הכר את המשתמש!^.^

Sakura Kinomoto

New member
הכר את המשתמש!^.^../images/Emo70.gif

כע!!פינה זו אמורה היתה להיות ביום שלישיץ....אבלע...אני באקהXP והשבוע:......גל צ'ע!!!הלא היא האדומה הנסגדת!!! אתם יכולים לשאול אותה כל דבר כל עוד שומרים על גבול הטעם הטוב!!P: גמבטה ניו~!

NoriChan

New member
גל צ'אן D: ../images/Emo175.gif

1. איזה מזל את? O: 2. לאיזה כיתה את עולה? O: 3. בת כמה את? O: 4. איזו דמות הכי אהובה עלייך בסידרה? O: (בסידרה אינויאשה XD;) 5. האם גם את בכית מהקליפ של השיר because of you? ;;;;;;;;;;;;;; (אם ראית אותו XD;) 6. מהו הצבע האהוב עלייך? O: 7. מהי החיה האהובה עלייך? O: 8. מה את אוהבת לאכול? O: 9. האם את קוראת הרבה ספרים? O: 10. באיזו שנה נולדת? O: 11. האם את אוהבת טומטומטיקה? O: 12. האם את אוהבת אנגלית? O: 13. מהו הסימן הכי אהוב עלייך מבין הסימנים האלו: 3> ,-.-, XD, ;;, O:, O.O, O_O, ;;OO;, ^^, ^_^, ^_^;, ^.^, >;, >:, ~.~;, >>, >>;, >.>, >.>;;, ><, ><;, >.<, >.<;;. 14. מהו האייקון הכי אהוב עלייך מבין האייקונים האלו:
. 15. מה יותר עדיף: אינו או סאשי? 16. קאגומה או קיקיו? 17. שיפו או קירארה? 18. נאראקו או מירוקו? 19. שוג'ו איי או שונן איי? 20. יורי או יאוי? אחרי שחפרתי לך במוח... זהו ^^.

Lust chan

New member
יאאא -^O^-../images/Emo135.gif

1. איזה מזל את? O: דלי ^_^;; 2. לאיזה כיתה את עולה? O: ח' XP אבל חצי עולם בטוח שלט'. אנשים, תקלטו, אני בת 13!!11111 X___X;;; 3. בת כמה את? O: אה, אמ, כתבתי למעלה. אבל אני אוסיף חצי ^^ כי זה 13 וחצי, ואולי אפילו יותר מחצי@_@ 4. איזו דמות הכי אהובה עלייך בסידרה? O: (בסידרה אינויאשה XD;) ג'אקי, באנקי, סאנגו ומירוקו XP; 5. האם גם את בכית מהקליפ של השיר because of you? ;;;;;;;;;;;;;; (אם ראית אותו XD;) אה, אמ, מה זה הקליפ הזה?@@ 6. מהו הצבע האהוב עלייך? O: תכלתתתת *____*- 33333> וגם אדום ושחור ^__^ 7. מהי החיה האהובה עלייך? O: טיגריס *.*; 8. מה את אוהבת לאכול? O: מה לא? XP טוב, אמ, נו, אני אנינת טעם בעיקרון<<~ אז, אמ, סופלה שוקולדד *____* ואני גםםם ממששששש אוהבתתתת ספגטי D: 9. האם את קוראת הרבה ספרים? O: יותר מדיי האמת @_@ 10. באיזו שנה נולדת? O: 1993 11. האם את אוהבת טומטומטיקה? O: איכ, נראהלך ;ס 12. האם את אוהבת אנגלית? O: כעכע 3> שפה יפה *_* לא כמו יפנית אבל חפיף 13. מהו הסימן הכי אהוב עלייך מבין הסימנים האלו: 3> ,-.-, XD, ;;, O:, O.O, O_O, ;;OO;, ^^, ^_^, ^_^;, ^.^, >;, >:, ~.~;, >>, >>;, >.>, >.>;;, ><, ><;, >.<, >.<;;. בעקרון זה משתנה כל הזמן, כרגע זה >.< ו3> 14. מהו האייקון הכי אהוב עלייך מבין האייקונים האלו:*איןליכוחלכתובאתכולם*
, יש בכלל ספק? P: 15. מה יותר עדיף: אינו או סאשי? אינוסאשי! 16. קאגומה או קיקיו? קאגוקיקי! 17. שיפו או קירארה? אה..שיפוקירארה!!1 @_@? 18. נאראקו או מירוקו? ציירתי פעם נאראקומירוקו -^__^ 19. שוג'ו איי או שונן איי? שוג'ו אייייי 20. יורי או יאוי? יאוי *_* טיהי, לא חפרת במוח, זה היה נחמד *_*

