הכר את המשתמש!^.^

shirlevy101

New member
גל צ'אן

היי ^^ מה נשמע? את קוואית. את סגידה. את כשרונית. המשפטים שלמעלה הן עובדות
מה החיה שלך בגלגל המזלות הסיני? מה הצבע שאת אוהבת? אינויאשה/קיקיו או אינויאשה/קגומה? מה העלילה של יאלו (פרצוף תמים)? איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת? חיבוק מוחץ 3>> ביי ביי

Lust chan

New member
עונה~ -^^~!../images/Emo135.gif

היי ^^ שאלום!~ -^^ מה נשמע? לשם שינוי, מעולה 3= את קוואית. לא XD את סגידה. לא XD את כשרונית. סבתאשלך ;;! המשפטים שלמעלה הן עובדות ם--------ם אה..לא XD מה החיה שלך בגלגל המזלות הסיני? תרנגול 3= אפילו שנורא רציתי כלב ובכיתי לאמא שלי שעות שבא לי כלב!!!! ;__; אבל זה לא השתנה
מה הצבע שאת אוהבת? תכלת הכיהכי, אבל גם אדום ושחור 3= אינויאשה/קיקיו או אינויאשה/קגומה? קיקיו\קאגומה !!1 לא נו, אמ, אינוקיקי עדיף על אינוקאגו, זה שיפ שמחליא אותי [אבל קיקיקאגו... *__*] מה העלילה של יאלו (פרצוף תמים)? את לא רוצה לדעת יקירה 3> באמת שלא 3> איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת? לימון~! וגם וניל~! גלידה ווה דאייסקי;!!11 -^__^ חיבוק מוחץ *חיבוקענק* ^O^ 3>> 333333333333333> ^~^ ביי ביי ג'ה~! ^^

Mana Sama

New member
גלצ'עעעע 3333>

1.מיעו ^^ 2.ממתי התחלת לאהוב סושי? 3.נכון זה סגיד ואת מצטערת שלא אהבת את זה לפני זה? ^^ 4.אר..בא לי סושי..>.> 5.מתי קמת היום? 6.ומתי הלכת לישון? 0.0 7.יש דבר כזה פילים ורודים עם נקודות ירוקות שאוכלים חציל בורמזי? 8.נכנס לי משו לעין,וזה לא נחמד ;; 9.יש אצלי מפגש פרוטס ואצלך לאאאאא =P 10.אני אוהבתותךךך!!!11 33333333> 11.אפשר חיבוק? ^^; 12.וסושי? ^^; 13.מתי את מתכוונת לבוא ליבנה? T.T 14.חמץ-זה כשר לפסח? 0.0 15.שיגעתי לך את השכל,נה? ^^; 16.אז אני רק אגיד שוב שאני אוהבת אותך 3> 17.ואלך לי ^^

Lust chan

New member
33>^^../images/Emo135.gif

1.מיעו ^^- מיעו O: 2.ממתי התחלת לאהוב סושי?- אמ~ ממסיבת סוף שנה P: אבל אני אוהבת סושי רק עם שרימפס~ 3.נכון זה סגיד ואת מצטערת שלא אהבת את זה לפני זה? ^^- אה, ראי שורה למעלהXD 4.אר..בא לי סושי..>.>- XD;;; 5.מתי קמת היום?- אני חושבת שיחסית מוקדם~ סביבות 10~ 6.ומתי הלכת לישון? 0.0- עוד לא הלכתי לישון XD אע, נו, אמ~ הלכתילישון אתמול בשתיים וחצי-שלוש 7.יש דבר כזה פילים ורודים עם נקודות ירוקות שאוכלים חציל בורמזי?- ברור 8.נכנס לי משו לעין,וזה לא נחמד ;;- אני חושבת שזה מה שגרם לך לראות את הפילים שתיארת למעלה :O_O 9.יש אצלי מפגש פרוטס ואצלך לאאאאא =P- אני אמורה להיות מדוכאת? X3 10.אני אוהבתותךךך!!!11 33333333>- אני יותר!1111111 ;[ 11.אפשר חיבוק? ^^;- ברור שכן O: *חיבוק* 12.וסושי? ^^;- אם היה לי
13.מתי את מתכוונת לבוא ליבנה? T.T- עם המצב היום אפילו ללונה פארק זה מסוכן ללכת, אז נראה X3 14.חמץ-זה כשר לפסח? 0.0- תלוי אם את שמה על הדברים האלה
15.שיגעתי לך את השכל,נה? ^^;- לאלא~ פשוט לא היה לי כוח להדגישXD 16.אז אני רק אגיד שוב שאני אוהבת אותך 3>-גמאני אותך יקירה-^^ 17.ואלך לי ^^- בוהו ;; 3>~!

Mana Sama

New member
איכסע שרימפסס

צויו הכריחה אותי לאכול אל הדבר הזה כשהייתי צמחונית בכלל..פשוט אמרתי לה שתמיד רציתי לאכול לא כשר ולא הייתה לי הזדמנות ואז נהייתי צמחונית..ואיכשהו היא שכנעה אותי..והצטערתי על כל שניה! צמיגי! כמו ללעוס גלגל של מכונית! וזה גם לא טעים! >< אני משערת שאם זה היה מבושל אומשו זה היה יותר נחמד..אבל זה לא,כי זה סושי,איכסע ;;

למעלה