974 להקה שניגן בה ריק וויקמן להקה שיצרה מוסיקה ייחודית שאף אחד לא מתקרב לאיכויותיה להקה שהגיוון בייצירתה מאפיין מעט מאד להקות (אם בכלל): מבלו-גראס, דרך פולק בריטי, בארוק, דרך רוק סמפוני - והכל בעיבודים מוקפדים, הרמוניות קוליות וכליות מרשימות, נגינה מקצועית ואיכותית של כל חברי הלהקה, ליריקה שנמנעת מהריקנות המאפיינת את הליריקה הפרוגרסיבית ונוגעת בכל נושא אפשרי עם המון רגישות חברתית ואישית של דייב קאזינס, המנהיג הבלתי מעורער. אני מוכן לשים את ראשי על כך שכאשר תקשיבו להם בפעם הראשונה, לא תוכלו לעזוב יותר: יש כל כך הרבה אלבומים מומלצים, כך שאסת'ק באחד מכל עידן: עידן הפולק - "Just a Colection of antique and curious", הופעה חייה מ 1970 עם ריק וויקמן על האורגן והפסנתר. עידן הבארוק - Grave new world עם המלוטרון המאיים להפציץ את נשמתנו בשירים Benedictus, New World עידן הפרוג = Hero&Heroine - ההצלחה הגדולה שלהם בחוף המערבי של האוקיאנוס האטלאנטי עם הרכב חדש לגמרי בו בלט הקלידן של Renaissance לשעבר, "John Hawken ואפילו העידן המודרני עם ייצירה חביבה מאד שיצאה ב 2002 ונקראת Baroque&Roll ובו מבצעים החברים בליווי של שלוש גיטארות בלבד, את הקלאסיקות שלהם. ועוד בלתי מוערכת אחת, שכבר נזכרה כאן: Ssuperqramp אלא שכאן, לדעתי, חטאו ללהקה ולמעריציה. ארבעת האלבומים שלה: Crime of the century, Crisis, what crisis?, even in the quitest moments, breakfast in america, כול7 זכו להצלחה כבירה כשיצאו. אני זוכר זאת היט,, מכיוון שאני הייתי בין אלה שבקניית האלבומים, תרמתי להצלחה.. אלא שאת האלבום הראשון של הלהקה, משנת 19790, שעונה לשם Supertramp לא הכרתי אז ולמעשה אף אחד לא ידע על קיומו. רק לפני שנתיים, השגתי אותו, ואני מצהיר כאן שמדובר באחד מפנינות ה Early british prog שנוצרו אי-פעם. אלבום עם צליל עדין, תמים, אבל עם זאת מלא בכשרון של דייויס ופרגוסון, המנהיגים. זה אלבום לא מוערך, ויש לרוץ ולהשיגו מהר!! יקי

יאללה אם יש להקה שבלתי מוכרת

בעליל וחבל היא נאזרת! הכרתי אותה לפני כמה חודשים (שוב אשמתו של אבא'לה)

ganooov

New member
טוף, ../images/Emo13.gif

אני אדבר על הלא מוערכים בקרב הפורום הזה: סטיב ואי. הבנאדם גיטריסט מעולה, עושה מוזיקה אינסטרומנטלית מעולה, ועדיין אומרים שהוא יותר מוכר מאגניבות מאשר מוזיקה. ג'ו סאטריאני. כן, גם הקרח החייכן לא מוערך פה בשיט, ולא משנה מה הוא עושה. מארק קנופפלר. אין כמעט אנשים בארץ שאוהבים את מה שהוא עושה משנת 96, וזה בכלל לא ברור. הבנאדם רק הולך ומשתבח, אבל זה לא מספיק לאנשים. סטינג. עוד אומן שעושה מוזיקה יפה, וגם הוא רק השתבח עם הזמן, אבל הוא עדיין נחשב פופ. למה The Soul Cages נחשב פה לפופ? REM. כן, אפילו לא נחשבים אגדת רוק
.

אני לא מספיק זמן בפורום הזה

בשביל לדעת אם אתם מכירים אותו,אוהבים אותו,מעריכים אותו וכו',אבל בטח שמגיע לג'ף (לא בק) באקלי,קצת התייחסות. בשיא הקריירה שלו (בערך),אחרי שהשאיר מעט מאוד אלבומים (וכולם טובים),הוא טבע למוות בגיל די צעיר( בשנת-1997). בנוסף לכל הוא בנו של האגדה טים באקלי (אפשר גם קצת התייחסות אליו),שגם כן מת,כמה מפתיע,ממנת יתר (שנת 1975) אז תזכרו שלא צריך לחיות בשנות ה70 בשביל להיות זמר או גיטריסט טוב,או שניהם.

אחלה

ומסכים, אישית אני אוהב הרבה יותר את האבא מאשר הבן, אבל זה עניין של טעם. רק מה רע בג'ף בק, אחד הגיטריסטים הכי גדולים ששמעתי בחיים שלי.

אין שום רע בג'ף בק..

וגם לא כתבתי שהוא גיטריסט רע או משהו (אי אפשר להגיד דבר כזה). פשוט שכתבתי את שמו של באקלי לא רציתי שאנשים שאולי לא מכירים אותו,יתבלבלו עם ג'ף בק,שאותו,כולם מכירים. צודק שזה עניין של טעם,איזה מוזיקה יותר טובה,של טים או של ג'ף באקלי,אבל הסגנונות מאוד שונים.אחד הוא בשנות ה60\70,ואילו אחד הוא בתחילת שנות ה90.בכל אופן,שניהם גדולים לדעתי,וחבל ששניהם מתו בגיל כל כך צעיר (28 ו 30),כמו כל כך הרבה אגדות.

למעלה