גל צ'אן!!

1. למה בחרת בכינוי לאסט צ'אן? 2. בת כמה את? 3. למה התברכת בכישרון ציור ואני לא? 4. מה התוכנית הכי אהובה עלייך? 5. איזה פרק את הכי אוהבת מאינויאשה? 6. יש לך כלב? 7. יש לך איזשהי חייה בבית? 8. אם כן, איך קוראים לה? אם לא, למה ^__^? 9. איזה צבע את הכי אוהבת? 10. יש לך הוט או ייס? XD סליחה על השאלות הטיפשיות פשוט אין לי מה לשאול אם יהיה לי עוד אני אוסיף^___^

Lust chan

New member
^__^- טרהלהלהלהלהלהללה../images/Emo135.gif

1. למה בחרת בכינוי לאסט צ'אן? כיכי לאסט זו דמות נסגדת מפול מטאל אלכמיסט~ ויש לי פיגר שלה ואני אוהבתתת אותההההההההההה *__*;;; 2. בת כמה את? 13 וחצי ^__^; 3. למה התברכת בכישרון ציור ואני לא? א..אה...*מוחמאת ומסמיקה* @__@;;; אמ.. מי אמר שלא התברכת? O: 4. מה התוכנית הכי אהובה עלייך? כולל אנימה? 3: גלקסי אנג'ל *_* 5. איזה פרק את הכי אוהבת מאינויאשה? 135 XP אפילו פתחתי את השרשור שלו 3> פרק גאוני *_* 6. יש לך כלב? נופ, הלוואי והיה 7. יש לך איזשהי חייה בבית? נופ 8. אם כן, איך קוראים לה? אם לא, למה ^__^? כי היו לי שתי שרקניות~ מכיתה א' עד ו' בערך. ו.. אמ.. הן מתו משיבה טובה, והכל. אבל בכל זאת ממש בכיתי. אני לא יודעת אם אני מסוגלת להתמודד עם מוות של חיות נוספות ^^;; 9. איזה צבע את הכי אוהבת? תכלת^__^- ואדום~ושחור~ 10. יש לך הוט או ייס? הוט ^O^

Krumogit1

New member
גלצ'אן ../images/Emo153.gif

1) למה את חמודה ואני לא? 2)למה את אוהת יאואי? 3) צבע: 4)חיה: 5)מזל יפני: 6)מזל סיני: 7)מזל דביבון: 8) למה זה
המאומצ שלך? 9) מה אומרים לך האיקונים הבאים
(כן, אני נואשת למזון)

