הכר את החדר!!!

אפפפפפפפפפייי

איזה חדרררר!!! סחטיששששששששששששש אוווף די כבר נמאס לי שכולם משוויצים בחדר שלהם ורק לי אין ממה... ואני מקווה שגם יום אחד אני יישן על המיטה שלך(לאו דווקא לישון...אם את מבינה למה אני מתכוונת....)

כתמונית

New member
באמת להגיב לך?<!

כי תשמעי... אני יודעת להגיד שהמיטה שלך נוחה ורוב הדיסקים שלך זה פופ מסריח או שרית חדד (וכומבן גם גידי גובים למינהים קובי יוני בלוך ועוד טובים!!!) ו... כן! יש לך חדר כוסוני למדיי!!! ואין לא ראיתי את הפוסטר של הדורבנים תלוי?! אני מאוכזבת מעצמי! קיצור - לאפרת יש חדר מסודר וכוסוני ! כן ירבו!

טרושקה

New member
טוב תקשיבי... (אפרת)

חח כרגע ראיתי אותך וזה מצחיק שאני ישר מגיבה אבל... נו טוב! בואי לסדר לי את החדר!!!! בחייאת אל תהיי רעה!
יש לך חדר שולט... וששי נותן לו אנרגיות... אני אישית חושבת שהפנג שוואי צריך לכלול בכל חדר תמונ-ששי! זה טוב! לילה ששי לכווווולם.... לימודים מחר.......... בעעעע

efratushke

New member
בינתיים רק לי ולששי יש את התמונה

הזאת בחדר (נכון ששי??!?!?!?!) אתם יודעים שחלמתי על ששי?... מוזר... גם חלמתי על עוד אנשים שם (כתומה גם את ועוד המווווון אנשים מהבצפר שמחר אני יכולה לספר להם באיזה חלום הזוי הם היו אצלי!!!)

1Reebok

New member
תני לי לנחש

את וששי עמדתם אחד ליד השני וכל השאר היו בקהל והיה שם גם רבי וששי שבר את הכוס

../images/Emo3.gif אוף איתך...

זה רק מוכיח שלא הבנת את השיגה של אפרת לרון (יואו כמעט כתבתי "ששי"...תראו מה אתן גורמות לי לעשות!!!)

כתמונית

New member
אפרת -

עשיתם איזה מפגש ולא גיליתם לי??!! משהו מחתרתי??!! ואני צריכה לבלות עם גלית??!! מה קורה פה??!! ככה את אוהבת אותי??!!

לא! "זה לא מה שאת חושבת!"

חחח זה היה מקרי לגמרי...התקשרתי לאפרת כי חשבתי שראיתי אותה יוצאת מהבצפר ורציתי לומר שלום, ואז הסתבר שזאת כנראה לא הייתה היא, ואז פגשתי בקניון ידידה טובה, קרן, שמסתבר שמכירה את אפרת, ואז בשניה שהיא הבינה שאני מדברת עם אפרת היא חטפה את הטלפון מידיי וציוותה עליה לבוא לספיר...

efratushke

New member
לא קבלת שיחה בערך ב1 וחצי?...

צלצלתי אליך לספר לך שאולי תבואי יא דפקה!!! אז זה שאת מסננת אותי, רוצה לדבר על זה?!?!?!?!?!?

כתמונית

New member
../images/Emo10.gif אני לא מסננת....

זה רק את!!! (חסר לך שאני אגלה שגם אותי את לפעמים מסננת...) וירדן - איפה את?! לא רואים אותך?!

efratushke

New member
מתי שסננתי לך התוודתי!!!

את יודעת היתי חולה מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה