הכר את המשתמש!^.^

kagurush333

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo194.gif|אנבי| גלצ'ע שלום!

1. איזה שיר מאנימה את אוהבת? 2. איזו אנימה את רואה עכשיו? 3. ראית נארוטו? 4. נכון הדיבוב של נארוטו יהיה אסון לעם הפאנגירלז XP? 5. לא שומעים רעשים בתל אביב? 6. אתם מארחים מישהו מהצפון? 7. כמה אנימות ראית ( מספר, לא שמות של אנימות )? 8. מאיזה גיל את צופה אנימות? 9. איזה מרצ'נדייז ( מוצרים ) של אנימות יש לך בבית? 10.צמת היום?

Krumogit1

New member
צמת???

גרררר באקה קומפיוטר!! >.< קיצר ני צמתי והיה כיפ ללעוס את השטיח בטענה שזה פנקיק XXDDDD

Lust chan

New member
^^~~~../images/Emo135.gif

1. איזה שיר מאנימה את אוהבת? יותר מדיי P: כרגע אני מכורה לסיום של הוסט 2. איזו אנימה את רואה עכשיו? בליץ' והוסט 3. ראית נארוטו? לא Oם 4. נכון הדיבוב של נארוטו יהיה אסון לעם הפאנגירלז XP? זה אסון בלי קשר
5. לא שומעים רעשים בתל אביב? נופ^^ 6. אתם מארחים מישהו מהצפון? לא יצא O: 7. כמה אנימות ראית ( מספר, לא שמות של אנימות )? 50 בערך 8. מאיזה גיל את צופה אנימות? כיתה ה' [לפני שלוש שנים] 9. איזה מרצ'נדייז ( מוצרים ) של אנימות יש לך בבית? פוסטרים, קלפים, כפפות של רוי, פיגרים, מחזיקי מפתחות וכו'. 10.צמת היום? לא ^^

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifגלצ'יייD:

מה שלומך? מה עשית בחופש? לאיזה כיתה עולה? סובלת מהמלחמה או שאת עוד מרכזניקית-דרומית? 3;

Lust chan

New member
עונה -^^../images/Emo135.gif

מה שלומך? בכנות? זוועה. הלוואי שהאדמה תקבור אותי X__X אבל אני אהיה בסדר, אני חושבת~ מה עשית בחופש? שומדבר מיוחד P: סאמרקאמפ על יפן, מפגשים, הגדלת אוסף המנגה ל91, קביעה עם חברות.. שומדבר מיוחדXD לאיזה כיתה עולה? ח' ^^; סובלת מהמלחמה או שאת עוד מרכזניקית-דרומית? 3; מרכזניקית אבל אמא שלי הפרנואידית גורמת לי להיפגע מזה עם כל השטויות שלה
מקווה שיהיה טוב~

BlackEyedSpirit

New member
יקירה~ ../images/Emo29.gif

שלומ לך~3> מה שלומך ? ^_^ מתי הוא <אני לא אכתוב מי, לא נעימ לי ._.> יעיע לארץ כבר ? ;< אני היחידה שזוכרת מתי היומולדת שלך ? @_@ נכון שאת מותק ? 3> ונכון שאת אוהבת אותי ? 3> סתם נו ._. כפרעלייך~ נכון שטנשי ני נארומון שליטעעע~!!!11 ? O: לא המשכת בלעדיי, נכון ? Oם מתי אני באה לישון אצלך שוב ? ;< פעם שעברה היה כיף, נה? X3 טוב, אני מבלבלת לך את השכל, אז אני אסיים כאן. .__.; 333>

Lust chan

New member
עו~נה~!../images/Emo135.gif

שלומ לך~3> שלומשלום~! 333> מה שלומך ? ^_^ קקי, את יודעת בגלל מי ולמה. צריך ועידה.
מתי הוא <אני לא אכתוב מי, לא נעימ לי ._.> יעיע לארץ כבר ? ;< מי יודע ;[ זה עושה אותו נורא עצוב ;;!!! אני היחידה שזוכרת מתי היומולדת שלך ? @_@ כן, מסתבר ;[ אני אוהבת אותך!111 *פרץ קיטשיות* ;;~~~~ *שותקת* נכון שאת מותק ? 3> לא XD ונכון שאת אוהבת אותי ? 3> כן, הכיהכי בעולם!1111 3333333> סתם נו ._. כפרעלייך~ גם עלייך -^^ נכון שטנשי ני נארומון שליטעעע~!!!11 ? O: נכוןןןן X3 טנשי, טנשי, יוסוקה נו טנ~שי! לא המשכת בלעדיי, נכון ? Oם נראהלך?! ;[ אני שומרת לך אמונים 3> מתי אני באה לישון אצלך שוב ? ;< מתי באמת?! ;; פעם שעברה היה כיף, נה? X3 כע *_________________* כ"כ כ"כ כ"כ *__________* טוב, אני מבלבלת לך את השכל, אז אני אסיים כאן. .__.; אתלא מבלבלת את השכל. ואני אואבתותך!!1

Lust chan

New member
חוכמה גדולה ../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

זה כתוב למעלה איזה 10 פעמים

למעלה