Lust chan

New member
^__^;../images/Emo135.gif

1) למה את חמודה ואני לא? ת..תודה ^^;; ואת כן חמודעעעעעעעעעעעעעע!111111111111 2)למה את אוהבת יאואי? למה לא? זה חמוד ויפה;_; 3) צבע: תכלת, אדום, שחור ^^ 4)חיה: טיגריס 3> 5)מזל יפני: יש דבר כזה?@@ 6)מזל סיני: תרנגול ^^; 7)מזל דביבון: <אני לא באמת אמורה לענות על זה, נכון?> 8) למה זה
המאומצ שלך?
כי גח\לידה זה טעים XD;;;; לא נו, אין לי איזה סיבה עמוקה אומשו 9) מה אומרים לך האיקונים הבאים
שומדבר האמת, המבורגר זה מגעיל, במיוחד של מקדונלדסXP
- המאומץ המאמם שלי!111 3> וזה גם טעים *_* במיוחד בטעם ווניל~ או לימון *___________*
- מומולדת! עוגת שוקולד סגידע *_* אפילו שהעוגה הקודמת שהייתה בתפוז נראתה יותר טוב
- זה לא טעים T+T;;;
- כל המאכלי גורמה האלה גורמים לי לרצות להקיא X3;
-זה נשמע ברברי כזה ;[ וזה של כל הדרעקים שרואים כדורגל. ניסיתי פעם לטעום בירה שחורה ורציתי להקיא
- תירוששששששששששששש *__* אני שיכורה מתירושששש 33333> |חביתה|- זה דיי טעים נראהלי Oם;
- קפה עצמו זה קקי, אבלאבלאבל באקי אימצה את זה כסמיילי מאומץ עם ההודעותD:!!!
- איצ'יגו עוד ישתלט על העולם D<
- זה טעים O: אבל זה מטריד~ מאוד~~מאודמאודמאוד~~~~~~
- פדופיליםםםםםם!111111111111
- טעים D<
- פעם הייתי מכורה, אחרי זה שנאתי את זה, ועכשיו אני בין לבין, כי לפעמים אמא שלי שוכחת לזרוק שוקו יטבתה שעבר הזמן שלו לפני כמה ימים ואז אני מתה להקיא X__X
- זה טעים O: אבל בחיים לא טעמתי את האלה עם החורים שיש בסרטים המצוירים P:
- זה כמו מה שיש לי עם דבש- בפעם הראשונה שאני טועמת זה דוחה, אח"כ פתאום אני טועמת סושי טעים [שרימפסססססס *_______* ומלא סויה XP] ואחרי זה כשאני שוב מנסה זה מגעיל שוב י.י מסקנה- ללכת עם חברות שלי לסושייה כי הן מביאות סושי טעים *_*
- הדבר הכי סגיד בעולם הזה *__* כמעט~
- סגידע *-* משתדלת שלא לגעת בזה בזמן האחרון, כי אני מרגישה כמו פרה, אבל זה סגידע XP
- למה אנשים אוכלים את זה? ;; פעם בטיול שנתי אחד בדיונות נתקע לי אחד בשרוך של הנעל~ זתומרת, כל הצהוב שלו היה מרוח לי על השרוך ואיכככככככככ כזה X_____X וגמאני נואשת למזון, אבל.. דיאטה 3:

Krumogit1

New member
את, דיאטה? ../images/Emo153.gif

את נראת כמו מקל *דוחפת לך אוכל לגרון* את בסוף תצתרכי ללכת עם שלט 'זהירות כאן גלצ'ן' בגלל של יראו אותך ^$%&$#)&*)^&*(&#%#$($%#$^*))^$#*$# תאכלי >.<

Lust chan

New member
מה מי את? ;[../images/Emo135.gif

אתה המנהל הכי לא קשור לפורום שאני מכירה~!1 ;; *הולכת להיעלב בפינה*

De-Panther

New member
אמרתי את זה בצחוק..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כדי להראות שאני המנהל הכי לא קשור לפורום שיש
אבל הכי מצחיק היה שהאדימו כאן כמה אנשים בידיוק בזמן שבכלל בכלל לא הייתי פה ואפילו לא קראתי או שירשרתי ואז כשחזרתי אני פתאום קולט כזה "היי!! יש אדומים חדשים בפורום!!" אבל עכשיו סתם בשביל השאלון: מי את?? איך קוראים לך?? מה הכינויים שלך?? מאיפה את?? בת כמה את?? מה אוהבת?? מה שונאת?? איך את אוכלת מילקי??

