efratushke
New member
ספריה למעלה!!!!!! ממממ כן! ../images/Emo13.gif
המדף שאני צריכה שיהיה בהשיג יד תמידי - מדף הבצפר!!! יש שם מחברות, ספרים, קלסרים, דפים וכל מה שחלמתם לעצמכם (לא!!!) חחח
כרגיל יש קישוטים... פסל חרות מפסל החירות.. תא טלפון בריטי מלונדון... ו... לא יודעת אם שמתם לב יש לי על המדפים כל מיני דברים שמייצגים מדינות - אורגינל (כולם מטיילים בבית הזה חוצממני חחחח) המדף העליון - אהוב ליבי... זה מדף שדווקא אני אוהבת בשמים, דאודורנטים, תרופות, יומנים ישנים שלי, הדיסקים הטראומתיים שכשמפתחים את התמונות אז קונים גם דיסק ויש תוכנה מפחידה על המחשב.., בלונים ליומי הולדת.., תכשיטים... בלאט! המדף הזה פחות מסודר.. ובננו, רק אני ועינב (וגם איתי גלוסקא וצאלה לכשיהיו אצלי), יכולים לראות אותו!! כי הוא גבוהה.. וכרגיל!!! קישוטים ושטויות!!!! כל הספריה!! ארגזים! *אוווווווווווווווווווו* השניים הצבעוניים - מכתבים וכאלה.. הארגז הקטן האמצעי - צמות ארוכות שלי שעשיתי קוצים פעם (היה לי שיער עד התחת וקיצצתי!!! אז שמרתי את הצמות) הגדולים.. אני חושבת שיש שם פוליפוקט וברביות או משהו חחח! אני מתכננת לתרום את זה
ויש את הבובה התלויה - כפרה עליה *בוינגי!!!!!!!*
המדף שאני צריכה שיהיה בהשיג יד תמידי - מדף הבצפר!!! יש שם מחברות, ספרים, קלסרים, דפים וכל מה שחלמתם לעצמכם (לא!!!) חחח