Lust chan

New member
עונהXP../images/Emo135.gif

מי את?? גלצ'אן P: איך קוראים לך?? גלצ'אן XD מה הכינויים שלך?? אה.. גלצ'אן? @_@;;; מאיפה את?? ת"א ^^ בת כמה את?? 13 וחצי @@ מה אוהבת?? אנימה, מנגה, בע"ח@@~~ מה שונאת?? אה... פקאצות ונובים? 3: איך את אוכלת מילקי?? קודם הקצפת ואז השוקולד, זו שאלה בכלל? ;[ מילקי *_* יוו אני חושבת שאני הראשונה שהמנהל שאל אותה שאלה ב"הכר את המשתמש", שיואו לי

De-Panther

New member
בטח שזו שאלה!! יש..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כאלה שאוכלים קצת מהקצפת ואז אוכלים את כל השוקולד שמתחתיה ואז את מה שנשאר מהקצפת יש כאלה שמערבבים את הכל ביחד ואז אוכלים יש את אלו שפותחים את המילקי מלמטה ואז אוכלים את השוקולד ובסוף את הקצפת יש מלא דרכים

Katsuki

New member
נאמ~ כי אין לי משהו יותר טוב לעשות

מה נשמע כפרע?!?!?!?!?!? מי הבנאדם הראשון והשני שהכרת בפורום? מדוע ולמה הזברה לובשת פיג'מה? שמת לב שזה נראה יותר כמו כותנת משוגעים?:O אז את אוהבת טיגריס, אה? טוב שכך, זו חיה מדהימה. את יודעת שחשבו שאני בן?;__; את מכורה לשוקו? את לא יכולה להיות יותר מכורה ממני. D: כמה אנשים יש לך ברשימה במסנג'ר?

Lust chan

New member
3>~!../images/Emo135.gif

מה נשמע כפרע?!?!?!?!?!? שיוא כאילו מושימושלם1!111 XP מי הבנאדם הראשון והשני שהכרת בפורום? את ובאקי DD: מדוע ולמה הזברה לובשת פיג'מה? כי את בגדי הדראג-קווין היא לובשת רק מאוחר, בלילה, כשאפאחד לא רואה O: שמת לב שזה נראה יותר כמו כותנת משוגעים?:O האם את רומזת דבר כלשהו לגבי הזברה? O: אז את אוהבת טיגריס, אה? יאפ -^^ טוב שכך, זו חיה מדהימה. אני אמורה להגיב על זה?XD את יודעת שחשבו שאני בן?;__; WTF כיף לך!11 יכולים לחשוב שאת אומווווו ;;;;;;;;;; את מכורה לשוקו? הייתי פעם XP את לא יכולה להיות יותר מכורה ממני. D: נו, אני כבר לא מכורה XD כמה אנשים יש לך ברשימה במסנג'ר? למעלה מ140, יש איזה 95 שפגשתי.. ואני לא רוצה לספור הכל ם.ם

Katsuki

New member
XDDD

את יודעת איזה סרט ראיתי אתמול? סרט שעכשיו אני שרה ת'שירים של כל הזמן??!?!XDDDDD מופע האימיים של רוקי~ ויש שם המון!!! דראג קווין!!!X___X; "סאיינס פיקשן..סקס סקס סקס..."XDD

Mana Sama

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעע

סגידעעעעעעעעעעעעע איפה ראית? רוקי רוקי רה רה רה! *______* וזה לא ככה.. סיינס פיקשן..דאבל פיוצ'ר..דוקטור אקס *סקס סקס סקס סקס!*....." מאיפה את יודעת את ה-AP בכלל?

:ם ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

מה טעם הגלידה האהוב עליך? D: מתי יש לך מומו? :ם מה המאכל האהוב עליך? :ם כמה אנימות ראית עד היום? :ם איזה אנימות? :ם אנימות מומלצות? :ם אנימות שוג'ו איי טובות? :ם ואמ זהו X.X

Lust chan

New member
-^^../images/Emo135.gif

מה טעם הגלידה האהוב עליך? D: וניל ולימון^^ אני תמיד קונה רק את הטעמים האלה
מתי יש לך מומו? :ם 24.1, אפאחד לא זוכר?;; מה המאכל האהוב עליך? :ם ספגטי וסופלה שוקולד ^__^ כמה אנימות ראית עד היום? :ם בסביבות ה50 איזה אנימות? :ם יותר מדיי XD אנימות מומלצות? :ם יאמי טו בושי, גלקסי אנג'ל וכרונו קרוסייד ^^ אנימות שוג'ו איי טובות? :ם יאמי טו בושי, אוטנה D:

למעלה